Jump to content

[Πρόβλημα] - Gigabyte 8I875 utlra

blade_pan

Recommended Posts

Παιδες εχθες μετα απο αγορα ενος router,σε εναν φιλο,παρατηρησαμε οτι στην ανωθεν motherboard δεν δουλευε o ethernet contoller,ακομη και υστερα απο downloading νεων drivers...δεν εγινε τπτ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε η μ@λ@κια και απο συνηθεια της AMD εβαλα στον φιλο μου καταλαθος chipset drivers nforce 2 ενω ηταν Intel!

Απο κει και περα εκανε μονο του αποτομα restart και δεν ανοιγει με τπτ...

Σημερα μονο το πρωι εβγαλα τους δισκους απο πανω και ανοιξε...Οταν ομως τους ξαναεβαλα παπαλα παλι...μπλε οθονες και τετοια πραγματα....

Τωρα παλι τπτ....δεν ανοιγει το μηχανημα,δηλαδη τρεχουν τα παντα μεσα αλλα δεν ξεκινα αρχικη οθονη και τετοια!

ΥΓ:Βγηκαν τα παντα απο το pc,ξαναμπηκαν...τπτ!!!

Help please!!:(

Δεν ανοιγει παιδες...τι να κανω?

Του εχω βγαλει την μπαταρια 100 φορες και τπτ...μια φορα οταν ανοιξε τυχαια και μπηκα στο Bios κολλησε!!

Δεν εχει εγγυηση!Να το παω για RMA?Money για επανατοποθετηση BIOS?

Αρχική απάντηση από anonymous-root [Σήμερα, στις 11:36]

Και τα δύο ΒΙΟΣ μαζί;!! Δοκίμασε τα εξαρτήματά σου σε άλλη μητρική. Ξεκίνα με μια μόνο μνήμη να δεις τι γίνεται. ’λλαξε και την κάρτα γραφικών με μια δανεική.

:happy: Ολα ειναι δοκιμασμενα...εκτος απτο να μπουν σε αλλη μητρικη...

Δυστυχως ειμαι πεπεισμενος πως η μητρικη μας αφησε λογω bios!:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.