Jump to content

usb stick ποιο να επιλεξω?

magicman

Recommended Posts

παιδια θελω ενα usb στικ να παρω. βασικα εχω ενα 128Mb εδω και ενα χρονο αλλα θελω ποιο μεγαλο. βρηκα αυτα δω. http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3697&idcat=8&idsubcat=94&idsubsubcat=-1

και

http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=1692&idcat=8&idsubcat=94&idsubsubcat=-1

εσεις τι λετε? εχετε καποιο αλλο υποψιν σας? θελω να ειναι γρηγορο και καλη ποιοτητα.

ευχαριστω. :)

υ.γ αν ειναι σε λαθος κατηγορια ας μεταφερθει εκει που πρεπει.

Αρχική απάντηση από Psychokiller

Το KINGSTON ειναι πολυ αργο... Για το αλλο δεν ξερω τι παιζει...

Εγω προτεινω το Corsair Flash Voyager οπως και ο DuKe δες εδω .

με την σειρα μου θα συνφονισω και εγω σε corsair....(μιας και εχω και εγω ενα.)

στην εσχατη περιπτοση πηγενε σε ενα twinmos που ειναι πολυ αξιοπιστα

εγω θα διαφωνησω και θα πω οτι με τον ρυθμο που αυξανονται οι χωριτικοτητες παρε το φθηνοτερο. το stick ειναι μονο για μεταφορα, κατα την αποψη μου, οποτε στα @@ μου η ποιοτητα.

Αρχική απάντηση από tyxeros

Μπορει κανεις να ποσταρει κανενα HDTach screenshot απο το Usb Flash του να δουμε λιγο ταχυτητες?

Βασικα το δικο μου το περιμενω, το εχω παραγγειλει απο america και στην καλυτερη να ειναι εδω στις 19/11.

Εχει ενα 512 ο πατερας μου αλλα ειναι στο χωριο, αλλα εγω χωριο θα ανεβω το αλλο σ/κ.

Αμα μπορει κανενας αλλος να ποσταρει screenshot για αμα περιεμενεται απο μενα θα το αργησω.

Αρχική απάντηση από tassoss

εγω θα διαφωνησω και θα πω οτι με τον ρυθμο που αυξανονται οι χωριτικοτητες παρε το φθηνοτερο. το stick ειναι μονο για μεταφορα, κατα την αποψη μου, οποτε στα @@ μου η ποιοτητα.

Το θεμα ειναι η ταχυτυητα και οχι τοσο η ποιοτητα αλλα συνηθως αυτα πανε μαζι... Τωρα οσων αφορα την ταχυτητα υπαρχει διαφορα οταν ριχνεις σε ενα στικ 1gb σε 15 λεπτα και οταν το ριχνεις το ιδιο 1gb σε 2 λεπτα. Εαν στα @@ σου και αυτο, τοτε παρε το φθηνοτερο.

παιδια τωρα γλυκοκοιταζω το corsair Και twimmos. κανενα αλλο εχει κανενας? θελω να κανω καλη επιλογη. βασικα το θεμα οταν ειναι μεγαλη μνημη 512 ,1 gb κτλ να ειναι και γρηγορο μην περιμενουμε και 10 ωρες να περασθουν.

asd4ce.th.jpg

επίσης άνετα παίζεις και μπάλα με τα corsair...αφού είναι εξ'ολοκλήρου απο ελαστικό υλικό. υποστηρίζει η corsair ότι ειναι και αδιάβραχο αλλα ποτέ μου δεν τόλμησα να το δοκιμάσω σε αυτο το χαρακτηριστικό

Απ οτι βλεπω ο καθενας βαζει αλλες προτεραιοτητες.Οποτε πιστευω οτι το Corsair ειναι οτι καλυτερο.Και ομορφο και πρακτικο και σκληρο(εχει πεσει πολλες φορες κατω αλλα ειναι λαστιχενιο)και γρηγορο.Αν και δεν εχω αλλο για να συγκρινω γεμιζει αρκετα γρηγορα.Και το τελευταιο εχει και 10ετη εγγυηση οπως ολες οι ram δηλαδη,,κατι που σημαινει και υψηλοτερη τιμη μεταπωλησης

Κοιτα και http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2549.

Παντως κι εγω corsair προτεινω κι ας ειναι μην ειναι το πιο γρηγορο συμφωνα με το ρεβιου, δεν λεει τιποτα να περιμενεις 1 λεπτο ακομα προκειμενου να μην σκεφτεσαι οτι μπορει να σου σπασει και να χασεις οτι εχεις μεσα και τα που εσκασες για να το παρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.