Jump to content

L2 X By the-core.gr and Playfields

icy20

Recommended Posts

ΜΜΟRPG με 500 ατομα δε γινεται.Σοβαρο δειγμα community και παιχτων για ελληνικο prive server ισως.Δυστυχως ομως Μαριε ξερεις την αποψη μου, με ατομα σαν το carcara και τον enosis με τα δειγματα που εχουν δειξει παλιοτερα παλι σοβαρος Server δε γινεται.Και ξερεις παρα πολυ καλα οτι αυτο στο λεει ατομο που επαιζε 10 μηνες noobwars κατεβαζε +10 lvl ατομα που χαν ανεβει με bots και ειχαν top B αντικειμενα με mat bots η summons και ηταν και ισως στις μια απο τις 2-3 clan που ειχαν παρει καστρο με την αξια τους και το εχουν ακομα.Αν ασχολουσουν μονο εσυ και ο Blood ισως το σκεφτομουνα.Επισης το θεμα με τους Θεους οπως το χω ξαναναφερει θα εχει τραγικο αποτελεσμα γιατι οταν εχει 500 ατομα και τα 350 ειναι στους 3 θεους ταγμενα αναγκαστικα θα πρεπει να βοηθησεις τα υπολοιπα 150 με "δωρακια" για να συνεχισει να εχει νοημα το παιχνιδι απο RP σκοπια

Βρε που ειδες τον κωστα (enos|s) και (OMG) τον καρκαρα???????Δεν εχουν σχεση με το σερβερ.Ο κωστας απλα ειναι ενας απο τους founders του core...Καλα για τον καρκαρα δεν το σχολιαζω καν...Δεν τον ηξερα καν ποτε και δεν μπορω να πω οτι με συμπαθουσε κιολας μαλλον οπως και εγω...Εγω ο blood ο click και ο elenor ειμαστε οι βασικοι...Δωρακια δεν θα παρει κανεις ουτε που να χτυπιεται κατω!Ο κολλητος μου μου ειπε να του δωσω 1 item απλα για να ξεκινησει και βεβαια πηρε τα... :p

εγω παιζω στον Χ σερβερ εδω και μια βδομαδα και πρεπει να πω οτι αν και ειμαι απο τους μεγαλυτερους χαρακτηρες στο σερβερ η συμπεριφορα ολων ειναι υποδειγματικη.

καθαρα Role Playing ατμοσφαιρα με events θρησκειες

βοηθεια απο τον Icy20 και απο τα αλλα παιδια που γνωριζω δεν πηρα ποτε γιατι ουτε μεν εγω το θελω ουτε τα παιδια ειναι διατεθειμενα να χαριστουν.........

'

και καλα κανουν

οι κανονες ειναι αρκετα αυστηροι και ηδη εχουν πεσει τα πρωτα ΒΑΝ για abuse exploit και αλλα cheat.

εχω παιξει και στις καλες εποχες του ΒnB και μπορω να πω οτι αυτος ο σερβερ αξιζει για οποιον ψαχνει κατι το διαφορετικο......

Και στι κάτω κάτω κανείς δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα. Όποιος θέλει έρχεται. Όποιος έχει αμφιβολίες, ας τις κρατήσει για αυτόν και να μην κάνει account. Simple as that.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.