yiancar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Λοιπόν παιδιά ήρθε και η σειρά μου να κάνω το πρώτο μου modding Tο θύμα μου , το media case της Thermaltake VF7001BNS DH101 . Σε αυτήν θα γίνουν μερικά μικρο βαψιματα καθώς και θα εγκατασταθεί watercooling. Μερικές φωτογραφίες από το πως είναι το case τώρα και ακολουθούν τα υλικά για το watercooling . Όποιες αλλαγές η παρατήρησης feel free το commend [ATTACH]4762[/ATTACH] [ATTACH]4763[/ATTACH] [ATTACH]4764[/ATTACH] [ATTACH]4765[/ATTACH] [ATTACH]4766[/ATTACH] W/c Parts:D Ψυγείο: Black ICE Radiator GT Stealth 240 - lite (χωράει ακριβώς εκεί που το θέλω,στο κάτω μέρος της μητρικής δηλαδή) With grill:http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p850_faceplate-Dual--240--Stripes-Black.html Pump:Laing DDC-Pump 12V DDC-1T (Swiftech MCP350) Retail Block: Swiftech Apogee GT Fittings : 2 γωνιακά για το block και 2 κανονικά για το ψυγείο , όλα 3/8:) Reservoir : δεν έχει , ένα απλό t fitting και τελειώσαμε Τώρα περιμένω το sleeving από το eshop και για να μην πεθάνω από την βαρεμάρα έκανα μερικά ψιλoβαψίματα: Κάρτα wifi βαμμένη Κενά pci slots βαμμένα Και τέλος slot μητρικής βαμμένο Stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 11, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 watercooling staff here:) [ATTACH]4904[/ATTACH] Black ICE Radiator GT Stealth 240 [ATTACH]4905[/ATTACH] Fittings:) [ATTACH]4906[/ATTACH] Laing DDC-Pump 12V DDC-1T Τώρα πέστε και καμια εισήγηση για block:) Αλλα το πρόβλημα είναι να μπαίνουνε 90 μοιρών fittings Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 Το Apogee που λες πιο πανω δεν κάνει? Αν δεν είναι πολύ ψηλά τα ρακόρ του πιστεύω σε παίρνει λόγω ύψους του κουτιού να λυγίσεις τους σωλήνες. Στην τελική βάζες και μερικά δεματικά για να μην τσακίσουν. Αν τελικά δε βρείς μπλόκ που να σου κάνει, βάλε 2 πλαστικές γωνίες μετα την είσοδο/έξοδο για να φέρεις τους σωλήνες εκεί που θες. Οπτικά δεν είναι οτι πιο όμορφο αλλά δε θα το βλέπεις και κάθε μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2009 το swiftech δεν δουλεύει γιατί θέλει πιο μεγάλη βιδωτή επιφάνεια για να πιάσει καλά το fitting από αυτή που έχουν τα bitspower Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 17, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 sleeving here:) [ATTACH]4958[/ATTACH] well a bit more in reality;) [ATTACH]4959[/ATTACH] for this part i have to thank nils from murder mods for the fast shipping of the sleeving update in 6 hours or so Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Το πες και το εκανες.. 50ευρα Sleeving ρε αθεοφοβε?:D Me Wants Sleeving Guide...This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 18, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 UPdate:) Το sleeving του psu τελειωσε Πέστε μου την γνώμη σας [ATTACH]4968[/ATTACH] [ATTACH]4969[/ATTACH] Fans και λοιπά καλώδια για αύριοbanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 18, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 ρε φιλε καλο αλλα πολυς μπελας.δηλαδη μονο για την εμπειρια.οπτικα ομως μετραει αλλα αν ηταν να κουραστω τοσο μεχρι να τα περασω καλυτερα να με πληρωνες δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Φεβρουάριος 18, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Μια χαρά έγινε yiancar! Όντως πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 18, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι τα κανετε ετσι. Βλεπω και τους αλλους στο xs.... Η εννοια του sleevαρισματος ειναι να κανεις τα πολλα καλωδια να φαινονται ενα ομοιομορφο. Εσεις κανετε το αναποδο !Περι ορεξεως βεβαια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Φεβρουάριος 18, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι τα κανετε ετσι. Βλεπω και τους αλλους στο xs.... Η εννοια του sleevαρισματος ειναι να κανεις τα πολλα καλωδια να φαινονται ενα ομοιομορφο. Εσεις κανετε το αναποδο !Περι ορεξεως βεβαια...! Do u know "lezanta"? Είναι πιο μουράτο έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 18, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 τωρα που το κοιταω καλυτερα σαν πλοκαμια απο χταποδι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 18, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Το ότι είναι μαύρα και δεν είναι πολύχρωμα.. αυτό είναι καλό στο μάτι Αλλα αν δεν τα πιάσεις με ταιραπ.. θα πάει χαράμι η δουλειά που έκανες. Θέλω να σε δω στα δύσκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 19, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 κοίτα αυτά είναι περί ορέξεως πως είπες εμενα μου αρέσει έτσι πρισοτερο από πριν + ότι λυγίζει καλύτερα το 24 pin φυσικά η φωτογραφίες δεν είναι και η the best γιατί η camera που έχω τώρα είναι gtp αλλα θα τις ξαναβγάλω όταν μου φέρι ο πατριός μου την nikon του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.