Jump to content

Δεν παει αλλο;

hayabusa

Recommended Posts

Στον athlon Xp 1800+ που εχω εκανα υπερχρονισμο και απο 1800+ εγινε 1900+. Το προβλημα ειναι αν αυξησω λιγο την ταση και παω να τον ανεβασω λιγο ακομα μου βγαζει σφαλμα και μου ζηταει να επιλεξω πως θελω να τον ξεκινησω[σε ασφαλη λειτουργια, κανονικα και τετοια]. Οτι και να επιλεξω θα κανει αμεσως επανεκινηση. Και δεν τον ανεβαζω πολυ. Απο τα 1900+ στα 2000+. Το συστημα μου ειναι:

cpu-athlon xp 1800+[palomino]

motherboard-gigabyte ga7vrx

via kt 333

1 hdd western digital 40gb

1 dvd rom sony

1 cd rw artec

vga-nvidia geforce 2 mmx

psu 350watt

Εγω νομιζω οτι φταει ο πηρυνας που δεν εχει μεγαλα περιθωρια υπερχρονισμου και το τροφοδοτικο. Λιγη βοηθεια και γρηγορα γιατι χανομαστε!!!!!:blink:

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 11:29]

Στον athlon Xp 1800+ που εχω εκανα υπερχρονισμο και απο 1800+ εγινε 1900+. Το προβλημα ειναι αν αυξησω λιγο την ταση και παω να τον ανεβασω λιγο ακομα μου βγαζει σφαλμα και μου ζηταει να επιλεξω πως θελω να τον ξεκινησω[σε ασφαλη λειτουργια, κανονικα και τετοια]. Οτι και να επιλεξω θα κανει αμεσως επανεκινηση. Και δεν τον ανεβαζω πολυ. Απο τα 1900+ στα 2000+. Το συστημα μου ειναι:

cpu-athlon xp 1800+[palomino]

motherboard-gigabyte ga7vrx

via kt 333

1 hdd western digital 40gb

1 dvd rom sony

1 cd rw artec

vga-nvidia geforce 2 mmx

psu 350watt

Εγω νομιζω οτι φταει ο πηρυνας που δεν εχει μεγαλα περιθωρια υπερχρονισμου και το τροφοδοτικο. Λιγη βοηθεια και γρηγορα γιατι χανομαστε!!!!!:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.