DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Αγόρασα πριν ~10 μέρες ένα λαπιτοπι ACER 9504και στην ίδια απόδειξη εμφανίζεται και η αγορά accidental επέκτασης εγγύησηςέκανα ενεργοποίηση δικτυακά έχω προς τύπωμα την όλη κατάσταση που αναμένει 2 στικερκαι ταχυδρομείο....ψάχνω πόσες μέρες τους μαμάκες στο Ελληνικό Supportνα κάνω ΜΙΑ ερωτησούλα ΜΟΝΟπου και αν χρειάζεται να ταχυδρομήσω την το φύλλο της ενεργοποίησης και τα στικερ της συσκευασίαςΗΜΑΡΤΟΝ τι έκανα?έχει κανένας περάσει παρόμοια φάση?έχει κανείς ολοκληρώσει τη διαδικασία?ενημερώτικά και μόνο το accidental coverage έχετε περιθώριο να το αγοράσετε 90μέρες μετά την αγορά του προιόντος!αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει θα ήμουν υπόχρεος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 εχω κανει και εγω την ιδια διαδικασια και πανω στην επεκταση εγγυησης εχει ενα τελ το οποιο απαντησε στα ελληνικα υστερα απο αρκετη ωρα μια ιταλιδα, απο οτι μου ειπε το support ειναι στη σικελια, περιμενε λιγο παραπανω και θα απαντησουν εγω ταχυδρομισα τα στικερ και εστειλα και εμαιλ μιας και εκανα την διαδικασια μετα απο 90 μερεςπαντως ηταν ιδιατερα εξυπηρετικη μου εγκρινανε την επεκταση με φωτοτυπια απο τα τιμολογια που φενεται ποτε αγορασα το λαπτοπ και την επεκταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 στο 801 ταδε ταδε δε λες?πόσο να περιμένω?μετα απο κανα 10' κανουν τακ τακ σήκωμα και κλείσιμο κατάμουτρα!ρίχνουν τη γραμμή κοινώς....που τα ταχυδρόμησες και πως?η παπάτζα φάκελος με το prepaid γραμματόσημο παίζει η το στείλω όπως ξέρω και εμπιστευομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 εγώ το έχω κάνει το στάδιο. είχα στείλει μόνο το accidental (με τα κατάλληλα sticker) χωρίς το normal πακέτο της εγγύησης (άλλωστε δεν είχε νόημα να στείλω την normal εγγύηση αφού θα άλλαζε). το είχα βάλει στον prepaid φάκελο, και μετά από 2-3 βδομάδες έστειλα mail στην acer να ρωτήσω τι έγινε, και μετά από 2-3 μέρες μου απάντησαν ότι όλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 τυπώνω το online-registration κολλάω τα στικερ τα βάζω στον φάκελο και φουπ στο κίτρινο κουτί στη γωνία?μάιστα μάιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Παιδιά εγώ τι πρέπει να κάνω άν θέλω να επεκτείνω την εγγύηση του φορητού μου στα 3 χρόνια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Παιδιά εγώ τι πρέπει να κάνω άν θέλω να επεκτείνω την εγγύηση του φορητού μου στα 3 χρόνια ; επέκταση εγγύησης αν έχουν περάσει 3 μήνες από την αγορά του δεν μπορείς να πάρεις το πακέτο που περιλαμβάνει accidental. για απλή επέκταση (χωρίς accidental) νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις στον πρώτο χρόνο αφού το αγόρασες (πάντα για acer). Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Δεν θέλω accidental αν και πείτε μου πόσο πάει η accidental ; Θέλω μια 3ετής εγγύηση και να με εξυπηρετούν μέσα σε 1 εβδομάδα το πολύ πόσο πάει αυτή ; πως λέγεται ; και πόσο κάνει ; Ρωτάω πολλά ε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Οι οδηγίες που παρέχονται απο το site και από τον φάκελο της εγγύησης είναι υπεραρκετές. Δεν υπάρχει λόγος ούτε για τηλεφωνήματα ούτε για πάραπάνω ψάξιμο. Αρκεί να μη βαριόμαστε να διαβάσουμε 2-3 γραμμές παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 15, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 τίποτα πιο σοβαρό δεν είχες να γράψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Eίχα, ζητώ συγνώμη που σου χάλασα το thread.Tην επόμενη φορά όμως, διάβαζε τι γράφει το χαρτί της εγγύησης. Μην ανοίγονται threads χωρίς νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelt369 Αύγουστος 29, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 kalispera psano ena acer 9504 .an kapoios to exei as steilei mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.