Jump to content

Τρεχάτε χωριανοί!Μεγάλη ευκαιρία!

Πριονέτο

Recommended Posts

Sapphire X1800XL με μόνο 500 από hardshop.

To αστείο είναι ότι υποτείθεται έριξαν την τιμή από 540 χωρίς φπα σε 420 χωρίς φπα.:tomato::p :bye: :clap:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:13]

Μπα...δεν φταίει το κατάστημα. Απλώς την ''κοπάνησε'' η αντιπροσωπεία καθώς είναι από τις πρώτες εισαγωγές (έτσι γίνεται συνήθως...)

Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire;

Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια!:(

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire;

Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια!:(

Απλώς έχω την εντύπωση ότι όταν ήρθαν οι 7800GT-X υπήρχε γενικώς διαθεσιμότητα από πολλές μάρκες / αντιπροσωπείες.....Τα συμπεράσματα δικά σας :)

παντα ετσι θα γινεται!!οποτε υπομονη!ακομα και 450 ειναι πολλα!αν και η τιμη της χ1800χτ θα ειναι περιπου 50 ευρω μεγαλυτερη απο την xl..(διορθωστε με αν κανω λαθος)και οι διαφορες μεγαλες σε επιδοσεις...οποτε η αγορα της χτ ειναι βιαστικη κινηση για μενα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.