Jump to content

Drivers για Shuttle

ntapa21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ όλους τους παλιούς. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω Drivers για το συγκεκριμένο μοντέλο Mainboard

Manufacturer : Shuttle Inc

MP Support : 1 CPU(s)

MPS Version : 1.40

Model : AN50

System BIOS : 09/01/2003-AN50-6A61CH29C-00

Chipset : nVidia nForce3 ICP

Διότι θέλω να κάνω format και δεν μπορώ μιας κ τα παλικάρια που το αγόρασα δεν μου τα δώσανε(μην πείτε να πάω να τα πάρω δεν παίζει, επίσης μην πείτε να το κατεβάσω από την επίσημη σελίδα ο καρβουνιάρης κάνει πιο γρήγορα Καστανιές-Αθήνα)Αν κάποιος ξέρει κάποια σελίδα που να κατεβαίνει γρήγορα, η κάτι να προτείνει τέλος πάντων θα είμαι ευγνώμον. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .

Καλώς ήλθες :)

δεν νομίζω να χρειαστείς τίποτα από shuttle, από nvidia θα χρειαστείς.

??Μια μικρή επεξήγηση σε αυτό αν γίνετε. δηλαδή τι χρειάζομαι από την NVIDIA? Θα βρω drivers από εκεί?

Δεν, βρήκα κάτι σχετικό σε καμιά σελίδα σχετική με NVIDIA με αναφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο

Πήγαινε εδώ, κάνε κλικ στο "Platform/nForce drivers", κατόπιν στο "nForce3" και τέλος επιλέγεις το λειτουργικό σου.

Α! και καλώς ήρθες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.