nickthegreek Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Θέλω να πάρω ένα Mp3 player ως δώρο στο αδερφό μου μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Δίνω μέχρι 250 ευρώ (10 ευρώ +-). Είμαι ανάμεσα στο Ipod nano 2gb, στο zen micro 5gb και στο iriver H10 . Το ipod παίζει μόνο μουσική ενώ τα άλλα δύο έχουν και ηχογράφιση ενώ το Iriver έχει και έγρωμη οθόνη. Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα. Ποιο θα πέρνατε στην θέση μου?
rip_noob Νοέμβριος 10, 2005 #2 Νοέμβριος 10, 2005 Η γνωμη μου ειναι να παρεις το creative γιατι εχω το zen nx εδω και 2 χρονια και ειναι παρα πολυ καλο. Και απο αποψη ποιοτητας κατασκευης και απο ποιοτητα ηχου. Μεσα στη συσκευασια ειχε και μια θηκη με κλικ για ζωνη που αντεχει ακομα. Επισης το συγκεκριμενο εκτος οτι ειναι πολυ ομορφο (γνωμη μου) εχει και μεγαλης διαρκεια μπαταρια. Δεν εχω δοκιμασει κανενα iriver ομως και η γνωμη μου ειναι λιγο μονοπλευρη. Καλα θα ηταν να σε ειχα αδερφο μου EDIT: καλο ειναι για τα προιοντα της creative να μπαινεις στο ευρωπαικο site γιατι τα προιοντα εχουν διαφορες με αυτα που κυκλοφορουν στην αμερικη. Π.Χ. το zen micro στην ελλαδα (ευρωπη) το μοντελο εχει και ενσωματωμενο ραδιοφωνο οπως μπορεις να δεις εδω
Makis Hourdakis Νοέμβριος 10, 2005 #3 Νοέμβριος 10, 2005 Όπως σου είπα και στο msn, το μόνο που φοβάμαι στο zen είναι μην έχει κάποιο πρόβλημα επειδή δεν έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για αυτό. Τώρα αν θες να το ρισκάρεις, πιστεύω οτι είναι πολύ καλή λύση. Το iriver επίσης αν και αν βγει καθαρό το zen, μπορείς να γλιτώσεις 50 χωρίς να χάσεις ιδιαίτερα πράματα αν και σαν εταιρία πιστεύω οτι είναι καλύτερη η iriver. Το ipod απλώς πιστεύω πως δεν αξίζει να το υπολογίζεις μπροστα΄σε αυτά τα δυο...
rip_noob Νοέμβριος 10, 2005 #4 Νοέμβριος 10, 2005 Δεν πιστευω οτι μπορει να εχει προβλημα, εξαλλου η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει καλο ονομα στο θεμα της εγγυησης αμα παθει τιποτα.
YDinopoulos Νοέμβριος 10, 2005 #5 Νοέμβριος 10, 2005 Η αδερφ μου εχει το zen micro εδω κ 1 χρονο. Σημειωτεο οτι ειναι 14 και της εχει πεσει ουκ ολιγες φορες !
tasosmos Νοέμβριος 11, 2005 #7 Νοέμβριος 11, 2005 Το iriver το εχει ενας φιλος και νομιζω πως ειναι χειροτερο σε ποιοτητα ηχου απο το creative. Εγω παντως θα προτιμουσα το creative γιατι παρα τα προβληματα που ακουγονται ειναι πιο φτηνο, πιο ευχρηστο και κατα τα γνωστα οποιοδηποτε προβλημα προκυψει θα λυθει με ενα μαιλ στην creative europe.Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω υπαρχει και εκδοση του zen micro με εγχρωμη οθονη και 8 gb microdrive γυρω στα 300 .
Psychokiller Νοέμβριος 11, 2005 #8 Νοέμβριος 11, 2005 Και εγω creative εχω και ειμαι ευχαριστημενος, αλλα νομιζω οτι τα ipot εχουν δυνατοτερο ηχο.
tasosmos Νοέμβριος 11, 2005 #9 Νοέμβριος 11, 2005 Για μενα τα ipod δεν αξιζουν, αν συγκρινεις χαρακτηριστικα δεν εχουν ουτε τα μισα απο τα αντιστοιχα creative ή iriver και ειναι στην ιδια τιμη ή ακριβοτερα. Ποιος ο λογος να τα προτιμησεις? Επειδη ειναι trendy?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.