Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Sapphire X1800XL με μόνο 500 από hardshop. To αστείο είναι ότι υποτείθεται έριξαν την τιμή από 540 χωρίς φπα σε 420 χωρίς φπα. :bye: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Μπα...δεν φταίει το κατάστημα. Απλώς την ''κοπάνησε'' η αντιπροσωπεία καθώς είναι από τις πρώτες εισαγωγές (έτσι γίνεται συνήθως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:13] Μπα...δεν φταίει το κατάστημα. Απλώς την ''κοπάνησε'' η αντιπροσωπεία καθώς είναι από τις πρώτες εισαγωγές (έτσι γίνεται συνήθως...) Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire; Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Εντάξει, σιγά την προσφορά. Το πλαίσιο έχει X1800XL στα 464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τις 7800GTX-GT;Φταίει ο εισαγωγέας ή η Sapphire; Εντάξει ξέρω ότι εδώ ελλάντα αλλά to mindfactory την έχει 380 τελική.Η διαφορά είναι τεράστια! Απλώς έχω την εντύπωση ότι όταν ήρθαν οι 7800GT-X υπήρχε γενικώς διαθεσιμότητα από πολλές μάρκες / αντιπροσωπείες.....Τα συμπεράσματα δικά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Εντελώς περιέργος το hardshop μέσα σε 3 μέρες έριξε την τιμή της Sapphire X1800XL στα 450. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 παντα ετσι θα γινεται!!οποτε υπομονη!ακομα και 450 ειναι πολλα!αν και η τιμη της χ1800χτ θα ειναι περιπου 50 ευρω μεγαλυτερη απο την xl..(διορθωστε με αν κανω λαθος)και οι διαφορες μεγαλες σε επιδοσεις...οποτε η αγορα της χτ ειναι βιαστικη κινηση για μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.