firefox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 μερικές ερωτησούλες για το Fujitsu AMILO A1667G μιας και κάνοντας search μέσα στο φόρουμ δεν βρήκα πουθενά καμια πληροφορία.http://www.fujitsu-siemens.com/products/mobile/notebooks/amilo_a_1667g.htmlhttp://www.fujitsu-siemens.com/Resources/181/855665833.pdf1) δεν αναφέρονται πουθενά οι στροφές τον δίσκων. στα ποσα γυρίζουν γνωρίζουμε έγκυρα?2) μπαταρία των 6 cells 10.8/11.1V/4400mAh run time 2:10hrs.συγκριτικά to vero 9034Wmti έχει μπαταρία 8 cells με μάλλον ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και έχει αυτονομία 3hrs. προφανώς όσο περισσότερα cells έχουμε τόσο καλύτερα? αν κάποιος γνωρίζει έγκυρα το αναφέρει.3) με καμένα pixels τι γίνετε? τι καλύπτει η εγγύηση και τι όχι?4) μέσο skroutz ειδα τιμές από 1285 τελικη. αλλα μαγαζιά όμως αναφέρουν εγγύηση 1 έτους και αλλα 2 ετών. πια είναι η αλήθεια?η εγγύηση είναι international η (τουλάχιστον) ευρωπαϊκή?5) κάποιο show room όπου υπάρχουν να τα δούμε από κοντά? γιατί ως τώρα δεν τα έχω δει πουθενά στην αγορά.6) έχει chipset VIA KT890 + VT8237R. αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να πάρει και διπυρήνους σε κάποια φάση?δεν μου έρχεται να ρωτήσω κάτι άλλο αν βρω κάτι θα το προσθέσω.αν το έχει κανένας ας αναφέρει εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από firefox2) μπαταρία των 6 cells 10.8/11.1V/4400mAh run time 2:10hrs. συγκριτικά to vero 9034Wmti έχει μπαταρία 8 cells με μάλλον ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και έχει αυτονομία 3hrs. προφανώς όσο περισσότερα cells έχουμε τόσο καλύτερα? αν κάποιος γνωρίζει έγκυρα το αναφέρει. 3) με καμένα pixels τι γίνετε? τι καλύπτει η εγγύηση και τι όχι? 4) μέσο skroutz ειδα τιμές από 1285 τελικη. αλλα μαγαζιά όμως αναφέρουν εγγύηση 1 έτους και αλλα 2 ετών. πια είναι η αλήθεια? η εγγύηση είναι international η (τουλάχιστον) ευρωπαϊκή? 5) κάποιο show room όπου υπάρχουν να τα δούμε από κοντά? γιατί ως τώρα δεν τα έχω δει πουθενά στην αγορά. θα σου πω αυτά που ξέρω: 2) η μπαταρία εξαρτάται από τα mAh (το πόσο κρατάει). όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το νούμερο, τόσο περισσότερη χωρητικότητα έχει (εννοείται εξαρτάται και από την κατανάλωση του φορητού). ο κανόνας είναι ότι όσο περισσότερα cells έχει, τόσο μεγαλύτερα και τα mAh και τόσο μεγαλύτερο το βάρος της μπαταρίας. 3) η fujitsu νομίζω ότι ακολουθεί την κλασσική πολιτική για 4 καμμένα pixel (δηλ. όχι κάτι το ιδιαίτερο από εγγύηση, ό,τι και ο ανταγωνισμός). 4) εξαρτάται από το μοντέλο. καλύτερα δες τι λέει η fujitsu για το θέμα εγγύηση. π.χ. έχω την εντύπωση ότι τα amilo pro έχουν 1 χρόνο και όλα τα υπόλοιπα (amilo d) 2, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. 5) τα καταστήματα Multirama και Πλαίσιο έχουν γενικά "εκθέσεις" με λάπτοπ (μπορείς να τους ρίξεις δηλ. μια ματιά). βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που ψάχνεις θα υπάρχει στην -ομολογουμένως περιορισμένη- έκθεση που έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.