Jump to content

My new opteron 146

FLO

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Εδω ειμαι στα 2900 με default ρευματα.

Υ.Γ η εικονα δεν ειναι και πολυ καλη αλλα δεν ξερω πως να την μικρινω

Τωρα μάλιστα...:(

Εχω που εχω τρελαθει εδω και καιρο να αλλαξω επεξεργαστη.....βλεπω κι τπ δικο σου post ....:confused: και το μονο που θλω να κανω τωρα ειναι να πουλησω το δικο μου συστημα και να φτιαξω απο την αρχη ενα νεο βασισμένο σε opteron ή σε Χ2 .....:inlove:

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 23:00]

Με νερο εισαι στα 2900?????

Oχι ειμαι με ΧΡ 120.

Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 3020 ΣΠ 1Μ stable

Αρχική απάντηση από FLO

Oχι ειμαι με ΧΡ 120.

Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 3020 ΣΠ 1Μ stable

Θα μας τρελανεις ρε μεγαλε!!!!!:jump:

ωραια αποτελεσματα!

μερικες ερωτησουλες

1) week stepping

2) με BH5 το εχεις δοκιμασει?, αν ναι clockαρουν το ιδιο καλα με παλιοτερα αποτελεσματα σου?

To set up μου ειναι το εξης

ΜΟΒΟ DFI NF4 SLi DR

CPU AMD Opteron 146 (CABYE 0540)

RAM mushkin redline XP 4000

VGA PoV 6600gt (περιμενω Χ1800ΧΤ)

Αυτα για αρχη πειτε μου εαν θελεται να ανεβασω καμια εικονα.

Το cpu παει και αλλο αλλα δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω ακομα.

....καλορυζικος φιλε μου....δεν χρειαζεται βεβαια να σου πω...οτι εχεις πεσει σε διαμαντακι....:) :) ....καλα κλοκια.....:clap: :clap:

Eξαιρετικο cpu , οπως και όλα τα opterOWn , για να πεις ένα μπανάνα σήμερα πρεπει να σταματάει στα 2800~ με αέρα :hehe: [μας καλόμαθες amd]

Τις φωτό να τις κάνεις 640Χ480 , or else να δινεις thumbnail απο imageshack [για να ανοιγουν ολοκληρες σε new window] , να μην βασανίζουμε τα μάτια μας :)

www.imageshack.us

Ωραιος ρααα...!

Μετα το 0530, ολοι οι νεοι cpu της AMD ειναι νεο stepping με καλυτερη θερμικη συμπεριφορα........μερικοι CABNE 0530 πηγαιναν με αερα 3100 και με αρνητικες θερμοκρασιες δεν πηγαιναν πουθενα,οπως και 2 FX57 που εχω δοκιμασει και δεν πανε πουθενα οταν πεσουν οι βαθμοι κατω απο -4C....αλλοι παλι σπερνουν(opteron) και μακαρι και ο δικος σου FLO...:T:

Aντε καλοριζικος και μην τον λυπασαι...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.