’ννα_19 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Παιδιά πόσο πρέπει να είναι κανονικά η θερμοκρασία στους φορητούς ; Εγώ κατέβασα ένα προγραμματάκι το SpeedFan και μου έδειχνε temp1: 33 βαθμούς και HD0: 33 νόμιζα πως δεν ήταν πραγματικά και ζήτησα απο ένα φίλο και μου έδωσε το pc wizard 2005 μου λέει πως είναι το καλύτερο το έβαλα αλλά πάλι δείχνει σταθερά 33 βαθμούς το temp1 και 33 το HD η CPU δεν αλλάζει μένει σταθερή αλλά ο σκληρός αλλάζει θερμοκρασίες δηλαδή από 20 που το άναψα πήγε στα 33 ενώ ο επεξεργάστης έμεινε σταθερός. Ο φορητός είναι 1694 είναι πραγματικές αυτές οι θερμοκρασίες. Να πώ πως το φορητό τον έχω σε μια βάση με ανεμιστηράκι αλλά το ανεμιστηράκι του φορητού κάθε 2 με 4 λεπτά ανάβει. ’ν είναι ας πει ο καθένας την θερμοκρασία του φορητού του να δούμε πάντως στον σταθερό μου που είναι P4 2Ghz έχω θερμοκρασία επεξεργαστή 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 δοκίμασε το προγραμματάκι που φαίνεται εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9328&perpage=20&pagenumber=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Δοκίμασε και το everest home 220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Οκ σωτηράκι thanks! Eλπίζω αυτό να μου δείξει σωστά αποτελέσματα. G10 που θα το βρώ το Everest 220 και άν είναι free ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 [Σήμερα, στις 12:49] Οκ σωτηράκι thanks! Eλπίζω αυτό να μου δείξει σωστά αποτελέσματα. G10 που θα το βρώ το Everest 220 και άν είναι free ; Click me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 [Σήμερα, στις 12:49] Οκ σωτηράκι MOY thanks! Eλπίζω αυτό να μου δείξει σωστά αποτελέσματα. G10 που θα το βρώ το Everest 220 και άν είναι free ; παιδια..........λιγο πιο σεμνα......κολλαει ο σερβερ απο τα σορόπια...... back on topic.....τα περισσοτερα προγραμματα εχουν την ιδια διαδικασια αναγνωσης των ενδειξεων μεσα απο τα στοιχεια που δινει η ιδια η μητρικη οπως ειναι και στο bios. μην περιμενεις σημαντικες αποκλεισεις εκτος και εαν ειναι τοσο ενημερωμενο ενα προγραμμα και εχουν ρυθμισει τους σενσορες αναλογα με το ''σφαλμα'' με το οποιο ενημερωθηκε η εκδοση. το speedfan θεωρειται το πιο διαδεδομενο μιας και ανανεωνεται συχνα και εχει μεγαλη υποστηριξη σε πλατφορμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma παιδια..........λιγο πιο σεμνα......κολλαει ο σερβερ απο τα σορόπια...... το speedfan θεωρειται το πιο διαδεδομενο μιας και ανανεωνεται συχνα και εχει μεγαλη υποστηριξη σε πλατφορμες :red: fragmouli μου εσύ το mobmeter είναι για sonoma σχεδιασμένο, οπότε νομίζω είναι το πιο κατάλληλο για την περίσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 10, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Πειραχτήρι GreekFragma καλά θα σε λέω και εσένα GreekFragmaki έτσι για μην ζηλεύεις. Ναί αλλα το Bios μου δεν περιέχει μέσα θερμοκρασίες λέτε να μην το υποστηρίζει η μητρική ; είναι ένας 1694. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Πειραχτήρι GreekFragma καλά θα σε λέω και εσένα GreekFragmaki έτσι για μην ζηλεύεις. Ναί αλλα το Bios μου δεν περιέχει μέσα θερμοκρασίες λέτε να μην το υποστηρίζει η μητρική ; είναι ένας 1694. όχι το υποστηρίζει. κατέβασέ το το τιμημένο!!! http://www.geocities.co.jp/SiliconValley-Oakland/8259/release/0310/mm0310.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Επιτέλους το κατέβασα σε ευχαριστώ Σωτηράκι. Μου δείχνει θερμοκρασίες απο 41 μόλις το ανοίξω μέχρι και 68 έχει πάει όταν σερφάρω αλλα μετά ανάβει το ανεμιστηράκι και το πάει πάλι στους 41. Δηλαδή το καλοκαίρι πόσο πάει ; 100;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Επιτέλους το κατέβασα σε ευχαριστώ Σωτηράκι. Μου δείχνει θερμοκρασίες απο 41 μόλις το ανοίξω μέχρι και 68 έχει πάει όταν σερφάρω αλλα μετά ανάβει το ανεμιστηράκι και το πάει πάλι στους 41. Δηλαδή το καλοκαίρι πόσο πάει ; 100;) μπορείς από το bios ή από το προγραμματάκι acer e-settings στις επιλογές boot-options να το βάλεις το ανεμιστηράκι να δουλεύει μόνιμα, όπως έχει κάνει και το sotiris, και έτσι δε ζεσταίνεται οι θερμοκρασίες που βλέπεις είναι οι σωστές πάντως σε καλοκαίρι με πολύ πίεση, έχω δει και 71-72 αλλά μετά μπαίνει και σε πιο ισχυρή σκάλα ο ανεμιστήρας (όταν βλέπει τα σκούρα) οπότε δεν ανεβαίνει άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 15, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Σωτήρη ποιά όμως είναι η φυσιολογική θερμοκρασία ενός φορητού έτσι ώστε να μην πάθει και τίποτα βρε παιδί μου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Όλα τα γράφει στο manual. Αν ψάξεις λίγο παραπάνω θα το βρεις. Μην βαριέσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.