Jump to content

WESTERN DIGITAL 250GB WD2500SD 7200rpm SATA RAID EDITION

blade_pan

Recommended Posts

Παιδες παρηγγειλα αυτον τον δισκο αλλα μαλλον σκεφτομαι οτι εκανα βλακεια γιατι κατι διαβασα οτι ειναι για servers....

Τι λετε να τον αλλαξω οσο ειναι καιρος ή θα δουλευει κανονικα?

Απλα απαντηστε μου συντομα!:...:

Αν οχι να παρω WD SATA II 250GB 7200 16MB 2500K ?

Το sata 2 ειναι συμβατο και με απλο sata?(chaintech nf3)

Δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να τον αλλάξεις. έχει και 5 χρόνια εγγύηση ... μια χαρά. Εκτός αν θέλεις να πάρεις τον αντίστοιχο Maxtor SATA I όμως, που είναι και φτηνότερος.

http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3681&idcat=8&idsubcat=16&idsubsubcat=43

Αλλο ειναι το θεμα...

Αν κανει για desktop pc και οχι server...

Δες εδω στη WD

Επισης ενα site γραφει...

New drive standard,

works with Serial ATA motherboards & controllers 7200RPM,

8mb cache,

SATA/150 Interface

Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters

1 million hours MTBF, Fluid Dynamic Bearings (FDB) improve hard drive reliability

Bare OEM drive only - no software included

Attention:

Storage specification from manufacturer spec - formatted capacity will be lower

Intended for server applications and is not recommended for use in desktop systems

Not for use as a single unit - must be run from a RAID controller

You to have SP3 or later for Win2000 and SP1 or later for WinXp to use this drive's full capacity

Το λινκακι δεν δουλευει .

Αλλά όπως και να έχει , μακάρι όλοι οι δίσκοι να ήταν για SERVER , θα ήταν καλύτερης ποιότητας , από τους άλλους .

Οι εταιρείες δίσκων, όταν αναφέρουν κατηγορία DESKTOP, σημένη ότι μιλάμε για μηχανάκια του λαού , δηλαδή μηχανήματα της καρπαζιάς , εεεεε και άμα κλαταρουν δεν έγινε τίποτα ..

’μα κλατάρει όμως ο SERVER , τρεχάτε ποδαράκια μου Χώρια που οι εταιρείες με τους SERVER, έχουν και καλούς δικηγόρους

Καταλάβατε τι λέω, η να κάνω και κακά :D :D

Αγαπητέ φίλε , το σημαντικό στο είπα ήδη .

Και να πω την αλήθεια, ήμουνα έτοιμος να πάρω δυο τέτοιους WD2500SD για RAID .

Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν τρομερή μια τέτοια χωριτηκοτητα , και διάλεξα , έναν Ραπτορα 75 , για να κερδίσω απλά ταχύτητα .

Το να μην σου δουλευει , ειναι ενα αλλο θεμα , Καλυτερα ζητησε βοηθεια απο εναν αληθινο τεχνικο , πρεπει και εμεις να ζησουμε .. :)

Αρχική απάντηση από overvolt

Το να μην σου δουλευει , ειναι ενα αλλο θεμα , Καλυτερα ζητησε βοηθεια απο εναν αληθινο τεχνικο , πρεπει και εμεις να ζησουμε .. :)

Τώρα αυτο τι ήταν???

Καλε μου ανθρωπε σου ειπε κανεις να κανεις τον τεχνικο μεσα στο φορουμ???Αν και δεν καταλαβαινω πως αυτο σχετιζεται με το πως ζεις τη ζωη σου.........ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ(ή δεν εχεις χρονο) ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ........ετσι και αλλιως δεν ζητησε βοηθεια απο εσενα σιγκεκρημενα.........Αλλωστε δεν βλεπω το λογο να ρωτησει τεχνικους αφου παιρνει καλες απαντησεις..........

Στο θεμα μας............Δεν καταλαβαινω γιατι βαλαν αυτη τη σημειωση κατω κατω αλλα εγω δεν βλεπω λογο να μην παιξει στο ραιδ του νφ3............

Καταλάβατε τι λέω, η να κάνω και κακά :D :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Τελικα ποιον να παρω?Raid edition or 16mb cache?

Απλα ο RaidE εχει κατι περιεργα του στυλ πανω απο 1000000ΜΤ κατι για ελεγχο λαθων και τετοια πραγματα...

Τωρα να μην ειναι οκ δε το νομιζω αλλα πρεπει να ειναι σε raid?αυτο ειναι το ζητουμενο...

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 07:04]

Αγαπητέ φίλε , το σημαντικό στο είπα ήδη .

Και να πω την αλήθεια, ήμουνα έτοιμος να πάρω δυο τέτοιους WD2500SD για RAID .

Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν τρομερή μια τέτοια χωριτηκοτητα , και διάλεξα , έναν Ραπτορα 75 , για να κερδίσω απλά ταχύτητα .

Γιατρέ μπορείς να κάνεις καλά το

dfi

:hehe:

Ο SD ειναι θεωρητικα πιο αξιοπιστος (ειδικα αν του κανεις συνεχη χρηση), σε επιδοσεις ειναι τα ιδια και οι 2, θα παιξει μην ανυσηχεις για αυτο. Εγω τον SD θα επερνα αν η διαφορα τιμης ηταν μικρη σε σχεση με τον KS.

Ok θα τον εχω αυριο....:D

Τωρα απο 400ρη ποιον προτεινετε απο τους 2,WD Caviar SE16 ( ο οποιος δεν νομιζω να χρησιμοποιηθει σαν SATA 2 αφου η DFI SLI-d εχει sata 1) ή WD Caviar RE2 ???

Με ενδιαφερει η ταχυτητα και δεν θα ειναι ανοοιχτος 24/7...

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ok θα τον εχω αυριο....:D

Τωρα απο 400ρη ποιον προτεινετε απο τους 2,WD Caviar SE16 ( ο οποιος δεν νομιζω να χρησιμοποιηθει σαν SATA 2 αφου η DFI SLI-d εχει sata 1) ή WD Caviar RE2 ???

Με ενδιαφερει η ταχυτητα και δεν θα ειναι ανοοιχτος 24/7...

http://www.storagereview.com/php/benchmark/bench_sort.php

Ιδιες επιδοσεις αλλα οπως και να το κανουμε στα 400GB σε νοιαζει η αξιοπιστια, οποτε παλι τον RE2 θα επερνα..

Για ολους τους σχολιαστες , της παραπανω απαντησης μου , θα πω απλα δυο πραγματα.

1) ειστε ολοι :OT:

2) Εαν ποτε, νομισω , οτι χρειαζομε την γνωμη σας, τοτε θα σας ρωτησω, και βεβαια , μετα απο τετοιες αντιδρασεις , το μονο σιγουρο ειναι , οτι εχουμε καμποσους τσαμπατζιδες στο φορουμ .

Πρωσοπικα δεν εχω προβλημα, οσο ο αριθμος τους, διατηρητε σε χαμηλα επιπεδα , σε σχεση με το συνολο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.