stratos1978 Νοέμβριος 11, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Και μενα η 7800GTX "πρασινη" ειναι η πουτ@..α .....χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Καλα τα λετε ολοι , αλλα για δειτε εδω μια ψυχτραρα του θανατου !! Η φωτογραφιες απο ολους δειχνουν υποδιεστερη ψυχτρα, τι παιζει αραγε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 12, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 καλη φαση....για φαντασου ομως καλυτερα ενα μεγαλο block νερου?ακομα καλυτερα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Νοέμβριος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αυτη στη φωτο μηπως ειναι η ultra?? εχει δυο τροφοδοσιες μολεξ (τα μαυρακια στα δεξια της). Η ιδια παντως βγαινει κ σε κοκκινο pcb. Την ειχα πιο παλια κ σε agp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 nick_p και γω ημουν στην ιδια φαση μ'εσενα... Οταν ειχα περει την πρωτη(...)msi 6800gt ηταν κατακκοκινη,βαρια πο την χαλκινη ψυκτρα της και ειχε πολυ καλες temp.Οταν λοιπον καηκε αντικατασταθηκε με μια αθλια πρασινη γοργονα με την οποια εχω προβληματα θερμοκρασιας! Α και ενα αλλο,στις κοκκινες ειχαν πει οτι βγαινουν με λιγοτερα pipelines (προβληματικες),δυστυχως δεν προλαβα να την ελεγξω αφου με αφησε! Αρα προβληματισου μονο για την ψυξη τωρα...αυτο προεχει και οχι η ασχημια της καρτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 12, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 13:18] nick_p και γω ημουν στην ιδια φαση μ'εσενα... Οταν ειχα περει την πρωτη(...)msi 6800gt ηταν κατακκοκινη,βαρια πο την χαλκινη ψυκτρα της και ειχε πολυ καλες temp.Οταν λοιπον καηκε αντικατασταθηκε με μια αθλια πρασινη γοργονα με την οποια εχω προβληματα θερμοκρασιας! Α και ενα αλλο,στις κοκκινες ειχαν πει οτι βγαινουν με λιγοτερα pipelines (προβληματικες),δυστυχως δεν προλαβα να την ελεγξω αφου με αφησε! Αρα προβληματισου μονο για την ψυξη τωρα...αυτο προεχει και οχι η ασχημια της καρτας... με βαζεις σε σκεψεις οσο αφορα αυτα με την θερμοκρασια.....εγω θελω να την τσηταρω εντελως...... οταν παταω να ανοιξει ο υπολογιστης το ανεμιστιρι ανεβασει αρκετες στροφεσ αλλα μετα πεφτει.... υπαρχη πουθενα η ριθμιση του??? να το εχω σθνεχεια με φουλ στροφες?? μαλλον λεω να πεφτει νερακι η φρεον..... την κοβω την δουλεια.....την εχω αφησει την κατασκευη μου για τα μπλοκ στην ακρη....ισως ηρθε η ωρα να την συνεχισω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Νοέμβριος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Βαλε το riva tuner και ρυθμιζε το fan σου απο εκει. Θερμοκρασιες εχεις διαφορα εφοσον το εχεις πολυ χαμηλα το fan και πας να κανεις overclock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 17, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Papas [Σήμερα, στις 21:38] Βαλε το riva tuner και ρυθμιζε το fan σου απο εκει. Θερμοκρασιες εχεις διαφορα εφοσον το εχεις πολυ χαμηλα το fan και πας να κανεις overclock. που στο...&%#@&...ειναι η ρυθμιση του fan στο riva???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Νοέμβριος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Στο Main tab=>Driver Settings sto customize... εχει ενα κουμπι. Πατα το πρωτο κουμπι εκει που εχει μια καρτα για εικονιδιο. Θα το δεις λογικα μετα ειναι μπροστα σου στο 2ο tab, μετα το tab με τις συχνοτητες της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.