morfeas-dsl- Δεκέμβριος 20, 2005 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Εσπασε και το xbox360.Διαβασα σε ξενα φορουμ πως πλεον μεταφερθηκαν τα δισκακια σε pc αλλα και πως εγγραφηκαν σε dvd-r. Οταν εισαγωνται στην κονσολα βγαινει μηνυμα λαθους αλλα πλεον ολα ειναι θεμα χρονου για το πρωτο mod chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 20, 2005 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Εσπασε και το xbox360.Διαβασα σε ξενα φορουμ πως πλεον μεταφερθηκαν τα δισκακια σε pc αλλα και πως εγγραφηκαν σε dvd-r. Οταν εισαγωνται στην κονσολα βγαινει μηνυμα λαθους αλλα πλεον ολα ειναι θεμα χρονου για το πρωτο mod chip Hallelujah Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 20, 2005 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Χθες, στις 22:43] Εσπασε και το xbox360. Διαβασα σε ξενα φορουμ πως πλεον μεταφερθηκαν τα δισκακια σε pc αλλα και πως εγγραφηκαν σε dvd-r. Οταν εισαγωνται στην κονσολα βγαινει μηνυμα λαθους αλλα πλεον ολα ειναι θεμα χρονου για το πρωτο mod chip Αυτό έγινε σε λιγότερο από μια βδομάδα από την κυκλοφορία της κονσόλας. Βελτιώνονται τα παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 20, 2005 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Τι καλα παιδια....Για μας δουλευουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 24, 2005 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 πάντως σε ένα κατάστημα που είχανε βάλει το 360 να παίζεις Most wanted για κάποιο λόγο δεν μου άρεσαν τα γραφικά.... μάλλον η οθόνη εφταιγε αλλά δεν παύει το γεγονός ότι δεν με εντυπωσίασε μου άρεσαν πολύ τα νέα πλήκτρα στο χειριστήριο που είναι για τους δείκτες δεν μου άρεσε στο χειριστήριο ο "σταυρός" που είναι πολύ ευαίσθητος απο πάνω να πάει αριστερα/δεξιά (διαγώνια) μου άρεσε που είναι ελαφρύ και που βελτίωσαν το πόσο καλά "δένει στο χέρι" (βέβαια αυτό φαίνεται πραγματικά μόνο με >6 ώρες λιώσιμο, κάτι που δεν είχα την δυνατότητα να κάνω φυσικά ). Φαίνεται πάντως πολύ πιο εργονομικό απο την παντόφλα του πρώτου xbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 24, 2005 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Βασικα ειδα και εγω το xbox360 απο κοντα(το πηρε ενας φιλος μου).Το most wanted και εμενα δεν μου αρεσε παρα πολυ (απο πλευρα γραφικων δεν ηταν κατι παραπανω απο το pc), αλλα ολα τα αλλα που ειδα ηταν φοβερα.Το fifa οταν εκανε κοντινα στους παιχτες (ειχα παρει την Εθνικη Ελλαδος ) ηταν σαν να τους βλεπεις μπροστα σου με φοβερη λεπτομερεια.Το demo disk με το king kong ηταν εξωπραγματικο...(μετα απο 10 λεπτα εκλεισα το στομα μου) και το video του nba live απιστευτο!!(εκανε κοντινα και φαινοταν ο ιδρωτας στο μετωπο των παιχτων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 13, 2006 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 και για οσους θελουνς να συγκρινουνε τιμες μεταξυ των 2 , το σονυ θα κυμαινετε στα 500$ http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=260 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 13, 2006 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 λιγο πιο πανω απο το 360 δηλαδη.Το περιμεναμε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 6, 2006 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2715Microsoft XBOX 360 Gets 125 New Features Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.