Jump to content

Norman Antivirus

stratos1978

Recommended Posts

Εντελως τυχεα βρηκα αυτο το antivirus και το εχω εγκαταστησει στο PC μου. Επισης ειδα στην ΟΤΕΝΕΤ πως προτεινεται....

Το εχει δοκιμασει κανεις .....?????

Δεν το ξερει ουτε η μανα του αυτο το προγραμμα. Σου προτεινω να το πεταξεις και να βαλεις τιποτα πιο σοβαρο γιατι διατρεχεις αμεσο κινδυνο. Αυτα τα προγραμματα του κιλου δεν κανουν σχεδον τιποτα

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:28]

Δεν το ξερει ουτε η μανα του αυτο το προγραμμα. Σου προτεινω να το πεταξεις και να βαλεις τιποτα πιο σοβαρο γιατι διατρεχεις αμεσο κινδυνο. Αυτα τα προγραμματα του κιλου δεν κανουν σχεδον τιποτα

το δοκιμασες σε crash test και το βρηκες αχρηστο?

δειξε μας κανενα αποτελεσμα του τεστ που εκανες πανω στο προγραμμα ωστε να το χαρακτηρισεις του κιλου και για ''πεταμα'':)

Να πω την αληθεια μεχρι στιγμης εχω στο PC μου το Norman Antivirus (το οποιο ειναι και σχετικως "ελαφρη") αλλα εδω και 2 μερες κανω συγχρονος scan το PC μου μεσω του Server μου που εχει Norton Antivirus Corporate 10 και δεν εχω εντοπισει ακομα κανα virus-trojan κτλ κτλ.

Απλα ρωταω αν το εχει δοκιμασει κανεις....? Αν οχι σιγουρα θα ακουσετε τα σχολια μου πιστευω μετα απο καμια βδομαδα hard-internet serfing σε "επικινδυνες" web :p :p :p:cool:

Παντως εκ' πρωτης οψεως συμπεριφερεται καλα και "συμβατα" με ΝΑΤ router κτλ κτλ:nerd:

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:28]

Εχω την εντυπωση πως και το 1998 δεν ηξερε κανεις το Norton Antivirus .....;)

"Χρυσες εποχες του Mcafee":D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.