Jump to content

[ΠΡΟΒΛΗΜΑ]MSI 7800 GT δεν ξεκινάει σε ASROCK 939DUalSATA2.

Snips

Recommended Posts

μόλις παρέλαβα την 7800GT. Σε ASROCK 939dual sata2 δεν λέει να ξεκινήσει το PC.

Περνάει bios αλλά μόλις παει να bootάρει στα WIN βγαζει το σήμα της οθόνης...με power connection lost ή κάτι τέτοιο (δεν έχει ένδειξη η οθόνη τελος πάντων)

έκανα clear bios τίποτα. Εννοείται ότι η κάρτα έχει τροφοδοτηθεί κανονικά. (ΤΑGΑΝ 480w)

Α! Δοκιμάστηκε και στα 2 DVI....τίποτα.

Αρχική απάντηση από JiMk

Το έξτρα μόλεξ για το ρεύμα το έχεις συνδέσει στη κάρτα?

Αρχική απάντηση από Snips

Εννοείται ότι η κάρτα έχει τροφοδοτηθεί κανονικά. (ΤΑGΑΝ 480w)

ΒΡε JIMk το γράφω για να προλάβω περιττές ερωτήσεις ...αλλά δεν τις αποφύγαμε :hmm:

Τεσπα η κάρτα δούλεψε κανονικά...(τώρα κατεβάζω drivers) σε ABIT fatal1ty.. οπότε κάτι με το ASROCK φταίει. ΤΟ τροφοδοτικό είναι το ίδιο οπότε θέμα τροφοδοσίας δεν υπάρχει. Έχει ψάξιμο.

σνιπς δεν κοιτας μια και στο σιτε τις nvidia / as(s)rock μπας και παιζει καμια κουλη ασυμβατοτητα?

γιατι εφοσον επαιξε κανονικα στο αλλο, οντως κατι βρωμαει με το as(s)rock...

Aχχχ το ρημαδι το Phoenix Bios οπως το διαχειριζεται η ASRock ειναι για τα μπαζα....

(ΕΕΕΕΕΕχωω "φαει τρεξιμο" με τις ASRock ...για ασυμβατοτητες .....:p :p :p:( )

Δοκιμασε το καινουριο BIOS και δες μπας:cry: και δουλεψει....

Snips , x850xt δεν ειχες πριν ? πες καμια εντυπωση με την καθημερινή λειτουργία της καρτας αν εχεις προλάβει [σε games] πως σου φαίνεται [ενοειται οτι θα ειναι πιο γρηγορη δεν λεω για αυτο αλλα γενικα ... τα 20 pipes ειναι αισθητα?] .

Πολύ καλό value η gt τελικά θα χτυπήσω και γώ μια μάλλον .

και ένα

link :innocent:

Τι να σου πώ....Αισθητή γίνεται με ΑΑ και ΑS ενεργοποιημένα. Δυστυχώς δεν έχω 1600χ1200 για να δώ και άλλη διαφορά...

Αλλά σε γενικές γραμμές μην νομίζεις θα δεις τρομερές διαφορές. Δεν είναι μετάβαση από 5700 σε 6600 ας πούμε.

ΣΕ κάποιες περιπτώσεις είναι όμως δυνατή η διαφορά στη απεικόνιση που έχει η ΑΤΙ. Όταν μπορέσω θα ανεβάζω screenshot από το BATTLEFIELD2

Λοιπόν τα συγκεκριμένα spots νομίζω δεν υπήρχαν στην Χ850. Με όλα high είμαι και 2Χ ΑΑ και ΑS. Η φώτο είναι κακής ποιότητας λόγω editor αλλά αυτά υπάρχουν πιστέψτε με.

Ξέρω ότι για πολλούς τώρα με....τρίχες, αλλά μου έκατσε στο μάτι.:boxed:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snips/27047/493841/0/bf1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.