Jump to content

Socket 478 H επιστροφη !!! Νεοι P4 /05 /06

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από overvolt

p4gd1 δεν σου κανει?

Οχι βεβαια , διοτη εγω εχω υπολογιστη, και καλο μαλιστα , οι νεοι ας παρουν οτι κυκλοφοραει ... ;)

Ναι οκ...οι υπολοιποι εχουμε χρεπι....ε?Δηλαδη το 915 δεν ειναι καλο?Και η p4gd1 ουτε αυτη?

lol....30 days warranty????

Ναι το ειδα και εγω ... που θα παει, θα ερθουνε και BOX :)

Eτσι οπως σε κοβω ,εσυ θα περιμενεις να βγουνε και 478 δυπιρυνοι........ε?:hehe:

More about SL7PP

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=151336&page=4

sSpec Number

sl7pp

Processor Frequency

3.40 GHz

CPUID String

0F41H

Package Type

478 pin PPGA

Core Voltage

1.287V-1.400V

Bus Speed

800 MHz

Thermal Guideline

103.0W

Core Stepping

E0

Thermal Spec

73.2°C

L2 Cache Size

1 MB

Manufacturing Technology

90 nm

L2 Cache Speed

3.40 GHz

Bus/Core Ratio

17

Ρε overvolt με δουλευεις ή κανεις οτι δεν θες να καταλαβεις???

p4gd1 δεν σου κανει?

Οχι βεβαια , διοτη εγω εχω υπολογιστη, και καλο μαλιστα , οι νεοι ας παρουν οτι κυκλοφοραει ... ;)

το παραπανω δεν ειναι σχολιο????

Η p4gd1 δεν ειναι καινουρια...ουτε το 915.....ασχετα που τωρα την μαθαμε με την ελευση του dothan.....επισης για σταθερο pc εχω μαι p4c800 e -dlx....

Και να σου πω και κατι , Ετσι Οπως Εγω σε κοβω , μαλλον θεωρεις οτι οποιανου το μηχανημα δεν βγηκε την περασμενη βδομαδα απο τα ραφια του ΕShop η οποιοδηποτε κομπιουτερομαγαζου ειναι ΠΑΤΑΤΑ ..

Λοιπον , καλυτερα να μιλας , μονο με ατομα που αγορασαν μηχανημα την περασμενη βδομαδα , τους αλλους , αστους στην ησυχια τους .. :getlost:

Ρε overvolt.....δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι βλεπω το ban να ερχεται......αλλα εχεις αναλογιστει ποτε σου οτι οτι παρουσιαζω η δοκιμαζω μπορει να μην το εχω καν αγορασει αλλα να το εχω δανειστει απο κει που δουλευω ή απο φιλους η απο οπου δοιποτε...??????

Φιλε μου , δεν θα ανοιξω εδω περα κουβεντα , για τα γουστα σου ή τα γουστα μου .

Εισε :OT: , για αυτο σβησε τα μηνυματα σου , να τελειωνουμε .

Και βεβαια θα σβησω και τα δικα μου .

Φιλε overvolt δεν υπαρχει επιστροφη για το σοκετ 478 και το AGP

Βαλτο καλα στο μυαλο σου αυτο,απο κει και περα ο καθενας οτι θελει παιρνει.

Κριμα παντως για σενα για τα περισσοτερα ποστς σου ειναι για αυτα τα θεματα...αργησες 1.5-2 χρονια δυστυχως...τωρα ειναι απλα μια καλη αναμνηση για τους ιντελαδες και μια κακη για τους Αμδαδες..

Σιγουρα δεν υπαρχει επιστροφη απλα η ιντελ παρατεινει την επεκτασιμοτητα της εν λογω πλατφορμας...

Ειναι μια καλη κινηση π.χ για ατομα σας εμενα που εχουν μεινει σε Ρ4 @478 σοκετ και θελουν να παρουν ενα πιο ισχυρο συστημα χωρις να χρειαστει να αλλαξουν μνημη+VGa+μητρικη για να πανε σε 775 ιντελ...

Ποιό είναι το καινούριο ρε παιδιά, για να καταλάβω δηλαδή;

Το Ε0 ή οι 30 μέρες εγγύηση; :hehe:

Δεν είναι Ε0 αλλά G1!!! και θα θέλουν bios update!

Ακόμα δεν κατάλαβα την λογική μιας τέτοιας κίνησης αλλά τεσπα...

υ.γ. To pdf με το info είναι από την intel

d0105350.pdf

Αρχική απάντηση από krisiun82

Ωχ δεν ειναι νεα αυτα τα Cpu???

:o :toomuchne :tomato:

Δεν είναι και εντελώς νέα...

cpu με αυτές τις συχνότητες υπήρχαν και παλιότερα.

Τώρα για ποιό λόγο βγάζουν καινούριο steping σε socket που αυτοί σκότωσαν...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:41]

γιατί σκότωσαν.....από τα πιο επιτυχημένα θεωρείται...τόσα χρόνια έχει κυκλοφορήσει και ακόμα βγαίνει σε μητρικές με τα νεα chipset.....

Αρχική απάντηση από doctor

γιατί σκότωσαν.....από τα πιο επιτυχημένα θεωρείται...τόσα χρόνια έχει κυκλοφορήσει και ακόμα βγαίνει σε μητρικές με τα νεα chipset.....

Εγώ 775 βλέπω παντού... και αυτή ήταν η μέχρι τώρα γραμμή της intel...

Ότι να΄ναι κάνουν...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν 478 και μιας και ειναι τελος εποχης θελουν να βαλουν πανω οτι ποιο γρηγορο παιζει και να το κρατησουν οσο περισσοτερο καιρο μπορουν. Οι οποιοι συνηθως δεν εχουν επαφη και μα την αγορα μεταχειρισμενων, ειτε επειδη δεν την εμπηστευωνται ειτε επειδη την αγνωουν. Εγω διαφωνω με αυτη τη λογικη αλλα στην εταιρεια που δουλευω ειναι καμια 20αρια ατομα που την συμμεριζονται (ολοι ειναι ανω των 40 ετων). Ισως αυτος να ειναι ο στοχος της Intel για το g1.

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 12:51]

Εγώ 775 βλέπω παντού... και αυτή ήταν η μέχρι τώρα γραμμή της intel...

Ότι να΄ναι κάνουν...

Αγαπητέ φίλε , μάλλον κάνεις λάθος .

Κάνε μια επίσκεψη στο overclockers.com , στο τμήμα Επεξεργαστές .

Έτσι για να δεις , μερικές ψηφοφορίες σχετικά , με την εγκατεστημένη βάση που υπάρχει στην αγορά, με βάση με το socket 478 . :)

Μήνυμα προς όλους , το να σνομπάρουμε , ότι μηχάνημα, δεν μοιάζει με το δικό μας , αποτελεί μέγιστη ΜΑΜΑΚΙΑ . :tomato:

Δεύτερον , μέγιστη ΜΑΜΑΚΙΑ , είναι να μην γνωρίζουν , ότι όσοι έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους, μηχάνημα με socket 478 .

Έχουν ακριβοπληρωμένα μηχανήματα , με τρομερές επιδόσεις , που ακόμα και σήμερα , δεν έχουν ξεπερασθεί από τα φρέσκα σύνολα μεσαίας τιμής , και κάτω. ;)

Τρίτων , τα μηχανήματα αυτά , φοράνε μνήμες των 250 Ευρω , και η συνολική ταχύτητα τους ,είναι κάτι περισσότερο από αρκετή , για τα πάντα . ;)

Τέταρτον , εάν το μόνο παράπονο που θα μπορούσα να έχω , είναι το θέμα PCI-E , το καταπίνω αυτό το θέμα, και το προσπερνάω , διότι όσο και εάν φαίνεται παράξενο , η κάρτα γραφικών ΑΤΙ 9600ΧΤ , αλλά φαντάζομαι και όλα τα παράγωγα της , παίζουν τα πάντα από παιχνίδια, στα 1024Χ768 απροβλημάτιστα .

Βέβαια υπάρχουν και τα διαγνωστικά 3D , για τα οποία όπως φαίνετε , κανένα μηχάνημα δεν είναι αρκετά καλό για αυτά .

Τέλος , τη σκοπό έχει η INTEL και επαναφέρει τους επεξεργαστές ?? , Πραγματικά δεν ξέρω .

Το μόνο που ξέρω , είναι ότι υπάρχει πλέων δυνατότητα αναβάθμισης για οποίον το επιθυμεί, και αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός . ;)

Εχουμε και μια review απο Γερμανια , μεταφρασμενη στα Αγγλικα . :)

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.crazy-oc.de%2FTest_P4_3200_SL7PN.htm&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

Πολυ καλα τα παει το εργαλειο, αλλα το θεμα ειναι οτι , καποιοι λενε οτι ειναι ξεκλειδωτοι οι νεοι P4 ( Με επιλογες στα ρολογια 14 & 16 ) .

Οποιος ξερει κατι περισοτερο ας μας το πει .. :)

Και βεβαια μιλαμε , για τους P4 G-1 .

Απο οτι βλεπω στην σελιδα της ΙΝΤΕΛ , μιλαμε μονο για ΟΕΜ εκδοση , δεν θα υπαρξουν ΒΟΧ ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.