Jump to content

Συζήτηση σχετικά με SSD

sakis_the_fraud

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply
Με το format περναει το trim στο δισκο, οποτε θα φρεσκαριστει. Απο οδηγους περνας και για chipset και για controller με αυτη τη σειρα (αφου πλεον υποστηριζεται το trim απο τους driver τοσο σε ahci οσο και σε raid mode του controller)

Παίζει το trim σε raid του ich?? Πολύ πίσω έμεινα.

• 3 weeks later...

Βλέποντας στο θέμα του Dr.Paneas (G.Skill Phoenix PRO40GB) την διαφορά που έχουν οι νέοι drivers της Intel RST 9.6.0.1014 με αυτούς της Microsoft είπα να τους δοκιμάσω στον δικό μου Intel SSDSA2M080G2GC.

Πράγματι, είδα την διαφορά που φαίνεται παρακάτω.Αξίζει να τους κρατήσω?

Να πω ότι η εγκατάσταση έγινε τον Ιανουάριο.

drivers Microsoft

post-16-1414343525,4493_thumb.jpg

drivers Intel RST 9.6.0.1014

post-16-1414343525,4812_thumb.jpg

Μικρες διαφορες εχεις, αλλα σιγουρα στα μεγαλα αρχεία έχεις ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Γιατι να μην τους κρατήσεις ;

ΥΣ: Μην τρεχεις πολυ το Crystal Mark. Μια δυο φορες αρκεί. Μετα απο καμια βδομαδα παλι :p Καταπονει πολυ τον δισκο.

Είχα να το τρέξω από τον Ιούνιο....ευκαιρία ήταν μιας και ήθελα να δω την διάφορα.

Από τον Ιανουάριο που έκανα φορματ να η διαφορές:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΡΕΣΚΑ WINDOWS

post-16-1414343525,6194_thumb.jpg

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

post-16-1414343525,6013_thumb.jpg

• 3 weeks later...
Από τα reviews που έχω δει οι C300 έχουν καλύτερα random πάνω στον intel sata2 controller του mb, κάνε μία δοκιμή.

Ίσως κάποια στιγμή το δω...

Δεν τη ψάχνω και τόσο πολύ.

Για την ώρα είδα τεράστια διαφορά γιατί είχα κάτι 64αρηδες με jmicron οπότε τώρα δεν προλαβαίνω να δω τι γίνεται....

ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για επαναφορά (hdd erase ένα πραμα ) σε ssd με jmicron ? αποτι διάβασα δεν τους υποστηρίζει .

μετά από τόσο καιρό αρχίσανε να πέφτουν τα νουμερακια τους

• 7 months later...

ξεθάβω λίγο το thread για να κάνω μια ερώτηση . με ποιόν ssd μπορώ να αντικαταστήσω τους patriot μου ?(νούμερα από τους patriot υπάρχουν σε μερικά ποστ πιο πίσω ,θέλω να πάω σε single ssd και όχι πάλι σε raid , αξίζει ο vertex 3 ? η μήπως και με έναν intel 320 120gb κάνω δουλειά ?

οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή . ευχαριστώ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.