Jump to content

ποιος ειναι ο δολοφονος του still life?

amgamer

Recommended Posts

μολις τερματησα το still life :D

αρκετα καλο μπορω να πω..μου αρεσε παρα πολυ ο συνδυασμος των δυο υποθεσεων,αλλα μου τα χαλαει λιγο στο τελος.. :...:

περιμενα να μαθω ποιος ηταν επιτελους ο δολοφονος!

τωρα απλα υποθετω!:confused:

εσεις ποιος πιστευεται οτι ηταν?

εγω κατεληξα στον Ριτσαρτν,γτ στην τελευταια σκηνη που η βικτορια ψαχνει για τον συνδυασμο των στοιχειων στον υπολογιστη του,αυτος απουσιαζει απο την γκαλερι,πραγμα που σημαινει οτι εχει παει στην γεφυρα με την Μια.

απ'την αλλη ομως μας μπερδευει παλι στο τελος.:confused: οπου η βικτορια εχει βγει απο το νοσοκομειο κ την παιρνει τηλ η κλαιρ!αν ειχε εξαφανιστει ο Ριτσαρντ δν θα ανεφερε κατι???

επισης πως γινεται να ναι ο Ριτσαρντ ο δολοφονος???αφου εχουν περασει 70χρονια απο την υποθεση του παππου της!!

ειναι να τρελενεσαι!!!!!:jump:

ο Ακερμαν παλι??θα χει γερασει κ αυτος..αρα αποριπτεται.

ο πατερας της βικ??που χαθηκε?ακομη κοιμαται??:D

οι συναδελφοι της δν νομιζω.. :blink:

μαλλον δν καταληγεις πουθενα!!!

ισως το παιχνιδι συνεχιζεται κ ισως η μια σφαιρα δν εφτασε κ ο δολοφονος παραμενει "ακομα ζωντανος"

εξου κ το ονομα still life!

;)

περιμενω κ τις δικες σας αποψεις...:boxed:

amgamer και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα :) Ο Ριτσαρντ είναι κατά την γνώμη μου. Πάντως απο οτι είχα διαβάσει σε ξένα φορουμς το παιχνίδι βγήκε βιαστικά λόγο οικονομικών προβλημάτων και έκοψαν το τέλος του. Έδοσαν αυτο το βιαστικό και πρόχειρο τέλος για να προλάβουν να το βγάλουν γρήγορα στην αγορά.

'Ασχετο, το post mortem Το έχεις παίξει ?

Αν ναι τότε θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τους χαρακτήρες του still life καλύτερα και κυρίωςς τον παππού.

το post mortem το εχω,το πηρα μαζι με το still life,αλλα επειδη μου αρεσαν περισσοτερο τα γραφικα του still life αρχησα με αυτο.

δν πιστευω οτι τιθετε θεμα βιασυνης στο σεναριο..

πιστευω οτι κατι μας ετοιμαζουν κ μαλιστα πολυ γρηγορα.

Αρχική απάντηση από icy20

O δολοφονος ειναι ο pupil! Οχι ο ιδιος που ηταν πριν τοσα χρονια! :) Ολοι στον ριτσαρντ κατεληγαν ειναι η πιο ευκολη και λογικη λυση :p

ποιος ειναι ο pupil???δν θυμαμαι!

Ναι αυτος.Ειναι ο μαθητης του ακερμαν!Μονο το χερι του ομως αν δεν κανω λαθος βλεπεις... :S Ενα ακομα που συντινει οτι ο δολοφονος ειναι γνωστος της βικ ειναι οτι δεν την σκοτωνει οταν μπορει στην ταρατσα στην αρχη...

κ απο που κ ωσπου ο μαθητης του ακερμαν ξερει την βικ??

εχω μπερδευτει!!!!

κανονικα θα επρεπε να ειναι ο ιδιος δολοφονος(εφοσων σκοτωνει με τον ιδιο τροπο κ φοραει τα ιδια ρουχα..),αλλα πως γινεται να ζει τοσο πολυ?

πολυ μπερδεμενο!νομιζω πως οφειλουν να μας ξεκαθαρισουν την υποθεση λιγακι με εναν 2ο τιτλο,ωστε να μν υπαρχει καμια αμφιβολια για το ποιος ειναι ο δολοφονος.

τελικα τι απεγινε ο δολοφονος??

σκοτωθηκε?γτ ακουσα στο τελος που ειπε οτι ακομα τον εψαχναν..(στο ποταμι)

icy20 και άλλοι έλεγαν πως είναι ο pupil σαν σκέψη είναι σώστη και στέκει να έιναι αυτός, αλλά ξέρουμε λίγα για αυτόν υπάρχουν πολλά κενά, απο την αλλη και ο ριτσαρντ θα μπορούσε να είναι...μακάρι να βγεί still life2 να μας δώσει μερικές απαντήσεις.

συμφωνω με τον skal..

δλδ παιζαμε τοσο παιχνιδι(εδω που τα λεμε μικρο ηταν..)

για να μας πει οτι ενας αγνωστος ηταν ο δολοφονος??δν νομιζω!

θα βγει κ 2.

εγω εν το μεταξυ αρχησα το post mortem(που παιζει ο gus,μπας κ καταλαβω τπτ απο κει για το still life 2)

ειναι σπαστικο ομως,γτ πρεπει να επιλεγεις εσυ τις απαντησεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.