Jump to content

My new opteron 146

FLO

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Τhanks guys ....με καλυψατε....

Τελικα δεν εχω οπτερον εχω ,,,,,,,,,,,,,,chiquita

την πιο μπανανα απο ολες!!:happy2: :happy2: :happy2:

αλλα δεν πειραζει ...δεν μου κακοπεσαν 2900

ωπα μονο ο dohc με κοντραρει!Απο oc που εφτασες(dohc)???

Να με και εγω με εναν 146 steping σαν του FLO αγωρασμενος απο το ιδιο μαγαζι.

Εμενα με 1,5V απο bios δεν ποσταρει καθολου. Θελει clear cmos :(

Πρεπει να βαλω καποιο πιο σοβαρο bios :hmm:

post-1886-1416072300,3227_thumb.jpg

μαλιστα......

α)διπλε εκκεντροφορε 16βαλβιδε περιμενω να μου πεις που τον εφτασες!

β)οι υπολοιποι μηπως ξερετε γιατι δεν βγαζει codename και technology στο cpu-z??

Bios τελευταιο εχω 1013 σε asus a8n-sli

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:38]

μαλιστα......

α)διπλε εκκεντροφορε 16βαλβιδε περιμενω να μου πεις που τον εφτασες!

Φίλε NTG, με 1.7 και νερό μου πήγε 2800 σταθερά SnM, αλλά δεν μου άρεσαν οι θερμοκρασίες. Οπότε τώρα τον έχω στα 2.7 με 1.55. Το κομμάτι είναι ο πρώτος επεξεργαστής του φίλτατου darkCount, οποίος με phase τον 300ρισε σε 32 SPi(υπάρχει ανάλογο thread), αλλά σε DFI.

Tά καλύτερα stepping για πυρήνα πάντως είναι: CABNE, CABYE,CABGE , με τα τελευταία να υπολείποντα κατά πολύ των 2 πρώτων σε o/c. Ο δικός μου είναι CABGE.

http://www.rhcf.com/sis-bin/ultimatebb.cgi/topic/40/166.html?

μαλιστα.....

Τηανκς dohc16...

εχω ηδη εναν cabye αλλα δεν ανεβαινει οπως ολοι οι υπολοιποι για αυτο ηθελα επειγοντως screeny απο MaxTcase...

Εχω σχεδoν ιδιο με τοu Phil αλλα αυτος παιζει με αλλον "αερα" ενω εγω παιζω σχεδον μαμα..Μαλλον δεν προκειται να δω 3 γιγα και να μπορω να δουλεψω.....οποτε 8α μεινω με τα 2850 μου.....Βεβαια ειναι και η ASUS που δεν με αφηνει για πολλα......αν και ειμαι ετοιμος για mods....

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 23:41]

μαλιστα.....

Τηανκς dohc16...

εχω ηδη εναν cabye αλλα δεν ανεβαινει οπως ολοι οι υπολοιποι για αυτο ηθελα επειγοντως screeny απο MaxTcase...

Εχω σχεδoν ιδιο με τοu Phil αλλα αυτος παιζει με αλλον "αερα" ενω εγω παιζω σχεδον μαμα..Μαλλον δεν προκειται να δω 3 γιγα και να μπορω να δουλεψω.....οποτε 8α μεινω με τα 2850 μου.....Βεβαια ειναι και η ASUS που δεν με αφηνει για πολλα......αν και ειμαι ετοιμος για mods....

Το screenshot στη 4η σελιδα που εχω postαρει ειναι με νερο;)

To φαινομενο που ανεφερες εκει το συναντησα σχεδον 100Μηζ πιο κατω!

Στα 3γιγα δεν μπορω να κανω και πολλα(σχεδον τιποτα) 1Μ π πεχρι 292-293 καθως επισης και καθε ειδους 3δ benchmark που δοκιμασα!

Μαλλον φταινε οι δυο βαθμοι που μας χωριζουν..59 εσυ 57 εγω...και 55 ο dohc σταματησε πιο κατω..ακομα και με 1.7!

Τον Chroma τον αφηνω ασχολιαστο......:innocent: :whistling

oi βαθμοι που λεμε ειναι απο το προγραμματακι το MaxTcase ...δες πχ το screen του chroma που λεει 63 βαθμους!Ειναι μια πρωτη ενδειξη οτι θα ανεβει σε ιδιες συνθηκες περισσοτερο απο τους υπολοιπους!

σε περιπτωση που ρωησεις που θα το βρεις δες και το αλλο thread για 148!

Παιδια μετα απο μια σχεδον εβδομαδα αδρανειας χωρις να πειραξω τιποτα στο pc και περιμενοντας ακομα την Χ1800ΧΤ.

Δεν αντεξα και εχτες πηρα τις MUSHKIN XP 4400 Xtreme Performance.

Eδω τις βλεπεται παρεα με τις MUSHKIN XP 4000 redline που εχω απο καιρο.

201120050035yp.th.jpg

Δεν εχω προλαβει να τις δοκιμασω οπως ακριβως θελω.

Να μερικα προχειρα αποτελεσματα

305254487lb.th.gif

Επεται συνεχεια

Stay tuned.

Αρχική απάντηση από chroma [17-11-2005 21:38]

Ένα ευχαριστώ στο FLO και στο Γιώργο από multishop που έκαναν τα κουμάντα και έχω στα χέρια ένα 146 opterown, CABYE 0540 FPBW. Η συγκίνηση μεγάλη, παω για μια μπύρα και αποτελέσματα αργότερα.. :beer:

Τι εγινε τελικα με αυτο το οπτερονι ρε Bill?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.