nikos Νοέμβριος 18, 2005 #21 Νοέμβριος 18, 2005 μια χαρά είναι οι 478 στα τρία λίτρα. Μην τρελλαθούμε τώρα . Συδυάστε τους με μια καλή κάρτα γραφικών AGP , και βγάζετε άνετε το προσεχές οκτάμηνο. Προσωπικά έχω και 775 και 478 , σιγά τισ διαφορές πού έχου ν , και οι οποίες οφείλονται καθαρά στα υπόπλοιπα parts του κάθε συστήματος παρά στο socket και τους επεξεργαστές . Εντάξει όταν στον 775 έχω μια 850ΧΤ , τι να σου κάνει ο 478 με μια ταπεινή 6800 . Λογικό δεν είναι να έχουν διαφορές? Καταλήγουμε λοιπόν στο άιώνιο προπατορικό αμάρτημα , ότι ο υπολογιστής δεν είναι ΄μόνο το CPU και το socket, όπως πολλοί άλλοι το έχουν ξαναγράψει εδώ μέσα.
b.s.o.d. Νοέμβριος 18, 2005 #22 Νοέμβριος 18, 2005 η αληθεια ειναι οτι το 478 ειναι πια παρελθον...εγω ειμαι ικανοποιημενος προς το παρον,το εχω,αλλα οι αναγκες μου δεν ειναι μεγαλες...ουτε rendering κανω ουτε ασχολουμαι με κατι που θα με αναγκασει να παω σε φρεσκο socket.για παιχνιδια,μουσικη,internet κλπ,ειμαι καλυμενος.τα παντα ειναι εξαρτημενα με τις αναγκες του καθενος μας!μην τσακωνομαστε χωρις λογο,αλλα να δεχομαστε και οτι ακουγεται παραξενο να προσπαθει η intel να αναστησει κατι που πεθανε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.