nickstamat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 Επειδή δεν έχουμε, απ' όσο ξέρω, τέτοιον οδηγό εδώ στο Thelab, σκέφτηκα να φτιάξω έναν...Θα απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες, που δε γνωρίζουν τα είδη των chip μνήμης (TCCD, UTT, BH-x κ.λπ.). Θα είναι πράγματα που δεν τα βγάζω από το μυαλό μου φυσικά, αλλά θα προέρχονται από διάφορα άλλα sites και forums.Πείτε μου τη γνώμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 ε ανεβασε το πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Δεν είναι έτοιμο ακόμα ρε συ... Τώρα θα ξεκινήσω... Γι' αυτό ρωτάω... Να το ξεκινήσω ή όχι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Νοέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ, αρκεί να μην είναι κάτι μακροσκελές. Εφόσον είναι σύντομο (1-2 σελίδες) και περιεκτικό θα το διαβάσω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Πιθανότατα θα είναι πάνω από 2 σελίδες... Υπολογίζω γύρω στις 3-4 σελίδες να βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Σαφώς και να το ξεκινήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Και οτι θες ρωτα να σε βοηθησουμε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Κι εμένα θα με ενδιέφερε αρκεί να μην είναι copy-paste και να είναι σε απλά Ελληνικά... Σαφέστατα και να το ξεκινήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Κι εμένα θα με ενδιέφερε αρκεί να μην είναι copy-paste και να είναι σε απλά Ελληνικά... Εννοείται αυτό... Δε θα κάνω απλή μετάφραση ή copy-paste... Θα φτιάξω το κείμενο όπως πρέπει για να είναι κατανοητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Συμφωνω με τους εν-λογο κυριους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Συμφωνω με τους εν-λογο κυριους.... λόγω φίλτατε.... κατά τα άλλα κι εγώ συμφωνώ btw (ελαφρώς OT): Προς κα. Kinston: Γιατί αγαπητή μου κυρία, αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο να βάλετε UTT στα φθηνά dimmάκια σας (400-C3), δεν τα βάζετε τουλάχιστον όλα UTT ανά στικάκι (όπως η Twinmos) και να πετάτε μισά - μισά απ' εδώ κι απο κεί; (αυτά που φαίνονται για UTT: S07958) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αυτη πηρα σημερα...Ελεος nickstamat αν σου ειναι ευκολο και εχεις χρονο γραψε για μεγαλα dimmakia καθως και δυνατοτητες o/c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Νοέμβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Κάντο διότι στον καινούριο Amd 64 δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως στον Barton.Και να καταλάβω γιατί δεν πήγαιναν στα 211fsb πιο κάτω από 2-3-2-5 οι twinmos. Της ίδιας μάρκας αλλά άλλο 1Gb(2*512) θα έχω πάλι. Οπότε πρέπει να επανεξετάσω την προσέγγισή μου απέναντι στις twinmos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Τετοια πραγματα δεν τα ρωτανε!!!Ειναι ωραιο πραγμα το δασκαλικι.Καωτο βεβαια open source για να γινει και καμια διορθωση/προσθηκη εκει που χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 13, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Όχι, θα μου λέτε εσείς τις διορθώσεις που θέλετε να κάνω και εγώ θα τις κάνω... Δεν μπορώ να αφήσω το κείμενο έτσι και να μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει ό,τι γουστάρει... Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Δεν κατάλαβα τι εννοείς "open source"... Open source κείμενο; Τι σημαίνει πάλι αυτό; Πάντως ρε Νίκο γιατί δεν το ανεβάζεις σαν post απλώς; Μην ανεβάσεις καθόλου αρχείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 13, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Δεν κατάλαβα τι εννοείς "open source"... Open source κείμενο; Τι σημαίνει πάλι αυτό; Πάντως ρε Νίκο γιατί δεν το ανεβάζεις σαν post απλώς; Μην ανεβάσεις καθόλου αρχείο... Αν κατάλαβα καλά, εννοούσε να μπορεί ο καθένας να τροποποιεί το κείμενο... Φίλε Hydrus, οpen source λέμε τα προγράμματα των οποίων τον κώδικα μπορείς να τροποποιήσεις... Μάκη, έτσι σκοπεύω να το κάνω... Βέβαια θα το φτιάξω και σε PDF για να το έχουν όσοι θέλουν και offline... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ε αφου καταλαβαινετε τι θελω να πω,γιατι με κανετε ρομπα;Ρατσιστες:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.