nick_p Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 hi παιδες ηθελα να λυσω καποιες αποριες...μολις πηρα ενα συστηματακι με dfi sli-dτο συστημα κομπλε!ωστοσο εχω καποια αλλα κοληματα αλλα θα τα λυσω και αυτα μιας και απο οτι εχω καταλαβει χρειαζομαι αλλο τροφοδοτικο!!!((εχω 350 watt))(μου εκανε εππανεκινησεις.δεν αναβε,κολαγε...αλλαξα bios και μεχρι τωρα κοπλε εκτος απο ενα ακαριαιο σβησιμο μολις εβαλα την VGA επανω...)(beta bios)αποψεις πανω σε αυτο?ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο....σημερα πηρα μια msi nx6800gt και μου φαινεται πολυ περιεργο το γεγονος οτι η καρτα ειναι πρασινη και εχει πανω στο σχεδιακι την γοργονα.....αυτη δεν ειναι της nvidia η εκδοση???η msi δεν πρεπει να εχει εναν διαβολακο? και να ειναι κοκκινη??εντομεταξυ τα κουτια ολα οκ...τα cd κομπλε...η αποδειξη δειχνει αγορα τον απριλιο...επισης τρεχει ο επεξεργαστης στα 350 και οι μνημες στα 1000, αυτες ειναι οι τιμες της gt?Επισης που μπορω να τεσταρω τα pipelines και τα vertex αν ειναι ξεκλειδωτα ολα??επισης επειδη ανοιξα την ψυκτρα ετσι πληροφοριακα οι μνημες ειναι της samsung και εχουν τους εξης κωδικους επανωsamsung 446k4j553230f 6c20 awj098aa5αν αυτο λεει κατι.....παντως πουθενα πανω στην καρτα δεν λεει msi.......ποια ειναι η γνωμη σας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Απο που την αγορασεςΤα pipelines θα τα δεις με το rivatuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από G10 [Σήμερα, στις 01:09] Απο που την αγορασεςΤα pipelines θα τα δεις με το rivatuner την αγορασα απο εναν user του the lab...ναι πραγματι τα βρηκα τα pipe lines το riva γραφει :256-bit NV40(A1,16x1,6vp) with 256MB DDRαρα ειμαι κοπλε σωστα??κοιταχτε δεν με πειραζει τοσο αν ειναι nvidia(αρκει να δουλευει αψογα) αλλα θα με πειραζε αν... λεω αν παθαινε κατι και ενω ειναι μεσα στην εγγυηση δεν την δεχοντουσαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Ετσι την εχουν στο site http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703565&cat_id=78τωρα αν την δουν με αλλη ψυκτρα μαλλον δεν θα την αλλαξουν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από G10 [Σήμερα, στις 01:29] Ετσι την εχουν στο site http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703565&cat_id=78τωρα αν την δουν με αλλη ψυκτρα μαλλον δεν θα την αλλαξουν...... \εμενα δεν ειναι ετσι.......τι να κανω??? να την κρατησω αν ειναι καλη??εντομεταηυ ακουσα πως εβγαιναν με ιδιες ψυκτρες στην αρχη 3,4 μαρκες....!!ισχυει κατι τετοιο?καποιος που να ξερει τα κλοκ τις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 απο κλοκ καλα εισαι απο οτι ειδα εδωhttp://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 αυτη ειναι η καρτα που εχωhttp://www.tweaknews.net/reviews/6800gt/index3.phpυπαρχει περιπτωση να ειναι η msi ιδια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αν το κουτι που σου εδωσε εχει την φωτο της καρτα σου και γραφει και msi τοτε εισαι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 10, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από G10 [Σήμερα, στις 01:44] Αν το κουτι που σου εδωσε εχει την φωτο της καρτα σου και γραφει και msi τοτε εισαι ΟΚ το κουτι εχει πανω αυτον τον κενταυρο της msi ενω η καρτα την γοργονα.....υπαρχη πιθανοτητα να βγηκαν καρτες με την ψυξη της nvidia και οχι της διαφιμιστικης msi?δεν νομιζω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 μαλλον οχι....αλλα μπορεί να υπαρχει και αλλος με παρόμοιο προβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 οταν εννοεις το κουτι εννοεις την προσοψη?στην πισω μερια αρκετα κουτια δινουν και φωτογραφια της καρτας.αν και απο τη στιγμη που σου λεει 16 1.6 εισαι οκ και η καρτα ειναι κανονικη 6800GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Και εδω !! http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 11, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 07:24] Και εδω !! http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=610 μμμμμ πρασινη πλακετα........τι γινετε ρε παιδια θα τρελαθω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Παιδες οντας εχετε βρεθει σε ενα αρκετα μεγαλο διλλημα .....Αλλα θα πρεπει να γνωριζεται πως οι "κοπιες" της MSI σε 6800GT & 6800ULTRA μεχρι τελη 2004 βγαινανε "κατακοκκινες" , επειτα εκανε το μπαμ της και απο "ιπποτες & σπαθια" μας το γυρισε σε "γοργονες&κοραλια" σε πρασινο φοντο θελοντας ετσι να πιστοποιηθει σαν Nvidia Moderator (αιδιες ειναι ολα αυτα φυσικα ....και την αληθεια δεν μπορουμε να την ξερουμε ακριβως) οπως εκανε κααααααποτε και η LEADTEK .......Παντως Φιλε μου μην φοβασαι ....υπαρχουν και πρασινες (νεας γενιας) MSI ....(αντε τωρα θα βγουνε και ΜΠΛΕ και θα διαχωριστουν ετσι σε "κοματικες" παραταξεις....χεχεεχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Παρτε μια "πρασινη" MSI xexexexexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 11, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 09:25] Παιδες οντας εχετε βρεθει σε ενα αρκετα μεγαλο διλλημα .....Αλλα θα πρεπει να γνωριζεται πως οι "κοπιες" της MSI σε 6800GT & 6800ULTRA μεχρι τελη 2004 βγαινανε "κατακοκκινες" , επειτα εκανε το μπαμ της και απο "ιπποτες & σπαθια" μας το γυρισε σε "γοργονες&κοραλια" σε πρασινο φοντο θελοντας ετσι να πιστοποιηθει σαν Nvidia Moderator (αιδιες ειναι ολα αυτα φυσικα ....και την αληθεια δεν μπορουμε να την ξερουμε ακριβως) οπως εκανε κααααααποτε και η LEADTEK .......Παντως Φιλε μου μην φοβασαι ....υπαρχουν και πρασινες (νεας γενιας) MSI ....(αντε τωρα θα βγουνε και ΜΠΛΕ και θα διαχωριστουν ετσι σε "κοματικες" παραταξεις....χεχεεχ) φιλε στρατο ομως η δικια μου ειναι ακριβως η καρτα του παρακατω link http://www.tweaknews.net/reviews/6800gt/index3.phpυπαρχη περιπτωση αυτη η καρτα να βγαινει σε msi? οπως δηλαδη ειναι η δικια μου??βασικα δεν με χαλαει ασ ειναι και οποια μαρκα θελει αρκει αν παθει το παραμικρο προβλημα και παει για αντικατασταση....μην την δουνε με πρασινη πλακετα και γοργονα (δηλαδη σαν της nvidia) και μου πουνε μαγκα δεν ειναι αυτη η καρτα......αρα παρε τα πα...ια αλλαγη....με καταλαβαινεις?? κατα τα αλλα ειναι αψογη...ποιος θα μου πει και καμια λυση για την dfi ? λετε να κανει σχεδια λογο ρευνατος? (δουλευουν ολα με ενα απλο 350 watt τροφοδοτικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Νοέμβριος 11, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 για τα τσιπακια των μνημων ποιος ξερει κατι να μου πει? πχ ποσα ns εχουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 συγνωμη που ρωταω αλλα το προβλημα σου ειναι το χρωμα η οι επιδοσεις της καρτας?αφου το riva σου δειχνει 16 pipelines και χρονισμους 350-1000 ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από nick_p [Σήμερα, στις 15:33] φιλε στρατο ομως η δικια μου ειναι ακριβως η καρτα του παρακατω link http://www.tweaknews.net/reviews/6800gt/index3.php υπαρχη περιπτωση αυτη η καρτα να βγαινει σε msi? οπως δηλαδη ειναι η δικια μου?? βασικα δεν με χαλαει ασ ειναι και οποια μαρκα θελει αρκει αν παθει το παραμικρο προβλημα και παει για αντικατασταση....μην την δουνε με πρασινη πλακετα και γοργονα (δηλαδη σαν της nvidia) και μου πουνε μαγκα δεν ειναι αυτη η καρτα......αρα παρε τα πα...ια αλλαγη.... με καταλαβαινεις?? κατα τα αλλα ειναι αψογη... ποιος θα μου πει και καμια λυση για την dfi ? λετε να κανει σχεδια λογο ρευνατος? (δουλευουν ολα με ενα απλο 350 watt τροφοδοτικο) Oxi φιλαρακι δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα ...βγαινουν και με "γοργονα" ΚΑΙ οι MSI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Νοέμβριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Nick dont worry. Η καρτα σου ειναι made by nvidia και την κυκλοφορησε η Msi. Παρομοια ειχε κανει κ η ATI μερικες τις ελεγαν made by ati και ηταν ολες με ιδια ψυχτρα ανεξαρτητως του κατασκευαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.