Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 μόλις παρέλαβα την 7800GT. Σε ASROCK 939dual sata2 δεν λέει να ξεκινήσει το PC.Περνάει bios αλλά μόλις παει να bootάρει στα WIN βγαζει το σήμα της οθόνης...με power connection lost ή κάτι τέτοιο (δεν έχει ένδειξη η οθόνη τελος πάντων)έκανα clear bios τίποτα. Εννοείται ότι η κάρτα έχει τροφοδοτηθεί κανονικά. (ΤΑGΑΝ 480w)Α! Δοκιμάστηκε και στα 2 DVI....τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 11, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αυτά τα καφεκίτρινα σημαίνουν τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Η αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Για τα σημάδια δεν ξέρω να σου πω, αλλά το trace είναι οκ, έτσι το έχει και η GTX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Το έξτρα μόλεξ για το ρεύμα το έχεις συνδέσει στη κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Το έξτρα μόλεξ για το ρεύμα το έχεις συνδέσει στη κάρτα? Αρχική απάντηση από Snips Εννοείται ότι η κάρτα έχει τροφοδοτηθεί κανονικά. (ΤΑGΑΝ 480w) ΒΡε JIMk το γράφω για να προλάβω περιττές ερωτήσεις ...αλλά δεν τις αποφύγαμε Τεσπα η κάρτα δούλεψε κανονικά...(τώρα κατεβάζω drivers) σε ABIT fatal1ty.. οπότε κάτι με το ASROCK φταίει. ΤΟ τροφοδοτικό είναι το ίδιο οπότε θέμα τροφοδοσίας δεν υπάρχει. Έχει ψάξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 σνιπς δεν κοιτας μια και στο σιτε τις nvidia / as(s)rock μπας και παιζει καμια κουλη ασυμβατοτητα?γιατι εφοσον επαιξε κανονικα στο αλλο, οντως κατι βρωμαει με το as(s)rock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Για τα σημάδια στην πλακέτα μην ανησηχείς οφείλονται στα πρόσθετα που περιεχει το υλικοσυνκόλησης κοινώς καλάι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Aχχχ το ρημαδι το Phoenix Bios οπως το διαχειριζεται η ASRock ειναι για τα μπαζα.... (ΕΕΕΕΕΕχωω "φαει τρεξιμο" με τις ASRock ...για ασυμβατοτητες ..... :p ) Δοκιμασε το καινουριο BIOS και δες μπας:cry: και δουλεψει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 αυτό έχει η mobo ήδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Snips , x850xt δεν ειχες πριν ? πες καμια εντυπωση με την καθημερινή λειτουργία της καρτας αν εχεις προλάβει [σε games] πως σου φαίνεται [ενοειται οτι θα ειναι πιο γρηγορη δεν λεω για αυτο αλλα γενικα ... τα 20 pipes ειναι αισθητα?] . Πολύ καλό value η gt τελικά θα χτυπήσω και γώ μια μάλλον . και ένα link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 13, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Τι να σου πώ....Αισθητή γίνεται με ΑΑ και ΑS ενεργοποιημένα. Δυστυχώς δεν έχω 1600χ1200 για να δώ και άλλη διαφορά...Αλλά σε γενικές γραμμές μην νομίζεις θα δεις τρομερές διαφορές. Δεν είναι μετάβαση από 5700 σε 6600 ας πούμε. ΣΕ κάποιες περιπτώσεις είναι όμως δυνατή η διαφορά στη απεικόνιση που έχει η ΑΤΙ. Όταν μπορέσω θα ανεβάζω screenshot από το BATTLEFIELD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 13, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Λοιπόν τα συγκεκριμένα spots νομίζω δεν υπήρχαν στην Χ850. Με όλα high είμαι και 2Χ ΑΑ και ΑS. Η φώτο είναι κακής ποιότητας λόγω editor αλλά αυτά υπάρχουν πιστέψτε με. Ξέρω ότι για πολλούς τώρα με....τρίχες, αλλά μου έκατσε στο μάτι. http://briefcase.pathfinder.gr/download/snips/27047/493841/0/bf1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.