’ννα_19 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Παιδιά δεν ξέρω ίσως αυτό που ρωτάω να μην το παίρνετε στα σοβαρά αλλα εμένα μαρέσει να είμαι καθαρή. Έχει λερωθεί η οθονούλα μου απο τις δαχτυλιές και από σκόνη. Πως καθαρίζεται η οθόνη πρώτα παιρνώ το βρεγμένο πανί και μετά το στεγνώ ;. Γιατί αν περάσω μόνο στεγνώ ίσως η βρωμιές να την γρατζουνίσουν τι λέτε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Προσωπικά για τον καθαρισμό της οθόνης κάνω τα εξής: 1. Για τη σκόνη την καθαρίζω είτε με ένα πινέλο είτε με ένα ξεσκονόπανο 2. Για πιο ζόρικα πράματα δοκίμασα έτσι για πλάκα τελευταία κάτι το οποίο όμως τελικά έκανε δουλειά... "έσβησα" τις βρωμιές με μια μαλακή γώμα και μετά το έτριψα ελαφρυά με ένα ξεσκονόπανο και είναι μια χαρά τώρα. Δεν φαίνεται σχεδόν τπτ! Μην το γελάτε... Δοκιμάστε το και εσείς και πείτε μου τη γνώμη σας... Με τα υγρά κτλ έκανε περίεργους κυμματισμούς στην οθόνη οπότε έψαχνα κάποιο στεγνό τρόπο. Και ιδού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 - Αν ειναι crt η πιο παλιας..azax και πανακι (ποτε δεν ειχα προβλημα)- Σε tft, υπαρχουν ειδικα μαντηλακια. (Εγω τα παιρνω απο το πλαισιο )Αν παλι μιλας για τα πλαστικα, με ενα νωπο scotchbrite (την πρασινη πλευρα) και εισαι αψογη!(χωρις καποιο καθαριστικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 azax....τις κανει αορατες (τις crt παντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos - Αν ειναι crt η πιο παλιας..azax και πανακι (ποτε δεν ειχα προβλημα) Nα ξέρεις μόνο, ότι κατέστρεψες την επίστρωση που είχε η οθόνη και χρειάζεσαι απαραίτητα extra φίλτρο οθόνης.Για τις TFT υγρά μωρομάντηλα (δεν περιέχουν οινόπνευμα), είναι ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Νοέμβριος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Ναί αλλά άν έχεις βρωμιές η οθόνη δηλαδή λίποι και άλλα τι περνάς πρώτα ; το υγρό ή το στεγνώ ; Νομίζω άν περάσεις το στεγνώ μπορείς να κάνεις γρατζουνιές στην οθόνη σου. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να περάσεις υγρό και μετά στεγνώ αν κάνω λάθος διορθώστε. Πήγα και πήρα και εγώ απο το πλαίσιο κάτι μαντηλάκια. Ελπίζω να κάνει δουλειά. Παιδιά το οινόπνευμα δεν είναι καλό ; Εγώ είχα ακούσει ότι το azax δεν είναι καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 ΑΖΑΧ RULEZ τουλαχιστον για τις γυαλινες επιφάνειες αρκει να μην το παρακάνεις ιδίως αν τογυαλι εχει αντιανακλαστική επίστρωση...Το καταλαβαινεις από τις μωβ κυανες ανταυγειες που βλέπεις στο γιαλι μιας οθονής οταν αυτη βέβαια είναι σβηστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Nα ξέρεις μόνο, ότι κατέστρεψες την επίστρωση που είχε η οθόνη και χρειάζεσαι απαραίτητα extra φίλτρο οθόνης. Δεν το ηξερα αυτο! Παντως δεν παρατηρησα καμια διαφορα στα χρωματα.... (και η μυωπια μου επεσε κατα 0.25% κ στα 2 ματια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.