hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2005 ΠΑΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΚΕΤ 939 ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ AMD CPU. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΤΡΙΚΗ. ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Χ2 ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗ. ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.
Wizard! Νοέμβριος 8, 2005 #3 Νοέμβριος 8, 2005 hayabusa καλώς ήρθες. Ο Zarras (όλοι οι μηχανόβιοι στο ίδιο thread? ea6gka που είσαι? ) θέλει να σου πει, ότι δε γράφουμε ποτέ κεφαλαία. Όταν γράφεις με κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις Θα σε παρακαλούσαμε λοιπόν να κάνεις 'διόρθωση' το κείμενό σου, με πεζά. Από την άλλη, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το 939, έχει πολύ μέλλον ακόμα. Αν όμως σκοπεύεις να το κρατήσεις 3-4 χρόνια, και μπορείς να περιμένεις μερικούς μήνες για την αναβάθμιση, ίσως θα ήταν συνετό να περιμένεις το καινούριο socket που υποστηρίζει και DDR2
Zarras Νοέμβριος 8, 2005 #4 Νοέμβριος 8, 2005 ακριβως οπως το πε ο κυριος cbr...σκεψου επισης οτι ΟΤΙ σοκετ και να παρεις σε 1 χρονο θα ειναι "παλιο". Σκεψου ποσα λεφτα θες να δωσεις και ποσο καιρο σκοπευεις να το κρατησεις.παντως το 939 εχει ψωμι ακομα, και θα εχει ακομα και μετα την ελευση του καινουργιου σοκετ...
johnnymous Νοέμβριος 8, 2005 #5 Νοέμβριος 8, 2005 ποιο socket σκοπέυει να βγει...Μην μου λέτε τέτοια γιατί ετοιμάζομαι στο καινούργιο χρόνο να πάρω την δφι και δεν θέλω τέτοια
Wizard! Νοέμβριος 8, 2005 #6 Νοέμβριος 8, 2005 Johnnymous: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20801
def Νοέμβριος 8, 2005 #7 Νοέμβριος 8, 2005 οπως και οι παραπανω φιλτατοι κυριοι,939=πολυ ψωμι ακομα,και και κατι αλλο ας βγει πρωτα το νεο σοκετ και βλεπουμε τι εστι
Hydrus Νοέμβριος 9, 2005 #8 Νοέμβριος 9, 2005 Δεν λεμε ωραια βγηκε.Το οτι η AMD το καθυστερει 2 μηνες απο σημερα το διαβασαμε;Aυτο κατα τη γνωμη μου σημαινει οτι το νεο socket θα εχει αρκετα προβληματα νεοτητας αφου μιλαμε για κατι εντελως νεο και οχι την διαφορα που ειχε το 754-939 και ειμαι σιγουρος οτι οπως εγω,κανεις δεν θελει να πληρωνει (με ολες τις εννοιες)τις ανωριμες τεχνολογιες των εταιριων.Αγορασε κατι δοκιμασμενο και ξακουστο να κανεις το κομματι σου και ασε τις AMD και αδελφες εταιριες της να απασχολουν τον τυπο
H.A.Balafoutre Νοέμβριος 9, 2005 #11 Νοέμβριος 9, 2005 Εγώ το 939 το εμπιστεύομαι και το αγόρασα. Για 2 χρονάκια ακόμη μια χαρά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.