Jump to content

XBOX 360: Ποιος θα το "τσιμπήσει"?

Trooper

Recommended Posts

Δεν ξερω αλλα τετοια γραφικα με τιποτα δεν εχω δει στο PC μου. (FEAR, QUAKE4). Ενα θα σου πω: το κοινο ειναι πολυγωνικο. Υπαρχουν 3 κερκιδες στη σειρα με 100 θεατες η καθεμια, επισης ολοι κινουνται, και αν καποιοι ειναι κοντα στο δρομο και πεσεις με φορα επανω τους θα κανουν μια κινηση για να προφυλαχθουν!!! Επισης η tour το γκαραζ ειναι ολα τα λεφτα βλεποντας τα αυτοκινητα σου. Ο δυναμικος φωτισμος ειναι χαλαρα καλυτερος απο το FARCRY. Bασικα θα πρεπει λιγακι να ασχοληθεις με το παιχνιδι για να τα δεις αυτα. Το μονο που μπορει ισως να πλησιασει τετοια γραφικα ειναι το call of duty 2, αλλα και παλι ειναι πισω.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

δεν θελω να γινω κακος, και ειλικρινα μου αρεσει η κονσολα,αλλα αν βαλει καποιος ενα παιχνιδι του pc (6800/7800vga με φιλτρα) να παιξει στην τηλεοραση, τετοια γραφικα θα βγαλει και καλυτερα...

Παντως με κοβω να την παιρνω την κονσολα καποια στιγμη (να πεσει η τιμη ή να βγει patch)

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:09]

δεν θελω να γινω κακος, και ειλικρινα μου αρεσει η κονσολα,αλλα αν βαλει καποιος ενα παιχνιδι του pc (6800/7800vga με φιλτρα) να παιξει στην τηλεοραση, τετοια γραφικα θα βγαλει και καλυτερα...

Παντως με κοβω να την παιρνω την κονσολα καποια στιγμη (να πεσει η τιμη ή να βγει patch)

πλεον τα γραφικα αυτα τα βλεπεις και σε HDTV , οχι μονο pal/ntsc ;)

Δες τα απο κοντα σε μια hdtv και ξαναπεστο :laughing: :laughing:

edit : σορρυ για τα γκρικλις :o

Ισως να φταιει και η τηλεορασή μου, αλλα τα γραφικά ειναι πραγματικά εκπληκτικά. Το Kameo ειναι κορυφή... Πολυ καλο παιχνιδάκι. Σημερα μου έφερε και ενας φίλος το Perfect Dark Zero, και ειναι πολυ καλο fps... Το ΝΒΑ το νοίκιασα απο το video club, αλλα ακόμα δε το έχω δει :innocent:

Αρχική απάντηση από Blackjim

338758781_l.jpg

ti na leme twra...

edit , apo allo forum pira tin fwto.

kai gia na min pareksigithw , nomizw vevaia pws i katw eikona einai apo pragmatiko paixnidi kai mpike gia na deiksei tin omoiotita. Mono i panw einai se xbox360 ;)

κανονικος αγωνας ειναι ή απο παιχνιδι κανονικο? , μου επεσε το σαγονι στο πατωμα λεμε

Blackjim κάνε edit τα post σου και γράψε με ελληνικά.

Προς όλους τους κατόχους ΧΒΟΧ 360: ΠΡΟΧΟΣΗ! Μην μετακινείτε την κονσόλα όταν λειτουργεί. Μπορεί να καταστρέψετε το δισκάκι. Περισσότερα εδώ. Δείτε το βιντεάκι!!!

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 01:18]

Blackjim κάνε edit τα post σου και γράψε με ελληνικά.

Προς όλους τους κατόχους ΧΒΟΧ 360: ΠΡΟΧΟΣΗ! Μην μετακινείτε την κονσόλα όταν λειτουργεί. Μπορεί να καταστρέψετε το δισκάκι. Περισσότερα εδώ. Δείτε το βιντεάκι!!!

""People should not take this as blaming Microsoft for the problem. Again it should be common sense not to move a high speed disc device with the disc in. ""

EDIT: την ανακοινωση της sony οτι τα game για ps3 θα κανουν κοντα στα 80 ευρω την ειδατε?:dots:

Αρχική απάντηση από Van Gerokost [Σήμερα, στις 14:09]

Καλό φαίνεται..όμως δέν θα πάρω τίποτα πρίν δω και τον ανταγωνιστή του, όταν έρθει..’ντε ρε Sony....

Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο του 2006... (Ίσως και λίγο παραπάνω...)

Οσοι θελετε να γινετε μελη του xbox live υπαρχει ενας πληρης οδηγος στα Ελληνικα σε αυτο το link : http://www.xbox-live.gr/content/view/83/73/

O οδηγος ειναι για το Xbox1 αλλα θα σας βοηθησει παρα πολυ στο να συμπληρωσετε ολα τα απαιτουμενα στοιχεια...

Συντομα θα βγει και οδηγος για το Xbox360

Βρε βρε το ΧΒ0Χ360

Πολλη ωραια γραφικα που παραγει ειτε εχεις Ηιgh definition ΤV ειτε οχι

Ποσοι καινουργιοι τιτλοι εχουν βγει για το XBOX360 ??

1)Θα περιμενω να ωριμασει για κανενα χρονο

2)να βγουν και αλλοι πιο αξιολογοι τιτλοι

3)Να πεσει και αλλο η τιμη

4)και να βγει το PS3

και μετα θα δουμε αν θα τα αγορασουμε...

Για την ωρα κοιταω το PC μου και ολα τα λεφτα που εχω στην παντα θα πανε σε αναβαθμισης

Εξαλλου εγω εχω και αδυναμια και στα παιχνιδια στρατηγικης και οι κονσολες εκει υστερουνε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.