street warrior Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Παιδιά σήμερα κυκλοφόρησε το matrix path of neo στην Αμερική.11 του μηνός δηλαδή σε 3 μέρες θα το χουμε κι εμείς.Εχω την εντύπωση οτι το παιχνίδι αυτο απο πλευράς gameplay τουλάχιστον θα είναι καταπληκτικό http://www.atari.com/thematrixpathofneo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Και εγω το περιμενω πως και πως, εχουν βγει οι εκδοσεις για ps2 και xbox στο internet και περιμενουμε την εκδοση για pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αααααααντε........................Να το δουμε και εμεις........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Νοέμβριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Βγηκε στο ιντερνετ η εκδοση και για pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από rip_noob [Σήμερα, στις 17:50] Βγηκε στο ιντερνετ η εκδοση και για pc Όντως καιρός ήταν γιατί μας είχε φάει το περίμενε.Καλή διασκέδαση σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Νοέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Τουλαχιστον φαινεται ποιο υποσχομενο απο το Enter the Matrix Bεβαια απο κει και περα πρεπει να το δω και για να το πιστεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Σημερα πηρα το game...λιγο που επεξα μου φανικε ΠΑΡΑ πολυ καλιτερο αποτι το περιμενα.Το παιχνι ξεκιναει οπος και η πρωτη ταινια του matrix με πολα videos και κανεις ακριβος τις κινισεις που κανει και ο neo στιν τανια,πιστευω να ειναι ετσι μεχρι το τελος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Blade_gld [Χθες, στις 02:38] Σημερα πηρα το game...λιγο που επεξα μου φανικε ΠΑΡΑ πολυ καλιτερο αποτι το περιμενα.Το παιχνι ξεκιναει οπος και η πρωτη ταινια του matrix με πολα videos και κανεις ακριβος τις κινισεις που κανει και ο neo στιν τανια,πιστευω να ειναι ετσι μεχρι το τελος..... Τα γραφικά είναι λίγο χάλια λόγο απευθείας μεραφοράς από κονσόλα αλλά το κλοτσομπουνίδι και το animation των κινήσεων είναι κορυφαία. To παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν φτάσεις στις σκηνές του Matrix Reloaded.Μάχη με τους Σμιθ,μάχη με Σέραφ και στο σατώ του Μεροβίνζιαν. Μάθε επίσης της κινήσεις για να χτυπάς πολλαπλούς αντιπάλους ταυτόχρονα γιατί μαμάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.