gio7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 καλησπερα.Στο pc μου εχω ενα dvd rom,ενα floppy,ενα hd 60αρι και την 6800le.Το τροφοδοτικο μου ειναι tmp:whistling 350W.Αν παρω καποιο καλυτερο ποιοτικα και περισσοτερα watt(450) που θα δω διαφορα οσον αφορα στη καρτα γραφικων?Θα αντεχει υψηλοτερους χρονισμους,θα βοηθησει στο ξεκλειδωμα(αφου τωρα με 12χ1,4 εχω πρασινα τριγωνα σε 3d mark03),θα ειναι πιο σταθερη?εχω σαλταρει γιατι μονο τα vertex ξεκλειδωνουν χωρις προβλημα!!!(συμφωνα με mbm 5.3.7.0 se idle η 12αρα ειναι 11.61v και με pcalert,ενα προγραμμα της msi,11,46v)Υ.Γ:εχω εναν barton 3000(L2512)me στοκ ψυκτρα και ανεμιστηρα στα 188fsb(δε παει παραπανω)sta 1.8v αν παιζει ρολο.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Τι εννοεις που θα δεις διαφορα;Κατ αρχας θα δεις μια παραπανω σταθεροτητα σιγουρα θα ειναι πιο σταθερη στους μεγαλυτερους χρονισμους αλλα στο ξεκλειδωμα δεν ξερω να σου πω.Βασικα δεν ξερω αν ισχυει κιολας αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Νοέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 οκ.Ευχαριστω.ξερεις να μου προτεινεις καποιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 To τροφοδοτικό έχει ως σκοπό να παρέχει ρεύμα στον υπολογιστή. Όσο πιο πολλές απαιτήσεις έχει ο υπολογιστής σου τόσο πιο πολλά watt χρειάζεσαι. Ένα καλο τροφοδοτικό δίνει πιο σταθερά ρεύματα, έχεις λιγότερες απώλειες σε θερμότητα και έτσι εξασφαλίζεις την καλύτερη λειτουργία. Δεν έχει σχέση το τροφοδοτικό για ξεκλείδωμα της κάρτας ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με με βελτίωση εκτός από παρέχει σε καρτα και επεξεργαστή το ρεύμα που ζητούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.