Jump to content

My new opteron 146

FLO

Recommended Posts

μα δεν ειπα εβαπ εγώ. Είπα heatspreader.

Πέρα απο αυτό όμως..όταν εσύ λες -20 εγώ στα ίδια γράφω -32 απο βιος.

Όταν εσύ λες σχεδόν θετικές κατά το σπι, εγώ γράφω -20 απο βιος στις ίδιες συχνότητες.

Όταν εσύ δεν βγάζεις σπι πάνω απο 3100 εγώ τραβάω στα 3200...και μόλις τελιώνει βέβαια κολλάει το pc...η βλακία.

’ρα έχω cold bug ή όχι? Και βέβαια έχω

Μην κολλάμε στο απο που είδε ο καθένας τις θερμοκρασίες. Την συμπεριφορά τους παρατηρούμε σε σχέση με το ΗΤΤ και το bug

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

το 75% πάντα ήταν καλύτερο απο το 50% :flex:

Εγώ προσωπικά τρώγομαι όπως λες γιατί μέχρι να ρυθμίσω το phase δεν μπορώ να παίξω σε καμία...μα ΚΑΜΙΑ συχνότητα.

Μόνο αν ανοιγοκλείνω το phase. ’ρα καλώς τρώγομαι πιστεύω

Μολις παρελαβα και εγω τον δικο μου απο το μαγαζι που ειπε ο FLO. Ιδιο stepping κλπ. Οπως ειπε και ο def ειναι οντως πολυ εξυπηρετικος και την ψαχνει τη δουλεια. Νομιζω οτι μπορει να βρει και dual core...

Αποτελεσματα σε 1-2 μερες γιατι δεν εχω mobo και μεχρι να ερθει η DFI expert θα γινει το τεστ σε ενα φιλο

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 11:29]

Όταν εσύ λες σχεδόν θετικές κατά το σπι, εγώ γράφω -20 απο βιος στις ίδιες συχνότητες.

Όταν εσύ δεν βγάζεις σπι πάνω απο 3100 εγώ τραβάω στα 3200...και μόλις τελιώνει βέβαια κολλάει το pc...η βλακία.

Μην κολλάμε στο απο που είδε ο καθένας τις θερμοκρασίες. Την συμπεριφορά τους παρατηρούμε σε σχέση με το ΗΤΤ και το bug

Σου ειπα εγω οτι δεν εχεις ΕΣΥ cold bug?????

Εγω ειπα οτι ο δικος μου δεν εχει cold bug.Τελος παντων εσυ τρωγεσαι με τα ρουχα σου και δε θα μπω στη διαδικασια να το αναλυσουμε αλλο.Απλα postαρισα τα αποτελεσματα για οποιον ενδιαφερεται.

Εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου? κάτσε ρε φίλε, τι λες τωρα...με δουλευεις?

Αυτο που είπα είναι ότι στις θερμοκρασίες και συχνότητες που δοκίμασες δεν σημαίνει οτι δεν έχεις cold bug. Και ανέφερα την συμπεριφορά που είδα αυτο το καιρό που δοκιμάζω.

Και γραφω ότι εγώ ΕΧΩ cold bug αλλα εκεί που έπαιξες παίζω και γω. Δεν συγκρινω εμενα με εσενα. Τα 2 cpu συγκρίνω.

Τι ειναι αυτο που σε ενοχλησε και δεν θα μπεις και στη διαδικασία να το αναλύσεις? Σου είπα κάτι που σε πέιραξε? Δεν είμαστε καλα....

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 09:45]

Εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου? κάτσε ρε φίλε, τι λες τωρα...με δουλευεις?

Αυτο που είπα είναι ότι στις θερμοκρασίες και συχνότητες που δοκίμασες δεν σημαίνει οτι δεν έχεις cold bug. Και ανέφερα την συμπεριφορά που είδα αυτο το καιρό που δοκιμάζω.

Και γραφω ότι εγώ ΕΧΩ cold bug αλλα εκεί που έπαιξες παίζω και γω. Δεν συγκρινω εμενα με εσενα. Τα 2 cpu συγκρίνω.

Τι ειναι αυτο που σε ενοχλησε και δεν θα μπεις και στη διαδικασία να το αναλύσεις? Σου είπα κάτι που σε πέιραξε? Δεν είμαστε καλα....

Βρε παλικαρι μου το θεμα ειναι οτι εγω απλα postαρισα καποια συμπερασματα και εσυ εχεις βαλθει να αποδηξεις οτι δεν ηπαρχει AMD CPU χωρις cold bug επειδη εσενα σου εκατσαν 2 στα 2.Συν της αλλης δεν διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω και το ηφως των απαντισεων σου δεν ειναι το καλητερο.Εγω ειπα οτι δεν εβγαζε spi πανω απο 3100 ΧΩΡΙΣ το phase.Πανω στο phase,benchαρε το CPU κοντα στα 3300,απλα γενικα δεν ακουγε στο ρευμα.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε γιατι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα. Εγραψες τι παρατήρησες. Εγραψα τι παρατήρησα. Τέλος.

Αν σε ενδιαφέρει να το επιβεβαιώσεις αυτο που λέω...ρίξε τη θερμοκρασία σου να δεις αν έχεις ή όχι cold bug.Αν όχι υγεία και καλή καρδιά. Σε υποχρέωσα εγώ να δεχτεις ότι εχεις ή όχι cold bug?

Το αν μου έκατσαν 2 cpu με ίδια συμπεριφορά δεν έχει να κάνει. Αυτό που μετράει είναι ότι είδα μια συμπεριφορά και την αναφέρω στην κοινότητα του lab ώστε να ξέρουν τι γίνεται...Αυτο δεν ειναι το νόημα του φορουμ? Δεν καταλαβαίνω γιατι εσυ στράβωσες.

Το ύφος μου δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Και πολύ περισσότερο δεν καταλαβάινω εσυ γιατι στράβωσες γιατί ειδικά απεναντι σου δεν είπα και τίποτα να παραξηγήσεις.

Και στην τελική δεν αμφισβήτησα τίποτα και κανέναν. Οπότε για πιο λόγο μπήκαμε σε αυτό το τριπάκι δεν κατάλαβα.

Peace

Στραβωσα γιατι αμφισβητησες τα δικα μου συμπερασματα χωρις καν να τα εχεις διαβασει προσεκτικα.Και τι ενοεις να ριξω τη θερμοκρασια;Με μονοβαθμειο phase ειμαι που αποδιδει και αρκετα καλα μαλιστα.Τι να κανω,να φτιαξω cascade η να παιξω με LN2 απλα για να αποδειξεις οτι στους -100 εχουν ολοι cold bug;

Μηπως μπορειτε να σταματησετε τα δυο σας και να ποσταρετε μια εικονιτσα σαν αυτη εδω κατω να δουμε τις πταιει και δεν παει καλα*!

Περισσοτερο με ενδιαφερει το μαχ τεμπ!

*καλα δεν εννοω δεν παει πανω απο 3γιγα ,απλα μαχ στα8εροτητα εχω στα 2880

και πι 1Μ βγαζει μονο στα 2920-2930.

post-699-1416072294,6111_thumb.jpg

Ναι ρε συ NTG εχεις δικιο αλλα δεν τον εχω πανω στο board αυτη τη στιγμη.Μολις τον στησω πανω στο μηχανημα που προοριζεται να μπει,θα ειναι το πρωτο πραμα που θα κανω:T:

’ρα εσυ στράβωσες με κάτι, μη μας λες παπαρούνες λοιπόν. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ένα απλό πράγμα δεν σου φταίω εγώ.

Πως να στο γράψω και πως να στο εξηγήσω ότι δεν σε αμφισβήτησα? Τρίτη φορά που στο λέω και στο γράφω.

Τρίτη φορά και τελευταία που λέω γιατί είπα αυτά που είπα. Για να ξέρουν όλοι όσα ξέρουμε εμείς που έχουμε αυτές τις cpu.

Ποσταρες τι είδες. ποσταρα τι είδα. Και στην τελική δεν αναφέρθηκα κάπου στο πρόσωπο σου. Μεχρι τη στιγμή που αρπαχτηκες δηλαδή. ’λλη γλώσσα για να το πω δεν εχω οπότε αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις να με συγχωρεις.

Και έτσι για τα πρακτικά και γβ μονοβάθμιο έχω. Αλλα αρκετοι έχουν και cascades. Γιατι να μην έχουν διαβάσει κάπου για το τι κάνουν αυτες οι cpu πιο κάτω απο κει που πας εσύ?

πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω γιατι συνεχίζεις ακόμα να με κατηγορείς για κάτι που δεν έκανα. Και επιμένεις κιολας

Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 11:29]

Ακομα δεν εχεις παραδεχτει οτι σχολιασες χωρις να διαβασεις προσεκτικα αυτα που εγραφα.Τελος παντον,εχουμε βγει πολυ off topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.