Jump to content

Μονταροντας ενα CHIEFTEC

xrist

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ θέλω να κάνω πολλάααααααααααααααααααα στο δικό μου, και είχα στο μυαλό μου μια περίοδο μια καλή πατέντα για τα καλώδια αλλά ούτε λεφτά έχω, ούτε εργαλεία, ούτε εμπειρία στα τρυπάνια και σε αυτά και είμαι και τελείως αδέξιος... :(

ΥΓ: Αυτό που λέω όμως μάλλον που θέλει και κάπως μεγάλο κουτί γιατί αλλιώς είναι ψιλομαμκία... [= κι άλλα λεφτά... :( ]

Τι να κάνουμε, έτσι είναι το case modding. Θέλει λεφτά, εμπειρία, μεράκι, ελεύθερο χρόνο και κυρίως την όρεξη να ασχοληθείς. :)

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 15:57]

Τελειωσα και το κοψιμο του πλαϊνου.

Μενει τωρα να μπει το πλεξυ και ενα 9η φαν στους δισκους.

Τ

ο κοψιμο εγινε με σεγα και στρωσιμο με dremel.

:blink: εσκισεςςςςςςς:blink:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από xrist22

Τελειωσα και το κοψιμο του πλαϊνου.

Μενει τωρα να μπει το πλεξυ και ενα 9η φαν στους δισκους.

Το κοψιμο εγινε με σεγα και στρωσιμο με dremel.

:drool: Κ-Α-Ι Μ-Α-Μ-Ω!!! :drool:

πολυ ομορφο αποτελεσμα ,μπραβο κι απο μενα ,εχουμε το ιδιο κουτι αλλα το εχω κανει αλλιως εγω...τεσπα..

το μονο που με χαλαει ειναι το κοκκιν φωτακι της abit...αμα το αλλαζες με κανενα μπλε θα ηταν ακομα καλυτερα

Έξοχος.

Αν είχες "αδειάσει" και λίγο μαύρο spray μέσα ώστε να μην φαίνεται καθόλου το γκρι των λαμαρίνων θα ήταν απλά τέλειο.

Στην ζωή μου το μόνο, ας πούμε, σοβαρό μοντάρισμα ήταν το βάψιμο του κουτιού που έχω. Έβαψα και εσωτερικά μαύρο το κουτί και πραγματικά πιστεύω ότι δεν πήγε τζάμπα το χρώμα.

Αρχική απάντηση από Skinny13

πολυ ομορφο αποτελεσμα ,μπραβο κι απο μενα ,εχουμε το ιδιο κουτι αλλα το εχω κανει αλλιως εγω...τεσπα..

το μονο που με χαλαει ειναι το κοκκιν φωτακι της abit...αμα το αλλαζες με κανενα μπλε θα ηταν ακομα καλυτερα

Δυστυχως το κοκκινο λαμπακι δεν μπορει ν'αλλαξει.

Οσο για το μαυρο χρωμα yanni καλη ιδεα και γινεται ευκολα καλυπτωντας ολα τα υπολοιπα......θα το επιχειρησω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.