planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 Λοιπόν, έχω έναν μικρό αδερφό ο οποίος κάθεται κάποιες ώρες στον υπολογιστή και προσπάθησα χθες να φτιάξω ένα account με περιορισμένα δικαιώματα (ήθελα βασικά να μην μπορεί να σβήσει κτλ.) Πάω λοιπόν στον πίνακα ελέγχου και μετά στο user accounts, προσθέτω έναν και βάζω limited account. Μπαίνω μετά με αυτόν τον account και σβήνω κανονικότατα ό,τι αρχείο θέλω! Πώς θα γίνει να κάνω έναν πραγματικά limited account και να βάλω και ό,τι δικαιώματα θέλω να έχει; Δεν μπορώ να βρω τρόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Κάνε login ως ο user που εχεις για τον αδερφό σου.Γράψε στο run gpedit.mscΑπό εκεί μπορείς να αλλάξεις τα πάντα πιστεύω!Ψάξε λίγο και θα βρείς αυτά που θέλεις στο user configuration. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Έκανα αυτό που έκανες αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω... Κάπως αλλιώς; Κανείς σας δεν χρησιμοποιεί accounts; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.