Jump to content

Συζήτηση σχετικά με SSD

sakis_the_fraud

Recommended Posts

@Chris

Αρχικά 64κ ειχα βάλει και ήταν πολύ χειρότερα απο 128 . Χέστα και στο hdtune τα ίδια

@Ζαχο

Εχει μεγάλη διαφορα απο ide se AHCI ?(να ξαναπεράσω win δηλαδή?)

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Όσοι έχετε Vertex προφανώς γνωρίζετε οτι με το fw 1.4 υπάρχει πλέον TRIM support (για τα Windows 7).

Σημαντική παρατήρηση: πρέπει να έχετε τους native drivers της MS διότι με αυτούς της Intel δεν θα δουλέψει το TRIM

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showpost.php?p=445325&postcount=49

Όσοι έχετε Vertex προφανώς γνωρίζετε οτι με το fw 1.4 υπάρχει πλέον TRIM support (για τα Windows 7).

Σημαντική παρατήρηση: πρέπει να έχετε τους native drivers της MS διότι με αυτούς της Intel δεν θα δουλέψει το TRIM

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showpost.php?p=445325&postcount=49

δεν το κατάλαβα εγώ έχω έναν Vertex με το 1.4 σε Raid ICH9R και ο δίσκος είναι μόνος του σε Raid mode έτσι δεν παίζει το Trim ?

αν καταλαβα καλα το trim (ουτε που ξερω τι ειναι:D ) δουλευει μονο σε non raid καταστασεις.

πουστιά... αξίζει δλδ ; να πάω να το γυρίσω ;

Tοσο απλο νομιζεις ειναι???:D

Εχεις βαλλει Ιntel Drivers??

Για να το αλλαξεις (αν δεν εχεις περάσει Intel Drivers)..πρεπει να :

Navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\iaStorV

Change REG_DWORD "Start" from 3 to 0

Αλλαξεις αυτο.Αλλιως θα φας BSOD γιατι δεν θα υπαρχει Driver για ACHI.

αν καταλαβα καλα το trim (ουτε που ξερω τι ειναι:D ) δουλευει μονο σε non raid καταστασεις.

Οταν γραφεις ενα αρχειο στον SSD και το σβηνεις δεν σβηνετε στην πραγματικοτητα.Οποτε οταν παει να γραψει ξανα στο ιδιο σημειο το σβηνει και το ξανα γραφει με αποτελεσμα να πεφτουν τα νουμερα.

Το Trim αυτο το πραμα βελτιωνει/διορθωνει.

ΤRIM Support ''λενε'' οτι εχουν τα 7αρια με τον Stock Driver οχι με αυτους που δινει η Intel και οχι σε RAID.

Ειπαν οτι θα βγαλουν Drivers μολις βγει η retail των 7.

Αλλα τα τρυφερα βγαλανε..:)

τι να σε πω εγώ τ γύρισα σε IDE enchanted mode από Raid και bootαρε τώρα πως θα δούμε αν παίζει η όχι ? υπάρχει τρόπος ?

τι να σε πω εγώ τ γύρισα σε IDE enchanted mode από Raid και bootαρε τώρα πως θα δούμε αν παίζει η όχι ? υπάρχει τρόπος ?

Εχεις βαλει τον Storage Manager??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.