Motaba Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Καλημέρα σε όλους!! Έχω σπίτι ένα pc σε δύκτιο με το laptop.. όλα οκ λειτουργούν!! Έχω σύνδεση PSTN dial-up στο PC και προσπαθώ να δώσω μέσω του δυκτίου και στο laptop (ταυτόχρονα..). Πρέπει να κάνω bridge τη local σύνδεση ή share τη dial-up για να πάρει και το laptop ??? :wassat: Το pc δεν είναι ρυθμισμένο σαν server.. Με τα ip τι γίνεται? Μένουν ώς έχουν? Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα έχει αρκετο bandwith το laptop αλλά ας κάνω μια προσπάθεια! Ξέρει κανεις τι γίνεται ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motaba Νοέμβριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Και τα δύο τρέχουν XP Pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Νοέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Από τα XP-pro δεν ξέρω πως παίζει , αλλά μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις έναν proxy και να παίζει και το laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Share την Dial up. Τα XPPRo έχουν έναν wizard για να στο φτιάξει χωρίς να χρειαστεί να το πολυψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motaba Νοέμβριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αν κάνω share τη dial-up, θα μπαίνω με username + pass από το desktop κανονικά και θα βλέπει τη σύνδεση το laptop? Με το CAT5 τι γίνεται? οκ θα είμαι? Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Νοέμβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Θα βάλεις crossover καλώδιο και είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motaba Νοέμβριος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! θα προσπαθήσω έτσι και βλεπουμε.. Κοιταω τωρα κατι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στη local area laptop:rolleyes: Θέλει μάλλον στο TCP/IP στην Default gateway το ΙΡ του desktop και στο DNS το ίδιο!! Δεν τα ξέρω και καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.