Jump to content

Τρεχάτε χωριανοί!Μεγάλη ευκαιρία!

Πριονέτο

Recommended Posts

Μπα...δεν φταίει το κατάστημα. Απλώς την ''κοπάνησε'' η αντιπροσωπεία καθώς είναι από τις πρώτες εισαγωγές (έτσι γίνεται συνήθως...)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:13]

Μπα...δεν φταίει το κατάστημα. Απλώς την ''κοπάνησε'' η αντιπροσωπεία καθώς είναι από τις πρώτες εισαγωγές (έτσι γίνεται συνήθως...)

Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire;

Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια!:(

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire;

Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια!:(

Απλώς έχω την εντύπωση ότι όταν ήρθαν οι 7800GT-X υπήρχε γενικώς διαθεσιμότητα από πολλές μάρκες / αντιπροσωπείες.....Τα συμπεράσματα δικά σας :)

παντα ετσι θα γινεται!!οποτε υπομονη!ακομα και 450 ειναι πολλα!αν και η τιμη της χ1800χτ θα ειναι περιπου 50 ευρω μεγαλυτερη απο την xl..(διορθωστε με αν κανω λαθος)και οι διαφορες μεγαλες σε επιδοσεις...οποτε η αγορα της χτ ειναι βιαστικη κινηση για μενα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.