τακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Εχετε eneble η disable το upnp?αν disable τι κυνδινος υπαρχει?και αν enable ποια τα συν του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 στο ρουτερ εννοεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 στα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Νοέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 disable οπως και πολλες αλλες.Εχω δει οτι μπορεις να εχεις ολη την χρηστικοτητα των windows με ελαχιστες services ανοιχτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Διάβασε το παρακάτω και ανάλογα με τις ανάγκες σου ενεργοποίησε/απενεργοποίησέ το Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Νοέμβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Ανοιχτο και στα win και στο ρουτερ αφου εχω ελενξει απο εξω οτι οντως οι πορτες που ανοιγει το ρουτερ για το εκαστοτε προγραμμα ξανακλεινουν μετα το περας της εφαρμογης..Αν τις ανοιγα χειροκινιτα στο ΝΑΤ αποκλειετται να τις ξανακλεινα καθε φορα ..Δεν ειμαι 24/7 μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Νοέμβριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Disabled.Τοσα προβληματα εχει και αλλα τοσα updates εχει βγαλει η Microsoft για το upnp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.