Jump to content

path of neo

street warrior

Recommended Posts

Παιδιά σήμερα κυκλοφόρησε το matrix path of neo στην Αμερική.11 του μηνός δηλαδή σε

3 μέρες θα το χουμε κι εμείς.Εχω την εντύπωση οτι το παιχνίδι αυτο απο πλευράς gameplay τουλάχιστον θα είναι καταπληκτικό:D

http://www.atari.com/thematrixpathofneo/

Αρχική απάντηση από rip_noob [Σήμερα, στις 17:50]

Βγηκε στο ιντερνετ η εκδοση και για pc ;)

Όντως καιρός ήταν γιατί μας είχε φάει το περίμενε.Καλή διασκέδαση σε όλους:D

Σημερα πηρα το game...λιγο που επεξα μου φανικε ΠΑΡΑ πολυ καλιτερο αποτι το περιμενα.Το παιχνι ξεκιναει οπος και η πρωτη ταινια του matrix με πολα videos και κανεις ακριβος τις κινισεις που κανει και ο neo στιν τανια,πιστευω να ειναι ετσι μεχρι το τελος.....

Αρχική απάντηση από Blade_gld [Χθες, στις 02:38]

Σημερα πηρα το game...λιγο που επεξα μου φανικε ΠΑΡΑ πολυ καλιτερο αποτι το περιμενα.Το παιχνι ξεκιναει οπος και η πρωτη ταινια του matrix με πολα videos και κανεις ακριβος τις κινισεις που κανει και ο neo στιν τανια,πιστευω να ειναι ετσι μεχρι το τελος.....

Τα γραφικά είναι λίγο χάλια λόγο απευθείας μεραφοράς από κονσόλα αλλά το κλοτσομπουνίδι και το animation των κινήσεων είναι κορυφαία.

To παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν φτάσεις στις σκηνές του Matrix Reloaded.Μάχη με τους Σμιθ,μάχη με Σέραφ και στο σατώ του Μεροβίνζιαν.

Μάθε επίσης της κινήσεις για να χτυπάς πολλαπλούς αντιπάλους ταυτόχρονα γιατί μαμάει!:flex:;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.