Jump to content

XBOX 360: Ποιος θα το "τσιμπήσει"?

Trooper

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips [05-12-2005 18:59]

10 χρονών και δεν ξέρει ακόμα ότι το τροφοδοτικό έχει κουμπάκι ON-OFF ;;;ή ότι πρέπει να υπάρχει ένα καλώδιο εκεί;;;; ή ότι αν και αυτό το καλώδιο υπάρχει αλλά πάλι δεν ανάβει το PC ότι πρέπει να τσεκάρει το φωτάκι του πολύμπριζου να είναι αναμένο;;;;; ή ότι και αυτό το πολύμπριζο πρέπει να είναι στην πρίζα στον τοίχο;;;; :mad::mad: Περίεργο.

Εγώ ξέρω ότι σε 7 χρονών μόνο το να βγάλεις τον σκληρό από το ρεύμα είναι λύση. Τα εσωτερικά του Pcιού ακόμα δεν τα έμαθε. Αλλά με αυτά τα PLEXi στο πλάι βλέπω να "διευρύνει τις γνώσεις τους" λίαν προσεχώς... :(:(

"Το παίδι και το σκυλί...."

Αν δεν του τα μάθεις πώς να τα ξέρει?Αλλά μην το προεκτείνουμε γιατί αλλο είναι το θέμα εδώ.Εγώ εξήγησα εναν απο τους λόγους που δεν θέλω τις κονσόλες.

Εγώ πάντως που έπαιξα λίγο COD σε κάποια demo, μου φαινόταν σαν να μην είχε ένα φίλτρο που έχουν τα pc (κουνιόντουσαν πολύ τα pixel, νομίζω mipmap filtering λέγεται, εποχής carmagedon 1).

Καλά τέτοια παιχνίδια χωρίς ποντίκι είναι τραγικά. Μόνο στα sport λένε οι κονσόλες.

Όσο για τα γραφικά, το 720p είναι 1280*720 οπότε ντάξει, όσο παίζουμε και στο pc.

Ένα pc την πιάνει την κονσόλα, και σε 6μήνες την ξεπερνάει.

Οι cell επεξεργαστές είναι όντως αρκετά πιο μπροστά, αλλά δε νομίζω οι compiler να έχουν φτάσει τόσο σύντομα σε τόσο καλό επίπεδο.

Αρχική απάντηση από Godfavor

Oxι στο μενου μπορεις να επιλεξεις μεταξυ 480p,720p,1080i. H samsung υποστηριζει 1080i πραγμα που μου φανηκε περιεργο να μην το δεχεται. 1080p δεν υποστηριζει ουτε το ΧΒΟΧ 360 ουτε η samsung. Moνο οι προτζεκτορες DLP εχουν προοδευτικη σαρωση στα 1920Χ1080. Τεσπα, αν καποιος εχει παρομοια τηλεοραση να μου πει τι ακριβως εκανε μπας και βγαλω ακρη. Παντως ακομα και το 480p συνδεδεμενο με component εχει απιστευτη εικονα:woot:

DLP @ 1920*1080 δεν έχει βγει. Μόνο lcd projector, ο sony qualia και δε θυμάμαι at the moment κάποιον αντίστοιχο.

1080p υποστηρίζει π.χ. η οθόνη της dell 2405fpw (1920*1200 ανάλυση).

Ο λόγος που δε σήκωσες 1080i μάλλον είναι ή η ποιότητα του component καλωδίου ή ότι δεν το υποστηρίζει από αυτή την είσοδο αλλά μόνο από την dvi.

Υποθέτω ότι με 720p θα έχεις καλύτερη εικόνα από 1080i, διότι δε χρειάζεσαι deinterlacer.

Αρχική απάντηση από sotiris

Εγώ πάντως που έπαιξα λίγο COD σε κάποια demo, μου φαινόταν σαν να μην είχε ένα φίλτρο που έχουν τα pc (κουνιόντουσαν πολύ τα pixel, νομίζω mipmap filtering λέγεται, εποχής carmagedon 1).

Καλά τέτοια παιχνίδια χωρίς ποντίκι είναι τραγικά. Μόνο στα sport λένε οι κονσόλες.

Όσο για τα γραφικά, το 720p είναι 1280*720 οπότε ντάξει, όσο παίζουμε και στο pc.

Οι cell επεξεργαστές είναι όντως αρκετά πιο μπροστά, αλλά δε νομίζω οι compiler να έχουν φτάσει τόσο σύντομα σε τόσο καλό επίπεδο.

DLP @ 1920*1080 δεν έχει βγει. Μόνο lcd projector, ο sony qualia και δε θυμάμαι at the moment κάποιον αντίστοιχο.

Ο λόγος που δε σήκωσες 1080i μάλλον είναι ή η ποιότητα του component καλωδίου ή ότι δεν το υποστηρίζει από αυτή την είσοδο αλλά μόνο από την dvi.

Υποθέτω ότι με 720p θα έχεις καλύτερη εικόνα από 1080i, διότι δε χρειάζεσαι deinterlacer.

Είπαμε να μην αρχίσουμε console vs pc... Ολα τα λεφτα στις κονσόλες ειναι τα παινχίδια, δηλαδή το software. Το hardware απο μόνο του δε λέει απολύτως τίποτα για μένα... Εχω δεί παιχνίδια στο xbox1 και στο ps2 που εχουν εκπληκτικά γραφικά... Πχ Ninja Gaiden και Metal Gear Solid 2. Και αν σκεφτεί κανεις οτι το xbox 1 ειναι ενας p3 με 64mb ram, απορώ πως το φτιάξανε... Σίγουρα φαίνεται οτι περνάμε σε μια άλλη φάση στις κονσόλες, με internet support και μεγάλες αναλύσεις. Αφου μπορούμε να δούμε τέτοια γραφικά απο τώρα στο xbox360, αναμένω τι θα δούμε στο μέλλον. Πάντως έχει πολύ χαβαλέ να κάνεις κόντρες με τους φίλους σου μεσω ιντερνετ στο xbox live παίζοντας PGR3 και να τους μπινελικώνεις την ώρα που παίζεις :hehe: (ασύρματο headset & mic)

Και εγω συμφωνώ οτι το COD2 και FPS γενικά ειναι πολύ καλύτερα με ποντίκι. Αλλα υπάρχουν 100 αλλα παιχνίδια που ειναι πιο καλά να παίξεις με χειριστήριο..

* Υποστηρίζεται το mouse στην κονσόλα, αλλα κάπου διάβασα οτι στα πιο πολλά παιχνίδια δε παίζει σωστα επίτηδες...

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 16:19]

Είπαμε να μην αρχίσουμε console vs pc... Ολα τα λεφτα στις κονσόλες ειναι τα παινχίδια, δηλαδή το software. Το hardware απο μόνο του δε λέει απολύτως τίποτα για μένα... Εχω δεί παιχνίδια στο xbox1 και στο ps2 που εχουν εκπληκτικά γραφικά... Πχ Ninja Gaiden και Metal Gear Solid 2. Και αν σκεφτεί κανεις οτι το xbox 1 ειναι ενας p3 με 64mb ram, απορώ πως το φτιάξανε... Σίγουρα φαίνεται οτι περνάμε σε μια άλλη φάση στις κονσόλες, με internet support και μεγάλες αναλύσεις. Αφου μπορούμε να δούμε τέτοια γραφικά απο τώρα στο xbox360, αναμένω τι θα δούμε στο μέλλον. Πάντως έχει πολύ χαβαλέ να κάνεις κόντρες με τους φίλους σου μεσω ιντερνετ στο xbox live παίζοντας PGR3 και να τους μπινελικώνεις την ώρα που παίζεις :hehe: (ασύρματο headset & mic)

Και εγω συμφωνώ οτι το COD2 και FPS γενικά ειναι πολύ καλύτερα με ποντίκι. Αλλα υπάρχουν 100 αλλα παιχνίδια που ειναι πιο καλά να παίξεις με χειριστήριο..

* Υποστηρίζεται το mouse στην κονσόλα, αλλα κάπου διάβασα οτι στα πιο πολλά παιχνίδια δε παίζει σωστα επίτηδες...

πεστα βρε αδερφε!! συμφωνω απολυτα μαζι σου!!

αμαν αυτη η διαμαχη! ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει καλυτερα.

Υ.Γ. μεχρι και hl2 βγαλανε για το xbox και ειναι οπως ειπες ενας p3 με 64mb ram......

Αρχική απάντηση από Trooper

το xbox 1 ειναι ενας p3 με 64mb ram, απορώ πως το φτιάξανε...

Αυτό για να συνειδητοποιούμε που και που τι δούλεμα τρώμε με τις αναβαθμίσεις hardware την στιγμή που οι προγραμματιστές κοιμούνται....

Αρχική απάντηση από Trooper

όχι δεν είναι αυτό. είναι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω ότι εξαρτάται από το game.

εγώ την κονσόλα την έχω στο μυαλό μου σε μια κάποια απόσταση από την tv αραχτός σε κάποιο καναπέ να παίζω για τον χαβαλέ. παιχνιδάκια που θα μου άρεσε να παίζω είναι sport (δηλαδή ποδοσφαιράκια, μπάσκετ κλπ), ραλάκια (αν έχουν κάποιο normal χειρισμό με το χειριστήριο - προσωπικά προτιμώ όλα σε 1 μοχλό και όχι γκάζι στον αριστερό και στρίψιμο στο δεξιά) και κυρίως beat 'em up (ξύλο παντός είδους).

όμως τα παιχνίδια που στο pc λιώνω (όταν παίζω) είναι κυρίως adventure + strategies, και ενίοτε fps.

fps με joystick αδυνατώ, το πολύ με keyboard αν πρόκειται για doom2. τώρα adventures δεν ταιριάζουν στην κονσόλα, γιατί δεν είναι χαβαλετζίδικα αλλά θέλουν σκέψη, και strategies χωρίς ποντίκι πάλι είναι πρόβλημα.

δεν σου κρύβω ότι μου άρεσε πολύ το νέο x-box, αλλά δε με βλέπω να παίζω γιατί γενικά δεν προλαβαίνω να παίζω πολλά games, οπότε δεν πρόκειται να το πάρω. οι εποχές του nes μου έχουν περάσει :hehe:

σωστος ο παιχτης. μονο ο qualia υπαρχει σε πραγματικο 1920χ1080 αλλα 25.000 ευρω

και ο μικρος αδερφος του ο 100(1920χ1080) που αρχιζει και σαρωνει στα 8 με 9 χιλιαρικα

:worship: σονυ

Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ

και ο μικρος αδερφος του ο 100(1920χ1080) που αρχιζει και σαρωνει στα 8 με 9 χιλιαρικα

sorry για το ΟΤ αλλά τον έχεις δει / διαβάσει κανένα review γι' αυτόν πουθενά;

Αρχική απάντηση από spc

Αυτό για να συνειδητοποιούμε που και που τι δούλεμα τρώμε με τις αναβαθμίσεις hardware την στιγμή που οι προγραμματιστές κοιμούνται....

κοιτα ποιος μιλαει! ;)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:36]

Αυτο ξαναπεστο ...:T:

Αρχική απάντηση από spc

sorry για το ΟΤ αλλά τον έχεις δει / διαβάσει κανένα review γι' αυτόν πουθενά;

καλά αν τον πάρεις πες μου να ρχομαι σπίτι σου να βλέπω τις ταινίες μου :hehe:

Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ

σωστος ο παιχτης. μονο ο qualia υπαρχει σε πραγματικο 1920χ1080 αλλα 25.000 ευρω

:worship: σονυ

δεν τις παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις, αλλά η ηλίθια πολιτική της texas instruments αποκλείεται να αλλάξει σε μια μέρα :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:38]

Λοιπον απο θεμα καλωδιου δεν τιθεται λογοςκαθως ειναι το component του XBOX 360. Το componnent μπορει να υποστηριξει και 1080i, και το γραφει η samsung που υποστηριζει τετοια αναλυση (480i,480p,576i,576p,1080i). DVI δενεχει η τηλεοραση αλλα ουτε υποστηριχει το 360 (καθολου ψηφιακα σηματα).Προτιμω 1080i σε εικονα αν και χανει λιγο στην κινηση σε σχεση με το 720p.

Τεσπα πηραμε τηλεφωνο την samsung και μας ειπαν οτι υποστηριζει 1080i η slimfit,και μπορεις να το ρυθμισεις απο το μενου. Ελα μου ντε ομως που δεν εχει τετοια επιλογη. Παντως αυτη την στιγμη η samsung βρισκεται για servise και πηγαμε και το 360 μπας και καταφερουνε κατι...

Αυτο που μας ειπανε ειναι οτι θα πρεπει να επιλεξεις απο την τηλεοραση την επιλογη για HD, ασχετα με τι το εχεις συνδεση και τι επιλογη εχεις κανει απο την κονσολα. Παντως εμεις στο μενου επιλογη για αναλυση ΔΕΝ ειδαμε.

Τωρα γιατι γραφει οτι υποστηριζει 1080ι, για μοστρα?:dots:

h native αναλυση της samsung αποκλειεται να ειναι 1920χ1080.Βαλτην να παιξει στην αναλυση hd που βολευει στην διαιρεση απο την πραγματικη αναλυση της τηλεορασης σου.Καλυτερα αποτελεσματα θα δεις ισως.

Συμφωνω οτι η native αναλυση δεν ειναι 1080 γραμμες, αλλα νομιζω καπου στις 700, δεν θυμαμαι καλα. Το 1080ι της samsung δεν ειναι πραγματικο, ισως να διαιρουνται οι γραμμες κατα καποιο τροπο, στην samsung μας ειπε οτι υποστηριζεται. Τελος παντων μας ειπαν σημερα οτι την φτιαξανε, αλλα δεν μας εδωσαν λεπτομερειες, αυριο θα σταλει, θα σας πω (τοπoθετησανε scaler?).

Εχουν βγει DLP projectors 1080ρ αλλα προσφατως.

Εχει βγει κιολας μια CRT της JVC που υποστηριζει 1080ι 36" με 1080 γραμμες!, υπαρχει και η καπως πιο διαστημικη PHILIPS 42" PIXEL PLUS 2 HD με 1080ι!!!

ΥΓ. Η τηλεοραση δεν ειναι δικια μου αλλα του φιλου μου.

http://www.projectorcentral.com/news_story_839.htm

όντως.

υπήρχε το dmd, αλλά για projection tv´s.

προβολέα δεν βρήκα πάντως το λίγο που κοίταξα.

άντε να δούμε και τρίτσιπο dlp 1080p :D

βασικά αυτό που ίσως κερδίσεις είναι να δουλεύει το xbox σε ψηλότερη ανάλυση οπότε πιθανώς να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, αν και πιστεύω ότι δουλεύοντάς το στη native θα παίζει καλύτερα.

scaler όλες έχουν οι lcd οθόνες, πιθανώς να είχε πρόβλημα αυτός που είχε και δεν έπαιρνε το 1080i.

η ανάλυση της οθόνης του φίλου σου μάλλον είναι 1280*720 (είναι η τυπική 16/9 720p ανάλυση).

Αρχική απάντηση από sotiris

scaler όλες έχουν οι lcd οθόνες, πιθανώς να είχε πρόβλημα αυτός που είχε και δεν έπαιρνε το 1080i.

η ανάλυση της οθόνης του φίλου σου μάλλον είναι 1280*720 (είναι η τυπική 16/9 720p ανάλυση).

1366 x 768 για την ακρίβεια ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.