Jump to content

XBOX 360: Ποιος θα το "τσιμπήσει"?

Trooper

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ας πουμε το παιρνεις. Μετα τι? θα σκας 60 ευρω το παιχνιδι?

Kαποια στιγμη θα βγει και το πατσαρισμα φανταζομαι.Αλλα μερικοι ειναι αληθεια οτι δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα να αγοραζουν αυθεντικα παιχνιδια που τους αρεσουν ,οσο και αν αυτα κοστιζουν.

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ας πουμε το παιρνεις. Μετα τι? θα σκας 60 ευρω το παιχνιδι?

Ξερω, η ιδεα του να αγοράζεις ενα παιχνίδι αυθεντικό ειναι αγνωστη στους περισσότερους. Στο τωρινό μου xbox/ps2 etc, θεμα ειναι αν εχω παίξει 5-6 παιχνίδια για πάνω απο 1 ώρα.. Ε αυτά τα λίγα, μπορει να τα αγοράσει κανείς. Για τα άλλα υπάρχουν τα video club και ανταλλαγές με φίλους.

Kάποιος μου είπε χθες ότι το 360 θα έχει καλύτερη υποστήριξη από τις εταιρίες παιχνιδιών επειδή λόγω της Mιcrosoft λέει, :...: ...είναι πιο εύκολος ο προγραμματισμός τους....:boxed:

Όσοι κάνατε pre-order τρέχτε...προλαβαίνεται ακόμα...:rant:

Θα το φωνάζω και θα το λέω.....

ΠΙ-ΕΣ-ΤΡΙΑ (PS3) ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ!:p

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 01:57]

Kάποιος μου είπε χθες ότι το 360 θα έχει καλύτερη υποστήριξη από τις εταιρίες παιχνιδιών επειδή λόγω της Mιcrosoft λέει, :...: ...είναι πιο εύκολος ο προγραμματισμός τους....:boxed:

Όσοι κάνατε pre-order τρέχτε...προλαβαίνεται ακόμα...:rant:

Θα το φωνάζω και θα το λέω.....

ΠΙ-ΕΣ-ΤΡΙΑ (PS3) ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ!:p

pert to 360 σαν μηχανημα διευκοληνει τις εταιριες παιχνιδιων στιν κατασκευη των games

ψαξτο λιγο και θα δεις τι λενε για αυτο!!! :hi:

οσο αφορα το ps3 κατσε να βγει (οταν με το καλο ) και τα ξαναλεμε:D και τοτε μπορεις να φωναζεις ΟΛΕ

:blink:

Αρχική απάντηση από ison

Ναι σωστα..Blu-ray...παντως οποιος εχει δει το βινεακι με το killzone 2 ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ τα γραφικα αυτα ειναι ιn game...τοτε τι να πω εχουμε ξεφυγει(τι fear και π@π@ριες)

Το μονο που μας μενει ειναι ο spc να κανονισει ομαδικη για HDTV ....

Μου κοπηκε η αναπνοη οταν ειδα το KILLZONE:worship:

Λοιπον παιδες το πηρα τελικα το ΧΒΟΧ 360 και εχω μεινει μ...... Δυστυχως δεν πηρα ακομα κανενα παιχνιδι γιατι δεν βρηκα πουθενα στην Πατρα το Project gotham racing 3, θα πεθανω μεχρι την Δευτερα. Λοιπον ομως υπαρχει κατι που θα ηθελα να ρωτησω: Πηγα σε εναν φιλο μου ο οποιος εχει την Samsung Slimfit 32" και δεν μπορουσαμε να ενεργοποιησουμε το 1080i παρολο που την συνδεσαμε με component, μολις το βαλαμε δεν μας εβγαζε εικονα και επανερχοτανε στις κανονικες ρυθμισεις (480p). Δεν καναμε λαθος στην συνδεση. Ξερεται τι μπορει να φταιει?

Oxι στο μενου μπορεις να επιλεξεις μεταξυ 480p,720p,1080i. H samsung υποστηριζει 1080i πραγμα που μου φανηκε περιεργο να μην το δεχεται. 1080p δεν υποστηριζει ουτε το ΧΒΟΧ 360 ουτε η samsung. Moνο οι προτζεκτορες DLP εχουν προοδευτικη σαρωση στα 1920Χ1080. Τεσπα, αν καποιος εχει παρομοια τηλεοραση να μου πει τι ακριβως εκανε μπας και βγαλω ακρη. Παντως ακομα και το 480p συνδεδεμενο με component εχει απιστευτη εικονα:woot:

Χαζη ερωτηση? HD tv δεν εχω. Εχω ομως μια tft l550 eizo 17αρα που μαλλον θα βγει στην ακρη λογο αγορας αλλης. Με το xbox μπορω να παιζω σαν σε HD ready tv? Υπαρχει ανταπτορας?

Eχει βγει ανταπτορας για XBOX 360 που μπορει να συνδεθει σε VGA δηλ με οποιαδηποτε οθονη υπολογιστη, τωρα δεν ξερω αν θα υποστηριζεται πληρως, αρκει η οθονη σου να βγαζει 1280Χ720. Το καλωδιο λεγεται VGA HD CABLE της microsoft κιολας! Αν το εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει (για να βολευτω προς το παρων μεχρι να παρω την ΗD τηλεοραση μου:p )

Μετα απο 2-3 ωρίτσες ενασχόλησης με το 360, (PGR3 + Kameo) απλα πρεπει να πω οτι εχω μεινει με ανοικτό το στόμα! Τα γραφικά ειναι εκπληκτικά, το xbox ειναι πολυ ώραιο και ευχρηστο, το ασύρματο joystick μαμαει, η εικόνα ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η! Παιζω σε HDTV τηλεόραση (720mode) και τοσο πεντακάθαρη εικόνα ούτε οι dvd ταινίες δεν έχουν...

Οσο για το αν κολάει... Απλά σαχλαμάρες, κανένα πρόβλημα όση ώρα έπαιξα, αν και δε τις θεωρώ πολλές για να βγει καποιο συμπέρασμα, αλλα απο πρώτη ματια no problem.

Λίγο μπούρδα το οτι δεν υπάρχει 2ο χειριστήριο στην εκδοση των 399 ευρώ και δε μπορείς να βρείς και στα μαγαζιά! Κρά κανεις πλέον για παιχνίδια και κονσόλες, τα σηκώσανε όλα! Ενα αλλο μικρο που μου την έσπασε ειναι οτι το χειριστήριο ειναι με απλές μπαταρίες και δεν εχει καν καλώδιο για να επαναφορτίσεις μπαταρίες αν του βάλεις επαναφορτιζόμενες. Λιγο μουφα αυτό απο την πλευρά της MS.

Τα επόμενα παιχνίδια, σίγουρα Project Dark & DOA 4...

Trooper Καλοριζικη η νεα σου ασχολια!

Να σου πω...πως το βλεπεις το πραγμα?Αξιζει?

Εμαθες τιποτις για copies?

Λοιπον τελικα βρηκα το PGR3 και δεν εχω λογια να περιγραψω. Τα μοντελα αυτοκινητων ειναι αληθινα (οχι σαν)!!!!! Εχει το πιο απιστευτο motion blur που εχω δει, ο δυναμικος φωτισμος ειναι ολα τα λεφτα, και τα textures υπερ υψηλης αναλυσης! Trooper πως σου φαινεται το ΚΑΜΕΟ γαιτι σκεφτομαι να το αγορασω.

RMA? Sorry αλλα τι σημαινει? Για αλλαγη?

Eγω το ειδα στα multirama και ειλικρινα δεν εντυπωσιαστηκα τοσο απο τα γραφικα σε σχεση με τα τωρινα του pc.Ειχε παντως χαλαρα τα καλυτερα γραφικα που κυκλοφορουν σε κονσολα,και το framerate δεν επεφτε με τιποτα οσα sprites και να ηταν στην οθονη.Το χειριστηριο καλο ηταν παραδοξως.

Το cameo ηταν οντως πολυ καλο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.