xrist Νοέμβριος 9, 2005 Author #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 9, 2005 Author #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 2,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 9, 2005 Author #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 9, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Η 5η δεν υπαρχει σε κοντινη φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 9, 2005 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 πολύ καλή δουλειά :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 9, 2005 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Ερώτηση: Το δεξί πλαϊνό κλείνει άνετα; Γιατί εγώ με τόσα καλώδια που έχω περάσει απο πίσω στο δικό μου τσίφτικο (DX-01SLD) θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κλείσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Νοέμβριος 9, 2005 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Απέριττη δουλειά. Μπράβο. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 9, 2005 Author #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ερώτηση: Το δεξί πλαϊνό κλείνει άνετα; Γιατί εγώ με τόσα καλώδια που έχω περάσει απο πίσω στο δικό μου τσίφτικο (DX-01SLD) θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κλείσει... Κλεινει ακριβως.Αυτο που με ζορισε λιγο ητανη πλεξουδα του τροφοδοτικου αλλα με τα λαμακια(που ειναι απο τις θεσεις PCI) και τα ετοιμα πασα που υπηρχαν εγινε η δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 9, 2005 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 φιλε μου δυο μεγαλα μπραβο κι απο εμενα εστω και καθυστερημενα... ενα για το φοβερο cable management του κουτιου και αλλο ενα για αυτο του γραφειου! (κορυφη... :worship: ) η τοποθετηση της υδροψυξης στο σημειο αυτο μοιαζει πραγματικα πολυ καλη επιλογη..... οπως επισης και το rack των σκληρων στην οροφη.... (δεν ξερω ενα υπαρχει χωρος για ενα fan στο δεξι τυφλο πλαινο, για εξαγωγη θερμοτητας αλλα σιγουρα θα βοηθουσε) ξανα συγχαρητηρια για το μερακι και το χρονο που αφιερωσες.... (το αποτελεσμα πιστευω οτι σε αποζημιωσε με το παραπανω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 9, 2005 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης φιλε μου δυο μεγαλα μπραβο κι απο εμενα εστω και καθυστερημενα... ενα για το φοβερο cable management του κουτιου και αλλο ενα για αυτο του γραφειου! (κορυφη... :worship: ) η τοποθετηση της υδροψυξης στο σημειο αυτο μοιαζει πραγματικα πολυ καλη επιλογη..... οπως επισης και το rack των σκληρων στην οροφη.... (δεν ξερω ενα υπαρχει χωρος για ενα fan στο δεξι τυφλο πλαινο, για εξαγωγη θερμοτητας αλλα σιγουρα θα βοηθουσε) ξανα συγχαρητηρια για το μερακι και το χρονο που αφιερωσες.... (το αποτελεσμα πιστευω οτι σε αποζημιωσε με το παραπανω...) Στειλε τον να καταχωρηθει σε εκεινο το saite οπου η ελλαδα ειναι πρωτη και ασχολειται με case modding διοτι εγω φιλε κοπριτακουλινο δεν θυμαμαι την adress..... Φιλικα παντα ο GoriLLAs σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 11, 2005 Author #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης φιλε μου δυο μεγαλα μπραβο κι απο εμενα εστω και καθυστερημενα... ενα για το φοβερο cable management του κουτιου και αλλο ενα για αυτο του γραφειου! (κορυφη... :worship: ) η τοποθετηση της υδροψυξης στο σημειο αυτο μοιαζει πραγματικα πολυ καλη επιλογη..... οπως επισης και το rack των σκληρων στην οροφη.... (δεν ξερω ενα υπαρχει χωρος για ενα fan στο δεξι τυφλο πλαινο, για εξαγωγη θερμοτητας αλλα σιγουρα θα βοηθουσε) ξανα συγχαρητηρια για το μερακι και το χρονο που αφιερωσες.... (το αποτελεσμα πιστευω οτι σε αποζημιωσε με το παραπανω...) Aπο εναν ανθρωπο που εχει δωσει αριστα δειγματα moding κατα καιρους τα καλα λογια εχουν μεγαλυτερη σημασια για μενα. Να εισαι καλα. Φαν απο δεξια δεν χωραει ,ομως αυτο που θα μπει αριστερα πιστευω θα κανει δουλεια. Σκεφτομαι αυτο το σχεδιο στο καπακι τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 11, 2005 #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Tα μικρα παραθυρακια δεν θα τα προτεινα. Εχουν κατι που δεν μου αρεσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 11, 2005 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Χρήστο πράγματι φοβερή δουλεια !! πάνω απ όλα μετράει το μεράκι πιστεύω(κάτι που το έχεις). Όσο για το παράθυρο η γνωμη μου είναι τα πάνω τα κουτάκια να μην τα κάνεις, το θέμα είναι να κρίβεις και κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 11, 2005 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ούτε εμένα με συγκινούν ιδιαίτερα τα μικρά... Αλλά στην τελική, δικό σου είναι, ό,τι νομίζεις εσύ καλύτερο κάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 11, 2005 #95 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Τελικά Χρήστο το 'κανες το θαύμα σου . Congrat's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 12, 2005 #96 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Σύντροφε έγραψες.Δεν λέω τίποτα άλλο.Είναι κομψοτέχνημα το κουτάκι.Πρώτα χαχα μετά αχααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 12, 2005 #97 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Που εισαι ρε Θοδωρε?Σε χασαμε!! εδω με εχω χασει εγω ρε χρησταρα :cry: :bye: θα επιστρεψω μαζι με τον endu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 12, 2005 Author #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από zyx εδω με εχω χασει εγω ρε χρησταρα :cry: :bye: θα επιστρεψω μαζι με τον endu Εμ βεβαια.. θητεια ειναι κι'αυτη (WOW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 12, 2005 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Πρέπει να κάνω και γω το δικό μου :drool: τσίφτικο έτσι Μπράβο :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 12, 2005 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Εγώ θέλω να κάνω πολλάααααααααααααααααααα στο δικό μου, και είχα στο μυαλό μου μια περίοδο μια καλή πατέντα για τα καλώδια αλλά ούτε λεφτά έχω, ούτε εργαλεία, ούτε εμπειρία στα τρυπάνια και σε αυτά και είμαι και τελείως αδέξιος... ΥΓ: Για όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να το εφαρμώσει, αυτό που ήθελα να κάνω, είναι μια "εντοιχισμένη" καλωδίωση μέσα στο κουτί. Δηλαδή αντί να περνάς καλώδια απο δω και απο κει και να προσπαθείς να τα κρύψεις, περνάς καλώδια (ή κατα προτίμηση 4πλη καλωδιοταινία) πίσω απο λαμαρίνες που δεν φαίνονται και σκαντζάρεις αρσενικά molex στα σημεία που θες. Μετά φτιάχνεις μικρά καλώδια όπως θες και τα κρύβεις όπως μπορείς. Σε αυτό πάντως πιστεύω βοηθάει και αφάνταστα το δικό σου κουτί επειδή παίρνει τους δίσκους προς το πλάι και κρύβονται ακόμα ευκολότερα. ΥΓ: Αυτό που λέω όμως μάλλον που θέλει και κάπως μεγάλο κουτί γιατί αλλιώς είναι ψιλομαμκία... [= κι άλλα λεφτά... ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.