DuKe Νοέμβριος 8, 2005 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 μαζι με συγχαρητήρια σου παραθέτω και μια ερώτηση...η αντλία που είναι κρυμμένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 8, 2005 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Δυο βδομαδες με απασχοληση δυο ωρες την ημερα. ''Μαζοχισμος'' λεγεται αυτο? Μερακι λεγεται... Η αντλια μαλλον ειναι στο plexy-box... Προσκυνωωωωωω :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Νοέμβριος 8, 2005 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Απλα θεός...για πες μια για τα πράγματα του w/c.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. @Σολων(SLN) 1.Οταν χρειαστει να αλλαξω drive ξεβιδωνω την οροφη μαζι με τους δισκους (6 βιδες)και δουλευω ανετα απο πανω. 2. φορματ στον φιλο. @ DuKe η αντλια ειναι πισω απο το ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 8, 2005 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 χωρις σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Επισης το κουτι ειναι αυτο.... Και τα εξαρτηματα: 1.μπλοκ και τανκ eleven 2. ψυγειο Τρανσιτ 3. Αντλια hydor L20 (υπερ αρκετη τοσο λιγο σωληνα) 4. Λαστιχο οχι ακριβο.(60 λεπτα το μετρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Till hell freez Νοέμβριος 8, 2005 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 :drool: τι να πεί κανείς :drool: :drool: :drool: :drool: well done Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Νοέμβριος 8, 2005 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 καλά απλά έγραψεςαρχίζω και εγώ σιγά σιγά και βλέπω απο έδω και απο εκεί για w/c να μαθαίνω γιατί έρχεται και η δική μου η σειράΤα τρία τελευταία απο που τα πηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous καλά απλά έγραψεςαρχίζω και εγώ σιγά σιγά και βλέπω απο έδω και απο εκεί για w/c να μαθαίνω γιατί έρχεται και η δική μου η σειράΤα τρία τελευταία απο που τα πηρες Την ανλια απο petshop που εχει και ενυδρειαΤο ψυγειο απο ανταλακτικα FORDΤο σωληνα διπλα απο τον Ιωανιδη (Χαριλαου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Νοέμβριος 8, 2005 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Πολυ καλος χρησταρα "καθαρη" κ προσεγμενη δουλεια. περιμενω τωρα να δω το παραθυρι που ετοιμαζεις,αν παρει κατι απο το παλιο "F-κατι" πλαινο σου,το κουτακι μαλλον θα πεταει! ευγε κ keep modding man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Βασικά ότι πιο καθαρό και μαζεμένο έχω δει ως τώρα έχοντας πάνω και νεράκι...(Φαντάζομαι είναι το τανκ του 11, έτσι;Τελικά το έβγαλε στην παραγωγή; )Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά. Με απλές κινήσεις κατάφερες να χωρέσεις τα πάντα μέσα και να καταλήξεις σε ένα απίθανο κουτάκι...Ερώτηση άλλη: Θα το αφήνεις ανοιχτό να φανταστώ, λόγω των ανεμιστήρων στο πλάι ή να περιμένουμε 2 και 2 αντίστοιχα τρύπες στα πλαινά;(Βασικά θα προτιμούσα να κλείνει το κουτί...) Δουλευω τωρα το πλαινο οπου θα μπει πλεξυ και απεναντι απο το ψυγειο δυο δωδεκαρες τρυπες.Οι γριλιες θα βγουν απο εξω.Επισης στο πλαινο θα μπει ενας 12αρις να φυσαει μητρικη και μνημες.Να προσθεσω οτι επειδη τα φαν τραβουν αερα απο μπροστα αλλα και απο το απεναντι πλαινο που εχει τρυπες, ειδα μια μειωση 2 βαθμων στη θερμοκρασια του cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 8, 2005 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 στο σασι του κουτιου εκανες καμια επεμβαση? τα συρταρια για τους δισκους πως τα στερεωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Επεμβαση εκανα στα περτσινια των drives που τα αλλαξα με βιδες,και ανοιγμα λιγο παραπανω την πλαινη τρυπα οσο το πλατος του ψυγειου. Τα συρταρια των δισκων εδω ισως φαινοται καλυτερα. Πρωτα μετρας ποσες θεσεις χωρανε επανω και μετα κοβεις και στερεωνεις με λαμακια απο κατω και βιδες κατευθειαν πανω στην οροφη.Αν πεσεις εξω κανενα ποντο βαζεις ροδελες η κανενα επι λπεον παξιμαδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Κοβεις οπου εχει κοκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 8, 2005 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 lol χαρας τι κουραγιο σου χρηστο. και να με πληρωναν δεν το εκανα. θες να βαλω μια φωτο απο το δικο μου κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 8, 2005 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ!!!!!!!!!! :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship: το μόνο "ψεγάδι" που βλέπω αλλά διορθώνεται εύκολα είναι αν θα γινόταν να κάνεις το σωλήνα που βγαίνει απο το plexi πιο "καμπύλη", δλδ αν μπορούσες να την τραβήξεις λίγο προς τα έξω ή να τον αλλάξεις με ένα 5cm μακρύτερο περίπου... Πιστεύω θα ήταν ακόμα πιο ωραίο εαν πήγαινε πιο "ομαλά" στο block. Μου φαίνεται λίγο απότομο έτσι... @ZYX: Όχι, σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό... Μπορεί να έχουμε και καρδιακούς εδώ μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Νοέμβριος 8, 2005 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Πολυ ωραια και τακτοποιημενα...Ευγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 8, 2005 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ’ψογος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από zyx lol χαρας τι κουραγιο σου χρηστο. και να με πληρωναν δεν το εκανα. θες να βαλω μια φωτο απο το δικο μου κουτι Που εισαι ρε Θοδωρε?Σε χασαμε!! Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ!!!!!!!!!! :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship: το μόνο "ψεγάδι" που βλέπω αλλά διορθώνεται εύκολα είναι αν θα γινόταν να κάνεις το σωλήνα που βγαίνει απο το plexi πιο "καμπύλη", δλδ αν μπορούσες να την τραβήξεις λίγο προς τα έξω ή να τον αλλάξεις με ένα 5cm μακρύτερο περίπου... Πιστεύω θα ήταν ακόμα πιο ωραίο εαν πήγαινε πιο "ομαλά" στο block. Μου φαίνεται λίγο απότομο έτσι... Μακη εχεις δικιο ειναι στα υποψη Αυτες τις θερμοκρασιες εχω τωρα στα 4,2 GHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 8, 2005 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 25C και εχεις κλοκαρει σε 4.2GHz? Μια χαρα σε βρισκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.