gio7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 καλησπερα σε ολους!αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.εχω την 6800le.Ξεκλειδωνοντας και τα 2 vertex δεν εχω κανενα προβλημα με 3dmark03 k 05.οταν ξεκλειδωσω τη μια τετραδα(12χ1,6)pipelines εχω πρασινα τριγωνα και στο 03 και στο05(οταν ομως παιζω cod multiplayer δεν εχω προβλημα).Αν τωρα ξεκλειδωσω την αλλη τετραδα(12χ1,6) εχω γραμμες στο desktop και λιγοτερα πρασινα στο 03 και 05.Επισης οταν τρεχω το ati tool στη πρωτη περιπτωση(με τη πρωτη τετραδα) δεν βγαζει artifacts ενω στη δευτερη βγαζει συνεχεια.Απο τα παραπανω βγαινει το συμπερασμα οτι η καρτα μου δεν ξεκλειδωνει παρα μονο μεχρι 8χ1,6 ή να την εχω 12χ1,6 και αναλογως με το αν στο παιχνιδι που παιζω παρουσιαζονται διαφορα........να τη γυριζω σε 8χ1,6?υπαρχει κινδυνος για καταστροφη της καρτας?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Aρκετες LE δεν ξεκλειδωνουν η εχουν προβληματα αν τις ξεκλειδωσεις.Ριξε και μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8792(εχεις ανοιξει 2 φορες το ιδιο θεμα.... σβησε το ενα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.