blade_pan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 Παιδες εχω απλα ζαλιστει... Αυτη η mobo με μπερδευει για πολλους λογους... 1) Αρχικα να σας πω οτι το συστημα αποτελεται απο 2*256,η μια kingston,η αλλη....Και οι δυο στα 400...με timings αναλογως την τοποθετηση τους στη mobo...αλλοτε 3-3-3-8,μετα 2,5-3-3-7..οτι θελει... Προσθεσα λοιπον μια Kingston 512 με τα ιδια χαρακτηριστικα με την αλλη CAS 3...και αναλογως πως της βαλω βγαζει κατι 2-2-2-5 στα 200 με 1Τ !! Μετα απο μερικες αλλαγες τρεχουν στα 333 με 1Τ και 2,5-3-3 μου φαινεται αλλα δεν μπαινουν στα windows...Tι να κανω?Μηπως να βαλω 2Τ μπας και τρεχουν 400?Σε αυτη τη mobo ομως δεν γινονται τετοιες ρυθμισεις? 2) Εβαλα εναν SATA μεσα και ενω τον αναγνωριζει κανονικα στο ΒΙΟS μετα κολλαει στην εγκατασταση windows...γενικως αυτη η mobo δεν τα παει καλα με τα sata...Το ιδιο κανει και με εναν sata controller.O σκληρος ειναι καινουργιος μια χαρα αρα προφανως κατι φταιει με τα sata... Καμια ιδεα στα προβληματα μου βρε παιδες...Αρχιζω και :nuke:
unstoppable Νοέμβριος 11, 2005 #2 Νοέμβριος 11, 2005 Οι 2 sata hitachi που ειχα πανω επαιζαν τελεια παντως, δοκιμασες κανενα νεο bios?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.