Jump to content

Συζήτηση σχετικά με SSD

sakis_the_fraud

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Disk2disk αντιγραφεις?

Καλα φυσικα υπαρχει διαφορα. Αλλο ενα αρχειο 800ΜΒ και αλλο 1600αρχεια 2.2GB.

Δες και αυτο για να καταλαβεις

post-95-1414343253,3856_thumb.jpg

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

ναι ρε, κι εγω πλακα εκανα. Τα 357ΜΒ/s εικονικα ειναι γιατι στην ουσια δεν προλαβαινεις να δεις το copy.

Δεν διαφωνω σε τιποτα απο τα παραπανω. Στον δικο μου παντως Χ25-Ε δεν εχω παρατηρησει κατι.

Επισης το pcper ειδικα δεν το πιστευω. Οι ανθρωποι τα παιρνουν κανονικα απο την OCZ.

Επισης το pcper ειδικα δεν το πιστευω. Οι ανθρωποι τα παιρνουν κανονικα απο την OCZ.

Για αυτο πιστευουμε μονο το outofspecs που δυστηχως δε τα περνει απο κανεναν! (ακομα) :D:D

Για αυτο πιστευουμε μονο το outofspecs που δυστηχως δε τα περνει απο κανεναν! (ακομα) :D:D

Ρε καντε τα κονε εσεις και την επομενη ολοι θα μιλανε για το προϊον.

αχ ατιμος στρατος :brutal008:.και ελεγα για 4ο ssd :D αναμενατε αξελιξεις σε μερικους μηνες (γκουχου γκουχου 11).

Ειμαι πλεον κατοχος τριων mobi mtron! Τον intel δεν τον φτανουν σε επιδοσεις ουτε κατα διανοια αλλα αφου βρεθηκαν σε πολυ καλη τιμη μπορω να ζησω ηρεμος :D Μετα την ξενερα του Core V2 βρηκα επιτελους την υγεια μου!

Το μονο που δεν μου κολαει ειναι καποια νουμερα σε benches που ετρεξα και αφορουν το write. Σε καθημερινη χρηση δεν παρατηρω κανενα απολυτως προβλημα, ισα-ισα που ολα πανε σφαιρα, αλλα μου εχουν κατσει στο λαιμο:

[ATTACH]5013[/ATTACH]

Επισης , στο pcmark 05, στο xp startup μου δινει απο 30 εως 40mb/s ενω το περιμενα καπου στα 60

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

p.s: Οι δισκοι ειναι σε raid0 με 128 stripe, εχω κανει ολα τα γνωστα tweaks στα vista και το write caching και advanced performance των δισκων ειναι enabled.

post-952-1414343256,5858_thumb.jpg

Παραληψη: 3x mtron mobi 3525 16gb.

Τους πηρα μεταχειρισμενους, οχι απο μαγαζι.

Στο παραπανω post αγνωηστε το ATTO. Με την 2.34 version του ΑΤΤΟ ολα φαινονται οκ :confused:

[ATTACH]5018[/ATTACH]

post-952-1414343256,6736_thumb.jpg

Ειναι πολυ καλη λυση για να αυξησεις τις iops του δισκου αλλα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις στο OS partition. Επισης παιζει ρολο ο ελευθερος χωρος που γενικα λειπει απο τους ssd (+ οτι δεν ειναι freeware).

Για μενα αν δεν εχεις προβληματα με stuttering και τα συναφη δεν πολυαξιζει

Στην ουσια, απ'οσο ειδα κανει caching πανω σε ενα unpartitioned space του δισκου. Απο μονο του οταν το δοκιμασα κατελαβε το 10% του δισκου για το κομματι αυτο.

Που σημαινει αυτοματως οτι αν π.χ. στον 32αρη Intel δοκιμασεις να κανεις αντιγραφη ή μετακινησει περισσοτερα απο 3GB (το 10%) δεν θα δουλεψει.

Επισης οπως ειπε ο Chris απο πανω, δεν μπαινει στον δισκο του λειτουργικου.

Και τελος θελει ενα license για καθε SSD, ακομα και οταν ειναι σε Raid.

πιο καλό παιδί θα γράψει ότι tweaks έκανε στο OS με τους δίσκους να τα έχουμε μαζεμένα :p περιμένω και εγώ έναν Supertalent 32άρι :D

πιο καλό παιδί θα γράψει ότι tweaks έκανε στο OS με τους δίσκους να τα έχουμε μαζεμένα :p περιμένω και εγώ έναν Supertalent 32άρι :D

Φίλος με έναν μόνο δεν θα την παλέψεις :cool:

έναν πήρα τώρα για να στήσω win πάνω του μέχρι να πάρω και τον δεύτερο να τους περάσω το image που θα φτιάξω βασικά το πάω 1 κάθε μήνα lol γιατί από μαρούλια είμαι χάλια :o

έναν πήρα τώρα για να στήσω win πάνω του μέχρι να πάρω και τον δεύτερο να τους περάσω το image που θα φτιάξω βασικά το πάω 1 κάθε μήνα lol γιατί από μαρούλια είμαι χάλια :o

Αυτά κυρίως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.