nmamag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 Καλησπερατο DVD-ROM που συνδεετε στην καρτα ? Δεν εχει cd inΗ μηπως δεν χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Δεν χρειάζεται φίλε να συνδέσεις οπτικά(cd-roms/dvd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmamag Νοέμβριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 - πως κάνω ''αυτό'' ρε παιδιά- ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνω;- δεν χρειάζεται- οκ, ευχαριστώ:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmamag Νοέμβριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 00:10] - πως κάνω ''αυτό'' ρε παιδιά- ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνω;- δεν χρειάζεται- οκ, ευχαριστώ:worship: :worship: :worship: τωρα με αυτη την απαντηση πουλας πνευμα η κατι αλλο ???Φιλε μου οταν καποιος εχει μια απορια οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη πρεπει να μαθεις να την σεβεσαι.Σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Μην πάρεξηγεις φιλε... εχουν μια "ιδιαιτερη" φιλια τα δυο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmamag Νοέμβριος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Με βλεπω για ban αυριο....κατσε να ξυπνησει ο Φανης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν χρειάζεται φίλε να συνδέσεις οπτικά(cd-roms/dvd). Για να καταλάβω κι εγώ, τότε γιατί έχουν ακόμα τα DVD και τα λοιπά τέτοια είσοδο; Φαντάζομαι οτι παλαιότερα που κάποια CDROM είχανε jack για ακουστικά στην πρόσοψη, χρησίμευε για αυτό. Τώρα;;; Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς υπάρχει αυτό το πράμα εκεί πέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Κάτσε εσύ σε υπολογιστή χωρίς κάρτα ήχου και θα καταλάβεις τη χρησιμότητά τους... (ντάξει τώρα εξαιρετικά σπάνια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Κάτσε εσύ σε υπολογιστή χωρίς κάρτα ήχου και θα καταλάβεις τη χρησιμότητά τους... (ντάξει τώρα εξαιρετικά σπάνια) Eμ... Παρεξήγησις... Εννοώ τι χρειάζεται το καλώδιο που συνδέει CDROM-κάρτα ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Έτσι όπως το έγραψες για πρόσοψη κατάλαβα....Δεν θυμάμαι αλλά από κάποια έκδοση των windows και μετά έγινε περιττό το καλώδιο...Αν είχες παλιότερη χρειαζόσουν καλώδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Έτσι όπως το έγραψες για πρόσοψη κατάλαβα.... Δεν θυμάμαι αλλά από κάποια έκδοση των windows και μετά έγινε περιττό το καλώδιο... Αν είχες παλιότερη χρειαζόσουν καλώδιο... Ναι, άλλη "πρόσοψη" εννοούσα φυσικά... Είπαμε, δεν είμαι τόσο άσχετος... Απλώς είμαι νέος και δεν έχω προλάβει τα παλιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.