Jump to content

Εν ετη 2005 δεν μπορω να εχω αυτο που θελω!!

AlienHack

Recommended Posts

Γεια σας,

Λοιπον τις τελευταιες μερες τραβαω τα μαλια μου με το αδιέξοδο που εχω βρεθει (δεν εχω ποια μαλλια.. δικαιολογια για την φαλακρα.. :-Ρ )

Που λετε απο διαφορες πηγες εχω βρει εναν Pentium Μ 770, εναν σληρο δισκο 60GB 5400 kai 1gb μνημης για λαπτοπ.

ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ CASE-ΣΑΣΙ να τα στεγασω... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ καρτα γραφικων οπως ΑΤΙ χ800 ή NVIDIA 6800 .. επισης θελω να εχει 15'' οθόνη και οχι 17 για να ειναι ποιο ελαφρι και ανετο.

Ασ αρχισουμε τα προβληματα...

Καταρχας δεν υπάρχει λαπτοπ με 15'' οθόνη και Pentium M και καρτα χ800 ή 6800, τετοιος συνδιασμος δεν υπάρχει σε κανενα λαπτοπ απο καμια εταιρια .. ειτε custom made ειτε branded.. Το ψαχνω εδω και 3 μερες σε ολο το ιντερνετ αλλα τιποτα... Η καλυτερη καρτα που βαζουν σε 15'' οθώνες και Pentium M ειναι οι χ700 της ΑΤΙ οι οποιες ναι μεν παιζουν παιχνιδια αλλα με πολλους περιορισμους (σε 1024χ768 και χωρις AA-AF)

Οποτε αναγκαστικα παμε σε 17'' , σε αυτην την κατηγορια ολα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! και πανβαρια.. πηγα ειδα τα TURBO-X και ειναι χαλια.. TO MONO ΠOY EINΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ λογο του οτι ειναι λεπτο οποτε δεν ειναι πολυ βαρυ και τεραστιο ειναι το γνωστο 3438G της FUJITSU-SIEMENS και εχει και την 6800. Μιλουσα ολο το πρωι με την SIEMENS ΕΛΛΑΣ και τα Γερμανικα κεντρικα και το συμπερασμα... δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΚΕΤΟ ΣΑΣΙ. Πρεπει να αγορασω ολοκληρο το μηχανημα με επεξεργαστη και σκληρους και μνημες και να μου μεινουν τα δικα μου στο χερι...

Τι να πω... εν ετη 2006 (σε λιγο..) και δεν μπορω σαν καταναλωτης να εχω αυτο που ακριβος θελω... ενα Laptop κομενο και ραμενο στα μετρα μου, οπως μπορω να κανω με το desktop μου...

και εγω ψαχνω για turion με καλη vga και 17αρα οθονη αλλα μονο μεχρι χ700 βγαζουν.Τι να πω εγω δηλαδη?

Παντως ειναι πουλ λογικο μια 6800/χ800 να θελει σασι 17αρας λογω συστηματος ψυξης.

Αρχική απάντηση από Qparadox

Πραγματικα ειναι δραματικο αυτο που σου συμβαινει. Κοιτα τι μπορει να παθει ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα... κουραγιο φιλε, ειμαστε μαζι σου... κουραγιο

:rofl:

Λίγο τους τίτλους να προσέχαμε στα θέματα....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εφοσον δεν θες την στανταρ εκδοση 3438G

με τον 750 και τους δυο 80ρηδες..

τοτε νομιζω οτι αυτο ειναι οτικοντινοτερο στις απαιτησεις σου

Pm760 2.0ghz

6800GO 256mb

1GB DDR ΙΙ SDRAM

80gb HDD

μα δεν δινει σκετο σασι η Siemens... αλλιος θα το ειχα τσιμπήσει...

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και αλλη λυση.. να πουλησω τον 755 μου και τις μνημες και τον σκληρο και να παω να παρω κατευθειαν ολο το παραπανω πακετο... αλλα εκει θα χασω απο την μεταποληση...

και κατι ακομα, στο λινκ που μου εδωσες η τιμη ειναι 1.779,05 με το ΦΠΑ μεσα ή χωρις ΦΠΑ?

δεν το λεει ξεκαθαρα

Αρχική απάντηση από AlienHack [Σήμερα, στις 20:20]

μα δεν δινει σκετο σασι η Siemens... αλλιος θα το ειχα τσιμπήσει...

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και αλλη λυση.. να πουλησω τον 755 μου και τις μνημες και τον σκληρο και να παω να παρω κατευθειαν ολο το παραπανω πακετο... αλλα εκει θα χασω απο την μεταποληση...

και κατι ακομα, στο λινκ που μου εδωσες η τιμη ειναι 1.779,05 με το ΦΠΑ μεσα ή χωρις ΦΠΑ?

δεν το λεει ξεκαθαρα

μα ναι για να το παρεις ολο πακετο ελεγα κι εγω...

και η τιμη αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι με ΦΠΑ...

(με ενα τηλεφωνημα θα το σιγουρευες)

παντα σε τετοιου ειδους τραμπες βγαινεις ζημιωμενος σε απολυτα νουμερα

αλλα μην ξεχνας οτι παιρνεις καινουριο μηχανημα με φουλ εγγυηση

και με καλυτερη αξια μεταπωλησης απο αυτο που εχεις τωρα

οποτε η ζημια μειωνεται

ψάχνειο άδειο να στεγάσει όσα μάζεψε προκαταβολικά.....

δεν θέλει έτοιμο

και σύστημα με καλή κάρτα και celeron δε σε βλέπω να βρίσκεις για να αναβαθμίσεις με τον Dothanio

πήρες το μπρελόκ και ψάχνεις για το αμάξι.....

λίγο ανάποδα το πας νομίζω

Kαι ομως ειναι καλη φαση να πας αναποδα!!!!!

Σε βλεπω να ριχνεις τις απαιτησεις και να ξεφυγεις απο την 6800!Αν το καλοσκεφτεις αυτη ειναι το προβλημα!Και αν βαλεις το γεγονος οτι σε 15αρα οθονη λιγο δυσκολα να βρεις αναλυση πανω απο 1280χ...τοτε μια χαρα ειναι και η Χ700 προ....εκτος αμα θες ΚΑΙ καλη οθονη οποτε θα τα σκασεις για 1400 η 1600 αλλα μαζι με αυτην παει και ενας καλυτερος επεξεργαστης ισως μια μεγαλυτερη οθονη...και σιγουρα μαζι με τα παραπανω πανε και περισσοτερα λεφτα!

Και κατι που ξεχασα ....δεν νομιζω να βρεις μονο αυτα που σου λειπουν!!Αναγκαστηκα απο οσο γνωριζω θα παρεις ολο το πακετακι και μετα θα βγαλεις οτι δεν σου κανει....αλλιως σε βλεπω να τρως την ιδια νειλα και το 2006

Πολύ καλό... Να υπήρχε και Ελλάδα θα 'μασταν άρχοντες!

Βέβαια βασισμένα σε αυτό το barebone υπάρχουν (Vero, ξέρετε που να τα βρείτε) αμφιβάλλω όμως ότι θα σας το πουλήσουν σκέτο και μάλιστα σε συμφέρουσα τιμή (καλά, για 800$ δε συζητάμε!)

Παντως εγω τελικα αγορασα toshiba m40 με x700 και 1.5giga ram kαι τρεχει μια χαρα ....τωρα παιζω quake 4 σχετικα ανετα με λιγες παραχωρησεις...αλλα αμα το θες για ταξιδια μην πας σε 17αρι θα σε κουρασει....α και κατι αλλο το toshiba βγαζει φοβερο ηχο....και πολυ δυνατο για laptop με ηχειακια harman kardon...

Εγω βρηκα τελικα αυτο που ηθελα!Αξιοπρεπες φορητο με 17αρα οθονη και οσο το δυνατο καλυτερη τιμη και χαρακτηριστικα.

(clevo d870 barebone)

17.2'' wide 1440x900 (ειλικρινα πολυ καλυτερη απο τις καινουργιες σε acer/hp που ειδα διπλα)

3.0 HT Prescott

2x512

9700 mobility (4 pipelines) 256 vram

60hdd/5400

DVDR/DL

BT

Camera

7->1 reader

Υποδοχη και για 2ο σκληρο!

Mε μονο 890ε με εγγυηση ενα ετος!

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:36]

Εγω βρηκα τελικα αυτο που ηθελα!Αξιοπρεπες φορητο με 17αρα οθονη και οσο το δυνατο καλυτερη τιμη και χαρακτηριστικα.

(clevo d870 barebone)

17.2'' wide 1440x900 (ειλικρινα πολυ καλυτερη απο τις καινουργιες σε acer/hp που ειδα διπλα)

3.0 HT Prescott

2x512

9700 mobility (4 pipelines) 256 vram

60hdd/5400

DVDR/DL

BT

Camera

7->1 reader

Υποδοχη και για 2ο σκληρο!

Mε μονο 890ε με εγγυηση ενα ετος!

Απο που και ποτε ρε συ Vader?

ακουγεται ενδιαφερον...

απο θερμοκρασιες και αυτονομια τι λεει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.