Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 ..ναι ειμαι παλι εδω να σας βομβαρδισω με ερωτησεις....λοιπον αυτη τη φορα αφορα ενα προβλημα που (μαλλον ) μου ανεκηψεστο συστημα εχω 1x western digital , 20 gb ,5400 rpm ,2m cache PATA1xwestern digital ,120 gb,7200 rpm,8 mb cache PATAσκοπευω να παρω ενα σκληρο 250 η 300 gb με 16 cache/7200 SATAκαι επειδη ΒΑΡΙΕΜΑΙ τρομερα λογω των απιστευτα πολλων προγραματων που δουλευωνακανω ghost το c(εχω λειτουργικο και my documents) στο νεο σκληροαλλα ενας φιλος μου ειπε με καθε επιφυλαξη (hail T.f.A.)οτι μετα δεν θα το βλεπει...λογω οτι θα παει απο PATA σε SATA?ισχυει?μην κανω καμια κουτσουκελα και τρεχω...α και τι μαρκα προτεινετε?(εχω dfi lanparty ultra -d sata 2 το σηκωνει?η θα θελει καμια μοντιφα ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 *bump*...κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Δεν θα εχεις προβλημα αν φωρτωσεις τους drivers Sata...Kανε ghost και δοκιμασε το....για να μη γινει καμια σραβη μην σβησεις τον παλιο σκληρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 οκ...ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.