Trooper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 Μιας και σε λιγότερο απο μήνα κανει την εμφανισή του το ΧΒΟΧ 360, πιος σκέφτεται να το αγοράσει με τη μία? Θα περιμένετε το PS3 ?? Εγω κατα 99% θα το αγοράσω πάντως, τα demo που έχω δει ειναι εντυπωσιακά...:devil:
FrOsT Νοέμβριος 8, 2005 #2 Νοέμβριος 8, 2005 Θα περιμένω να δω και το PS3 να δω και τις τότε τιμές + games και μετα αποφασίζω.
spc Νοέμβριος 8, 2005 #3 Νοέμβριος 8, 2005 not me πάντως....έκανα το λάθος μία φορά με το 1ο και κατέληξα ότι σοβαρό gaming άνευ πόντικα δεν υφίσταται
sotiris Νοέμβριος 8, 2005 #4 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc not me πάντως.... έκανα το λάθος μία φορά με το 1ο και κατέληξα ότι σοβαρό gaming άνευ πόντικα δεν υφίσταται αλλά αυτά τα καινούρια, αν έχουν και έξοδο οθόνης (που λόγω hdtv ένα dvi θα το χουν) θα μπορείς να τα βάλεις αντί του pc, ή μαζί με το pc, στην οθόνη σου. το ps3 σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο (cell processor) πιστεύω.
SLN Νοέμβριος 8, 2005 #5 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:26] not me πάντως....έκανα το λάθος μία φορά με το 1ο και κατέληξα ότι σοβαρό gaming άνευ πόντικα δεν υφίσταται Ναι... ειναι η συνεχεια του αποφθεγματος"σοβαρο fax ανευ διπυρηνου δεν υφισταται..."
Aias Νοέμβριος 8, 2005 #6 Νοέμβριος 8, 2005 Επειδη δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα ,το συγκεκριμενο παιχνιδομηχανημα παιζει <<back up copies>> ?:devil:
ison Νοέμβριος 8, 2005 #7 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc not me πάντως....έκανα το λάθος μία φορά με το 1ο και κατέληξα ότι σοβαρό gaming άνευ πόντικα δεν υφίσταται Οχι παντα ...για fps ναι ισχυει (αν και το halo μια χαρα παιζει και το force feedback ειναι καλη φαση) Αλλα προσπαθησε να παιξεις pro evolution ή οτιδηποτε beatmup σε pc...και πες μου (εγω προσωπικα δεν μπορω)Οσο για αν θα το παρω η οχι οπως ειπε και ο frost θα ηθελα να δω και τον ανταγωνισμο πρωτα...(revolution,ps3)Στο μονο που εχει προβαδισμα κατα καπιο τρπο το χβοχ ειναι το Live το οποιο και υποτιθεται οτι θα υποστηριζετε και στην Ελλαδα πλεον επισημα...Απο την αλλη βεβαια το Ps3 εχει blue ray ...
spc Νοέμβριος 8, 2005 #8 Νοέμβριος 8, 2005 Νομίζω ότι το sony υπερέχει και σε τεχνολογία (ταχύτητα, blu - όχι bluE - ray) και σε υποστήριξη τίτλων.Στo XB 360 απομένει μόνο το πλεονέκτημα του χρόνου εμφάνισης (και αυτό το ξέρει - γι αυτό και το ρίχνουν τώρα στην αγορά).
spc Νοέμβριος 8, 2005 #10 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox ... και της τιμής βεβαίως-βεβαίως.... Σωστός (το ξέχασα)!
Athens2004 Νοέμβριος 8, 2005 #11 Νοέμβριος 8, 2005 Απο την μια αξιζει . Τουλαχιστο [η consola] για μια 2ετια γεμάτη εισαι καλυμένος . Τωρα στο θέμα mouse συνήθεια ειναι , έχω κανει πολλές εργατοώρες στο C&C red alert σε :toomuchne psx . Απο την άλλη το Pc είναι άλλη φάση , πατάς alt+tab οσο φορτώνει το level και τρέχεις και ένα spi για το Γ μωτο
xylokastro Νοέμβριος 8, 2005 #12 Νοέμβριος 8, 2005 ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΧΤΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ
sotiris Νοέμβριος 8, 2005 #13 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΧΤΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ BLU RAY.
Vadergr Νοέμβριος 8, 2005 #15 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Με 70-80 καθε παιχνιδι, μπα !!! Σοβαρα μιλας?
rip_noob Νοέμβριος 8, 2005 #16 Νοέμβριος 8, 2005 Εγω ειμαι πιστος στη sony και περιμενω το playstation 3. Το xbox για αρχη τα παιχνιδια που εχει τα πιο πολλα εχουν βγει ηδη και για υπολογιστη (cod2, quake4 κτλ).Οσο για τις τιμες των παιχνιδιων τα ιδια λεγανε και για τα dvd παιχνιδια του playstation 2 και τελικα την ιδια τιμη ειχαν με τα cd.
unstoppable Νοέμβριος 8, 2005 #18 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:15] !!! Σοβαρα μιλας? 60-70 εχουν τωρα και τα νεα θα ειναι κανα 10αρικο πιο ακριβα απο οσα εχω διαβασει.
greekfragma Νοέμβριος 8, 2005 #19 Νοέμβριος 8, 2005 εδω που εχουν φτασει τα pc who gives a f**k για τις κονσολες........ στηνεις και ενα λανπαρτυ.........καλεις και 4-5φιλαρακια και λιωνετε ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.