Jump to content

Καθαρισμός_Οθόνης

’ννα_19

Recommended Posts

Παιδιά δεν ξέρω ίσως αυτό που ρωτάω να μην το παίρνετε στα σοβαρά αλλα εμένα μαρέσει να είμαι καθαρή;). Έχει λερωθεί η οθονούλα μου απο τις δαχτυλιές και από σκόνη. Πως καθαρίζεται η οθόνη πρώτα παιρνώ το βρεγμένο πανί και μετά το στεγνώ ;. Γιατί αν περάσω μόνο στεγνώ ίσως η βρωμιές να την γρατζουνίσουν τι λέτε ;

Προσωπικά για τον καθαρισμό της οθόνης κάνω τα εξής:

1. Για τη σκόνη την καθαρίζω είτε με ένα πινέλο είτε με ένα ξεσκονόπανο

2. Για πιο ζόρικα πράματα δοκίμασα έτσι για πλάκα τελευταία κάτι το οποίο όμως τελικά έκανε δουλειά... "έσβησα" τις βρωμιές με μια μαλακή γώμα και μετά το έτριψα ελαφρυά με ένα ξεσκονόπανο και είναι μια χαρά τώρα. Δεν φαίνεται σχεδόν τπτ! :jump: Μην το γελάτε... Δοκιμάστε το και εσείς και πείτε μου τη γνώμη σας... Με τα υγρά κτλ έκανε περίεργους κυμματισμούς στην οθόνη οπότε έψαχνα κάποιο στεγνό τρόπο. Και ιδού! :D

- Αν ειναι crt η πιο παλιας..azax και πανακι (ποτε δεν ειχα προβλημα)

- Σε tft, υπαρχουν ειδικα μαντηλακια. (Εγω τα παιρνω απο το πλαισιο )

Αν παλι μιλας για τα πλαστικα, με ενα νωπο scotchbrite (την πρασινη πλευρα) και εισαι αψογη!(χωρις καποιο καθαριστικο)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

- Αν ειναι crt η πιο παλιας..azax και πανακι (ποτε δεν ειχα προβλημα)

Nα ξέρεις μόνο, ότι κατέστρεψες την επίστρωση που είχε η οθόνη και χρειάζεσαι απαραίτητα extra φίλτρο οθόνης.

Για τις TFT υγρά μωρομάντηλα (δεν περιέχουν οινόπνευμα), είναι ότι πρέπει.

Ναί αλλά άν έχεις βρωμιές η οθόνη δηλαδή λίποι και άλλα τι περνάς πρώτα ; το υγρό ή το στεγνώ ; Νομίζω άν περάσεις το στεγνώ μπορείς να κάνεις γρατζουνιές στην οθόνη σου. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να περάσεις υγρό και μετά στεγνώ αν κάνω λάθος διορθώστε;). Πήγα και πήρα και εγώ απο το πλαίσιο κάτι μαντηλάκια. Ελπίζω να κάνει δουλειά. Παιδιά το οινόπνευμα δεν είναι καλό ; Εγώ είχα ακούσει ότι το azax δεν είναι καλό!

ΑΖΑΧ RULEZ τουλαχιστον για τις γυαλινες επιφάνειες αρκει να μην το παρακάνεις ιδίως αν το

γυαλι εχει αντιανακλαστική επίστρωση...Το καταλαβαινεις από τις μωβ κυανες ανταυγειες που βλέπεις στο γιαλι μιας οθονής οταν αυτη βέβαια είναι σβηστή.

Αρχική απάντηση από sa1901

Nα ξέρεις μόνο, ότι κατέστρεψες την επίστρωση που είχε η οθόνη και χρειάζεσαι απαραίτητα extra φίλτρο οθόνης.

Δεν το ηξερα αυτο! Παντως δεν παρατηρησα καμια διαφορα στα χρωματα.... (και η μυωπια μου επεσε κατα 0.25% κ στα 2 ματια:hehe:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.