Jump to content

Αγορά νέας κάρτας γραφικών σε Agp8x.

NTS69

Recommended Posts

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι από ότι φαίνεται , τα επιπλέον τις , της δίνουν μια αρκετή διαχρονικότητα . :)

Αρκεί , οι απαιτήσεις σου να βρίσκονται στα 1024χ768 και λίγο παραπάνω.

Σε προσωπικό επίπεδο , η κατά τα άλλα τέλεια οθόνη μου , Sony G420, δεν σηκώνει πάνω από τα 1600Χ1200.

Αποτέλεσμα , δεν χρειάζεται να ψάχνω για κάρτες , με περισσότερες δυνατότητες ,από αυτές, που πραγματικά μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Και η Χ800 εχει support για ΗDR (guild wars, HL2 lost coast, κ.α.) αλλα οχι ποιοτητας σε στυλ far cry. Κατα την γνωμη μου μεχρι 300 ευροπουλα για agp καρτα. Παραπανω δεν αξιζει. Σκεψου οτι κοντα στα 400 ειναι η 7800 GT:confused:

Λοιπων , την εκανα την τρελα με το Ε-shop

1 MSI 6800GT

1 ARCTIC NV SILENCER 5 REV.2

2 Ραπτορια 75GB

2 AKASA , 120 μπλε

1 Κουτι εξωτερικου δισκου USB 2.0 + Firewire

Εκανα μια ζημια 815 Ευρω , τελειωσα , πληρωθηκαν, αντε και καλη τριτη 15,

για παραλαβη . :D

Και φτου Windows 2000 pro , απο την αρχη , για να μην πω και τα υπολοιπα, θα περασω μια ενδιαφερουσα νεα εβδομαδα, και φυσικα σε RAID-0 ;)

Sorryy ,αλλα εχω τρελαθει απο την χαρα μου , και ηθελα να μοιραστω μαζι σας, την χαρα μου , δεν γραφω με σκοπο να πουλησω μουρη.

:innocent: :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.